Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bir gencin yoksa parasi , vardir kumbarasi diyorsun yani
    Varım yoğum feda diyorum daha ne diyeyim
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Sezer Öztürk le Ligtv röportaj yapıyor resmen 8taşa gitmeye can atıyor yahu bu Türk futbolcuları neden aklıyla hareket edemiyor 8taşda kaybolup gideceğini bimiyormu bunlar
      Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kaç kupona?
        çççççççççççççççççç

Yorum

• Klose haberinin balon oldugunu düsünsemde tam ihtiyacigimiz olan adam

Profesyonel, disiplinli istikrarli Pierre van Hoojdonk fenerde zamaninda neyaptiysa aynisini klosede yapar

Insallah haber gercektir zira ben Pawelin Umutu kesebilecegine inanmiyorum
          [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Sezer burak ve bizi övüyor lig tv de
            Alayına isyan anti istanbul

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kahlenberg'i alacak gibiyiz.Videosunu filan bulamadım nette yok mu adam hakkında hiç görüntü??
              Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz ?
              "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• sezer bize gelebilmek için can atmalı. yoksa biter...

Yorum

• Sezer Öztürk: Ligimizin en iyi takımı TRABZONSPOR Türkiye de yerli oyunculara fazla değer verilmiyor. Burak örneğini verdi birde madem bu örnekleri görüyorsun neden bu eziklerde futbol oynamaya can atarsın
                  Ağasarlı_61

Yorum

• Azıcık kafa dağıtalım,

Oda: BMN | bordomavi.net - Klose & Kahlenberg
                    Şifre: miroslavklose18

Beklerim.
                    En son Kaan tarafından düzenlendi; 02.01.2011, 13:15.
                    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• bu sezer e de 3 milyon 4 milyon verilmez ki. 1.5 a gelsin oynasın işte. o paraya da eskişehir vermez...

Yorum

• İlk olarak sezgin-61-1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sezer Öztürk: Ligimizin en iyi takımı TRABZONSPOR Türkiye de yerli oyunculara fazla değer verilmiyor. Burak örneğini verdi birde madem bu örnekleri görüyorsun neden bu eziklerde futbol oynamaya can atarsın
                        Hiç Sorma Ya
                        http://www.youtube.com/watch?v=fZuOa...ture=recentlik

Yorum

• Alanzinho satılacak. Başka türlü çıkış yolu bulamıyorum.

Yorum

• İlk olarak TS57 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sezer burak ve bizi övüyor lig tv de
                            Burak ile çok iyi arkadaşmış. İstesek alırız aslında

Yorum

• Bugün pazar. Tiraj, rating veya elektronik ortamda adı herneyse kaygısı kokan haberlere inanmamanızı tavsiye ederim
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• klose de nerden çıktı? doğru mu ya?

Yorum

Yükleniyor...
                                X