Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    evet o kokain manyağı bu eleman işte

inşallah kaliteli bişeydir, bizle işleri nasılsa bitti a.gücü nden rakiplerimize çelme takmasını bekliyorum hücum hatları güzel oldu f.tekke sestak bednar arkada gabric sapara felan... vittek ide sattılar galiba salzburg a ? yoksa almazlardı bednar ı.

8jk ye daha cok yakisirdi aslinda. mactan once beles tribun askerleriyle kafayi yapar , tribunde bir iki tifil taraftari bicaklar sonra da cikar topunu oynardi..

neyse tűpcu iki gol atsin onu da alir,..

Yorum

• Türkiyede vergi sistemi malesef böyle arkadaşlar, adamlar vergi aslının yüzde onunu ödemek suretiyle kurtarılmışlar. Sonra da yüklenirler dolaylı vergilere (Kdv , ötv ve akaryakıt vergileri sağolsun)

Yorum

• İyi de biz iyi futbolcular getiremiyoruz bütçemiz açılıyor diye. İstanbul takımları vergilerini ödemiyorlar o paralarla takımlarını güçlendiriyorlar
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Dün akşam NTV Sporda transferler gösterilirken Trabzonspor'un Brozekler ve Mehmet Çakır'ın dışında 1461'den Zeki Yavru'yu aldığı yazıyordu. Forumda baktım hakkında pek bilgi yok. Hangi mevkide oynuyor bilen var mı?
          Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• Bir de bildiğim kadarıyla zaten %10 vergi ödeniyordu. Bu %10'un %10'u olmuş.

Yani %1 vergi ödüyorlar
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Youssef El Arabi taniyan varmi ?

Alman Kulüpleir pesinde imis...
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• eeee..kimin eli kimin cebinde belli degil!!!

Secim 12 Haziran´da beyler, bunu degistirmek sizlerin elinde...

Ömrü hayatimda Trabzonspor´un sampiyonlugunu yürekten isteyen tek Yönetim görmedim. Hep ayni maval, hele bir olalim, bir basaralim...
                “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Şenol hoca her defasında şampiyon olup bırakma vurgusu yapıyor.Düşündünüzmü neden ? Malesef Transfer vizyonu konusunda çok geride kalan Yönetim anlayışı yüzünden.

Doğruya doğru.Biz şampiyon olalım kasaya 100 milyon tl girsin.Ben inanmıyorumki gidip 30 milyon dolara 3 tane çok üst düzey adam alsınlar.O vizyon yok malesef.
                  Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Egemen'in 1.5 ay olmadığı söyleniyor,bu iş uzar ve 6-7 maç Egemen'siz devam etmek zorunda kalırız..

Glowacki zaten müzmin sakat,toplam 3 maç oynasa bile yeterli...

Defansımız Giray-Mustafa ikilisine ve Allaha emanet...

Kesinlikle Egemen'in sakatlıgından sonra stoper kiralamalıydık...

Yorum

• A2'de oynayan stoperlerimizden kadroya alınabilecek kapasiteye sahip bir futbolcumuz var mı ?
                      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Youssef El Arabi taniyan varmi ?

Alman Kulüpleir pesinde imis...
                        Sene başında çok istemiştim hatta baya da yazmıştım Fransada çok iyi işler yapıyor.
                        Çok yetenekli.
                        OSCAR CARDOZO

Yorum

• ceyhun un savunma gbeğinde oynama zelliği yokmu zaten
                          If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                          Milton Friedman

Yorum

• Giray, Mustafa bu hafta daha sonra Glowacki ile beraber götürürler sorun olmaz...
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Olmazsa yaş gruplarından birilerini alırız

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sene başında çok istemiştim hatta baya da yazmıştım Fransada çok iyi işler yapıyor.
                                Çok yetenekli.
                                el arabi'yi unutun renktaşlar o tren kaçmış çoktan lyon'a gidecek büyük ihtimalle.alt ligde bir adam var uruguaylı Sebastián Ribas inter patentli
                                [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

Yükleniyor...
                                X