Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Recep Abi,

Egemen konusunda söylediğin muhabbeti bende duymuştum ancak Egemen'in böyle birşey yapacağını düşünmüyorum,seninde söylediğin gibi burada gerçekten mutlu...

Söylediğin gibi denge dönemlerini geçtiğimizi düşünüyorum en azından geçmemiz lazım Trabzonspor en önemli oyuncusuna yıllık 1.8-2 milyon Euro verebilmelidir,vermelidir..Bu paralara çıkıldığında da hemen hemen hiçbir futbolcumuz dönüp İstanbul'un tekliflerine bakmayacaktır bile...

Sonuçta bugün elindeki futbolcuya o parayı vermezsen yerine aynı kalitede alacağın yabancı zaten bu parayı alacak ayrıca bonservis ücreti+uyum sağlayamama riski...
    İlker,

Egemen'in kafası istese de istemese de karıştı bu işlerden sonra. Ama önceliği Trabzonspor bana kalırsa.

İkimizin de söylediği gibi Trabzonspor artık eskisi gibi az paralı dönemleri geçmelidir. Bu şu demek değildir, Trabzonspor önüne gelen oyuncuya 3 milyon euroyu bassın. Tabi ki hayır, mesela, 800.000 Euro alan bir Selçuk'a 1,2 yerine 1,5 - 1,6 vermelidir artık.

Düşünsenize eğer hafızam beni yanıltmıyorsa, Tolga Zengin yıllık 500-600.000 Euro arası alacak, Selçuk 800.000 Euro, yada 1,2.

İnsanların değerini insanlara maddi manevi hissettirebilirsiniz o insanlarda size bulunduğu yerin özel olduğunu hissettirecektir.

Yorum

• şu takım şampiyon olsun bu yazdıklarımızı gülerek hatırlayacağız.ipi göğüslediğimizde ne sözleşme tasası ne fiyattaki pürüzler nede bişe kalır.

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İlker,

Egemen'in kafası istese de istemese de karıştı bu işlerden sonra. Ama önceliği Trabzonspor bana kalırsa.

İkimizin de söylediği gibi Trabzonspor artık eskisi gibi az paralı dönemleri geçmelidir. Bu şu demek değildir, Trabzonspor önüne gelen oyuncuya 3 milyon euroyu bassın. Tabi ki hayır, mesela, 800.000 Euro alan bir Selçuk'a 1,2 yerine 1,5 - 1,6 vermelidir artık.

Düşünsenize eğer hafızam beni yanıltmıyorsa, Tolga Zengin yıllık 500-600.000 Euro arası alacak, Selçuk 800.000 Euro, yada 1,2.

İnsanların değerini insanlara maddi manevi hissettirebilirsiniz o insanlarda size bulunduğu yerin özel olduğunu hissettirecektir.
        Üstad haklısın da ya şampiyon olamazsak bu rakamları karşılayabilecek bir platformda (cl veya avrupa ligi) olamama durumunda 25+ oyuncu sayısı olan bir kulüp nasıl dönecek...
        Çok ince bir çizgideyiz Allah yöneticilere kolaylık versin şu dönemde...
        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• anadolu kulüplerinde oynayan her futbolcu 4 büyük takımda forma giymek ister.selçuk'ta bizi seçmiştir ve takımımız için çok önemli bir değer şu an.her futbolcunun olduğu gibi selçuk'ta avrupada oynamak istiyordur ve gitmelidir de,ama bu seçimini önceliği istanbul kulüplerine verirse avrupa'ya gitme süreci azalır hatta gidemeyebilirde ve diğer istanbul kulüplerinde aynı performansı göstereciğini kendisi bile garani edemez.Trabzonspor'da ona verilen yetkiler diğer takımlarda verilmeyebili,bizde çok önemli görevleri olduğu için ön plana çıkıyor
          [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Recep arkadaşımıza sözleşme ücretlerinin arttırılması hususunda katılıyorum. Tff ve lig tv yayın gelirlerinin sadece %10-20 arası bir kısmı kullanıldı transferler için.En azından Egemen ve Selçuk hususunda verilebilecek ücretin yeniden değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              şu takım şampiyon olsun bu yazdıklarımızı gülerek hatırlayacağız.ipi göğüslediğimizde ne sözleşme tasası ne fiyattaki pürüzler nede bişe kalır.
              Valla şampiyon olalım gerekirse alayı gitsin futbolcuların. Biz zaten zevkten 1 sene sonra anca uyanırız. -şahsen ben-.
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Müthiş iki tespit. Özellikle ikincisi daha müthiş.

Tabii ki öyle dostum.

