Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak efu53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bence yeni bir transfer olmayacak boşa nefes tüketmeyelim
    Burada bulunan birçok kişi aynı şeyi düşünüyor ama söylemeye korkuyor. Yıllar yılı gördüklerimiz bizi böyle düşünmeye itiyor. Sanırım Kalenberg olayı da forum efsanesi olarak tarihteki yerini alacak. Öyle aman aman bir eksikliğimiz olmamasından dolayı orta sahaya transfer yapılacağını düşünmüyorum. Bizler tabiiki işi garantiye almak için Cem YILMAZ'ın market esprisi gibi, ver tekerlek kaşarı, ver kangal sucuğu, ver pastırmayı diyerek istedikçe istiyoruz ama ne Şenol Hoca, nede yönetim pekte niyetli değiller galiba. Umarım yanılırım ve bir orta saha veya stoper hamlesi gelir fakat görünen o ki;

Kral çıplak!
    HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• necati mi yok daha neler
      KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• Kahlenberg gelmedi mi hala?

Yorum

• selcukla ilgili son durum nedir
          neden imza olmuyor
          febe bejeke durumlari yalan haber midir ?
          ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Burada bulunan birçok kişi aynı şeyi düşünüyor ama söylemeye korkuyor. Yıllar yılı gördüklerimiz bizi böyle düşünmeye itiyor. Sanırım Kalenberg olayı da forum efsanesi olarak tarihteki yerini alacak. Öyle aman aman bir eksikliğimiz olmamasından dolayı orta sahaya transfer yapılacağını düşünmüyorum. Bizler tabiiki işi garantiye almak için Cem YILMAZ'ın market esprisi gibi, ver tekerlek kaşarı, ver kangal sucuğu, ver pastırmayı diyerek istedikçe istiyoruz ama ne Şenol Hoca, nede yönetim pekte niyetli değiller galiba. Umarım yanılırım ve bir orta saha veya stoper hamlesi gelir fakat görünen o ki;

Kral çıplak!

her bölgede 2 adam neredeyse var bundan sonraki adam yürüyen tekere çomak sokmaya benzer ...bu kadar yeter bu takım takviyesiz 42 puan aldı

şimdi destek zamanı

Yorum

• bu selçuk olayı nedir arkadaşlar? benim bildiğim selçuk en kötü ihtimal sezon sonuna kadar bizde ama sanki gidecekmiş gibi konuşmalar nereden çıkıyor üstelik fbye?

var mı öyle birşey ?

medyatrabzon denen kımıl zararlısı aykutun sırıtırken bir resmini koymuş birde kocaman teklif yazmış

Yorum

• medyatrabzonun haberlerini buraya yapıştırıp ortamı germeyin arkadaşlar adamlar ak dediğine 5 dk sonra kara diyolar.daha kendileri bile emin değil ordan burdan toplama haber yapan bununla eğlenen ..............( istediğiniz sıfatı kullanın )

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bildiğim kadarıyla Piotr'un asıl mevkisi sol açık, fakat sonradan ihtiyaca göre sol beke adapte edilmiş. Defansif yönlü güçü sol açık orjinli bir oyuncu olarak görünüyor. Adapte olabilirse faydalanabileceğimizi umuyorum
                  Transferin gerekliliğiyle ilgili değildi söylediğim.Şu an Cale'yle Alan'ın gönderilmesi halinde yerinde alternatif oyuncular mevcut.İkisinden birine teklif gelirse bence gönderirler,bunun altyapısının hazırlandığını düşünüyorum.Böyle bir hal olursa yabancı oyuncu transferi gerçekleşir.

Yorum

• şota - arçil kardeş
                    şota - arçil başarılı
                    piotr - pawel kardeş
                    piotr - pawel başarılı olacak

sokrates mantığıyla transfer yapıyoruz bu arada

Yorum

• ben necatinin oyun stilimize çok uygun olduğunu düşünüyorum karakter açısındanda problemli bi adam değil neden antipati duyulan biri oldugunuda anlamıs değiim forvetdede çok altarnatif var diyorsunuz ama ben 2 adamdan baska forvet göremiyorum burak yılmaz forvet değil 2 forvetle maça çıksak kulubede forvet oyuncumuz kalmıyo bi sakatlık felan oldugunda sistem mi değiştircez bence takıma 1 forvet daha şart bununda necati olması çok iyi olurdu

Yorum

• İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Transferin gerekliliğiyle ilgili değildi söylediğim.Şu an Cale'yle Alan'ın gönderilmesi halinde yerinde alternatif oyuncular mevcut.İkisinden birine teklif gelirse bence gönderirler,bunun altyapısının hazırlandığını düşünüyorum.Böyle bir hal olursa yabancı oyuncu transferi gerçekleşir.
                        ...böyle oyuncular daha kullanışlıdır her zaman kanat oyuncusu kanadını komple kullanabilmeli....abdullah varken bizde sol bek yada acık diye bi kavram yoktu mesela adam otoban gibi gidip geliyordu...
                        deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                        ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                        ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• başkan ligradyoda

link http://www.yayinonline.com/asx/radyo...sp?rd=ligradyo

Yorum

• - Allahınızı severseniz şu Yerel Medya'nın haberlerini şuraya getirmeyin...
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• sulcuk isinden daraldim
                              amtiyosa imzayi degerini kendi kaybeder biz iki haftada yerine baskasini monte ederiz
                              bejeke veya febeye giderse siradan bir oyuncu olur
                              zamanla da yedek kalir
                              sonra dabir kucuk klube kiraya verilir
                              ardindan kucuk takimlarin biri bonservisini alir
                              yok olur gider
                              herseyi paraya satacaksa zaten adam degildir
                              atacaksa imzayi atsin
                              ts kimseye muhtac degildir
                              biz onu sevdikce ( hepisi dahil ) asiri havaya giriyorlar
                              manisada neydin ki sen ?
                              ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• Bizans oyunlari

İlk olarak ramazan-54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                medyatrabzonun haberlerini buraya yapıştırıp ortamı germeyin arkadaşlar adamlar ak dediğine 5 dk sonra kara diyolar.daha kendileri bile emin değil ordan burdan toplama haber yapan bununla eğlenen ..............( istediğiniz sıfatı kullanın )

Bu Bizans oyunlarina arkadasin dedigi gibi aldirmayin. Istanbul Soytarilarinin trabzonsporun yolunu kesmek icin daha cok abuk sabuk seyler yazacaklar her zaman oldugu gibi. Ama bu sefer ne Yönetim, ne Hoca ne de Futbolcularimiz bu sark kurnazliklarina aldirmadan emin adimlarla yollarina devam edecek hak ettikleri Sampiyonluga ulasacaklardir kimsenin süphesi olmasin.
                                saygilar,selamlar
                                ARSLAN_P_61

Yorum

Çalışıyor...
                                X