bir tahminden ibaret.. yeni gelen 2 polanyalının maliyetinin düşük olması nedeniyle, şenol hocanın bu transferlere olur verdiğini düşünüyorum. nedeni de, alınacak orta saha oyuncusu için yeterli ödeneğin ayrılmak istenmesi olabilir. colmanın bu seneki performansından memnun olmadığını, alınacak orta saha oyuncusunun da colmana alternatif değil direk colmanı kesecek kalitede olacağını düşünüyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu orta alandan ne beklediğinize göre değişir.
Şahsi fikrim, Ernst gibi bir adamı yekta gibi 25 yaşında ki adama hayatta değişmem. Eğer Kahlenberg transferi gerçekleşecek ise, biraz daha defansif bir adam olduğu yazılıyor, tahminim Ernst gibi oynayacaktır, ben olması kanaatindeyim.
(Tabi faydası konusunda forumda ki arkadaşların yazıları önceliklidir benim için)BÜLENT
Yorum
-
Artık gelecek bir yabancı daha hem şişkinlik yaratır hemde takımımızın ahengini bozabilir tadında bırakmak en iyisi alnzinhonunda bu aşamada takasta kullanılması saçma olur biz bir takımız ve oda bu takımın bir parçası puan taplosında zirvedeysek onunda katkısı var. Alınacaksa bir yerli alınmalı Zafer ve Sezer gibi forma şansı bulamayıp katkısı olmayan oyuncularda başka takımlara gönderilmeli.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
mehmet çakır ve hürriyet bu takımda çok iyi yedek olabilirler. özellikle mehmet çakır bize çok yarar. yerli sag bek ve sol bekler sezon sonuna kalmış gibi ama yine de ferhat zafer sezer alan gabriç hatta ceyhun takasta kullanılıp iyi oyuncular alınabilir. soner, sezer östürk, gökhan süzen, ugur uçar, serdar kurtuluş, muhammed demir, orhan gülle, yigit gökoglan, nizamettin çalışkan, şahin aygüneş gibi...
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTekke'ye üzülüyorum ne hallere düştü yazık olduBÜLENT
Yorum
-
İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir tahminden ibaret.. yeni gelen 2 polanyalının maliyetinin düşük olması nedeniyle, şenol hocanın bu transferlere olur verdiğini düşünüyorum. nedeni de, alınacak orta saha oyuncusu için yeterli ödeneğin ayrılmak istenmesi olabilir. colmanın bu seneki performansından memnun olmadığını, alınacak orta saha oyuncusunun da colmana alternatif değil direk colmanı kesecek kalitede olacağını düşünüyorum.
Yorum
-
soner aydoğu transferi makul ve mantıklı görünüyor. sol beki olmayan gençlerbirliğine ferhat öztorun ve zafer yelen önerilebilir.
alanzinho ile sezer öztürk takası da iyidir iyi!bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
yabancı transferinin şuan için kapandığını düşünüyorum.
orta sahaya uygun bir fiyata yerli bir alternatif olursa olur.
kadrodaki hiçbir oyuncunun da gönderilmemesi kanatindeyim. sounçta bu ekibin bir havası vardı. robot değil bu futbolcular kimseyi gönderip 42 puan toplmış takımın kimyasıyla oynamaya gerek yok. -hiç forma yüzü görmeyen zafer sezerde dahil-
gideceklerin işi sezon sonuna bırakılmalı.
Yorum
-
İlk olarak Joacivil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi umarım söylediğin gibidir Annan 24 yaşında ve cok iyi bir oyuncu 2.5 milyon dolar bir bedeli var ve bence cok daha ederli bi topcu alsak keskeBÜLENT
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTekke'ye üzülüyorum ne hallere düştü yazık olduForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
Yorum