Selçuk gibi bir adamın yerini 10 seneye dolduramayız. Ligde önliberosuz oynayan tek takımız. Ligde en iyi mücadele eden, en iyi takımı yöneten iki adam bizde. Colman-Selçuk ikilisi öyle boş topçular değil.

Ünal Karaman'ın yerini dolduramadık. Aha işte Selçuk... İkinci bir Ünal Karaman gibi -benim gözümde-.

Sadri başkan rahat olun diyorsa vardır bir bildiği.. "Bizim çocuklar bunlar, sıkıntı olmaz sözleşmeler" diyor adam. Egemen, Selçuk, Ceyhun ve Yattara için..

Bekleyelim, hallolur hepsi.
                *
                Biz Papy'den boşalan kontenjana hangi yabancı alınır onu konuşalım bence.
                Seni tanımasam, "Valla çok adisin..." derdim ama demiyeceğim...
                HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yollayalım gitsin Ersun'un prensini. (Ersun'un torpillisi, pardon...)
                  Evet bunu ben dedim ve bunun arkasındayım. Neden Bu seneye kadar Selçuk bu seneki gibi orta sahada insiyatif almıyordu.Colman daha ön plandaydı.Ama bu sene Şenol Güneşin gelişiyle gerçekten yönetiyor takımı.Yiğidi öldür hakkını yeme.
                  "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                  "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Birde şunu sorayım...
                    - Şampiyon olmuş bir Trabzonsporun sunacağı teklif mi daha yüksek olacaktır?
                    - Yoksa henüz durumu netleşmemiş bir Trabzonsporun sunacağı teklif mi?

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şu takım şampiyon olsun bu yazdıklarımızı gülerek hatırlayacağız.ipi göğüslediğimizde ne sözleşme tasası ne fiyattaki pürüzler nede bişe kalır.
                      Eğer Şampiyon olursak alayı bizde kalmak Selçuk'ta tabi inşallah son gülen biz olacağız.
                      KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Seni tanımasam, "Valla çok adisin..." derdim ama demiyeceğim...
                        Haftaya halı saha maçına geleceğim -tabii olursa-. Görüşelim mutlaka Ertan abi. Transfer mevzuları çok derin konular abi. Ben Selçuk'un imzalayacağını düşünüyorum.
                        En son ilhan tarafından düzenlendi; 07.01.2011, 18:23.
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İşte Selçuk İnan Gerçeği!

Selçuk İnan, Trabzonspor'la sözleşme yenileyecek mi?

Aylarca konuşuldu... İmzalayacak mı imzalamayacak mı tartışıldı... Başkan Sadri Şener açıklama yaptı... Teknik direktör Şenol Güneş açıklama yaptı ve trabzonunsesi.com Selçuk İnan'la ilgili net bilgilere ulaştı.

İşte o gerçekler:

Selçuk İnan, Trabzonspor'la sözleşmesini kesin olarak yenilemeyecek. Ancak milli futbolcu, Trabzonspor sezon sonunda şampiyonluğa ulaşması halinde bu kararını gözden geçirecek.

Şampiyonluk halinde Selçuk, düşük bir ihtimal de olsa Trabzonspor'la sözleşmesini yenileyecek.

Ancak Selçuk, sezon sonunda yüzde 99.9 ihtimalle Avrupa'yı tercih edecek.

Kaynak:

Avrupayı istemesi için sözleşme imzalamaması mı lazım ? Para kazanmadan gitmek ister mi yani ?
                          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Adam haklı beyler....

Yorum

• Sadri Başkan devam etsin kesin yenileyecem diyen bizdik sanki. Para kazandırmadan gidersen ayıp edersin Selçuk.

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İşte Selçuk İnan Gerçeği!

Selçuk İnan, Trabzonspor'la sözleşme yenileyecek mi?

Aylarca konuşuldu... İmzalayacak mı imzalamayacak mı tartışıldı... Başkan Sadri Şener açıklama yaptı... Teknik direktör Şenol Güneş açıklama yaptı ve trabzonunsesi.com Selçuk İnan'la ilgili net bilgilere ulaştı.

İşte o gerçekler:

Selçuk İnan, Trabzonspor'la sözleşmesini kesin olarak yenilemeyecek. Ancak milli futbolcu, Trabzonspor sezon sonunda şampiyonluğa ulaşması halinde bu kararını gözden geçirecek.

Şampiyonluk halinde Selçuk, düşük bir ihtimal de olsa Trabzonspor'la sözleşmesini yenileyecek.

Ancak Selçuk, sezon sonunda yüzde 99.9 ihtimalle Avrupa'yı tercih edecek.

Kaynak:

Avrupayı istemesi için sözleşme imzalamaması mı lazım ? Para kazanmadan gitmek ister mi yani ?
                                inşallah yalandır bu haber...

Yorum

Çalışıyor...
                                X