Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Brozek kardesler bitmis
    ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
    KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nevzat Şakar yalancı konumuna mı düştü şimdi???
      Pazarlık aşamasında olur öyle şeyler.

Yorum

• haber61.net ve trabzonunsesi uyukluyor
        mediatrabzon iş başında
        TFF'nin ortasahasına 2010-2011 Kupasını alıp TRABZONSPOR bayrağını dikeceğiz. İnşeallah.

Yorum

• Bazı arkadaşlarda 5 dakika önce taktik başka oyuncular alınacak yazıyolardı nerden uyduruyolar anlamam
          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• hayirli olsun

!!!
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• STV de duyurdu..
              spordabugun.com , aradığınız tüm bilgiler için ilk ve en iyi kaynağınızdır. Genel konulardan burada bulmayı umduğunuzdan daha fazlasına kadar, spordabugun.com tümüne sahiptir. Aradığınızı bulmanız dileğiyle!

Hayırlı olsun...
              En son ozturk tarafından düzenlendi; 30.12.2010, 14:42.

Yorum

• Brozek kardeşlerin iyi oyuncular olduğunu biliyorum.

Çok fazla izlememekle beraber Piotr Brozek hücum çıkışları iyi, sol ayağını etkili kullanan, sol kulvarın her bölgesinde göre yapabilecek bir isim.Defansif bakımdan değerlendirmek için uzun süre izlemek gerekir tabiki.

Pawel Brozek ise iki ayağını kullanan, topa vuruş bakımından fena olmayan, daha çok kontraya yatkın ama ceza sahasında da fırsatçı bir isim diye biliyorum.Pivot özellikleri yok diye biliyorum.

Ama bu iki transfer bence bize katkı yapar.Misal veriyorum bekte Cale veya Piotr oynasa, Burak sola yakın Brozek sağa yakın oynasa Umut santrfor olsa, Brozek'in hareketliliği bize renk getirir.

Glowacki'nin takımda bulunması ve Polonya'lı oyuncuların profesyonelliği, iş ahlakı, dsiplini, bize uyumları ve beklentilerinin çok olmaması göz önüne alınırsa iyi transferler olabilir..
                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Pawel'in başarılı olacağını düşünüyorum kardeşi hakkında bilgim yok..Umarım başarılı olurlar hayırlı olsun..

Yorum

• yeni forvet geldiğine göre artık finallere çalışabilirim. hayırlı uğurlu olsun
                    Oyna dik oyna!

Yorum

• bsu tarnsferler içime sinmedi hiç yani beklentilerimizin şuan için altında kaldı bu transferler, belki ama umarım faydalı olurlar
                      En son A.Gökhan AKIN tarafından düzenlendi; 30.12.2010, 14:45.

Yorum

• Vay nasanı bitti mi cidden? Daha kamp yeni başlamıştı.

Şaşırdım...
                        TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Hayirli olsun. Yeni bir SOTA-ARCIL donemini yasiyacagiz INSALLAH..
                          ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• hayırlı olacak inşallah...aslında biraz umutu da kaybetmedik.gölgesinde kalacağı bir santrafor gelse onu küstürmüş olurduk.bu arada ilk defa brozekler tr de diye aberi ben verdim...yani ayrıca mutluyum.

Yorum

• hayirli olsun
                              https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• bunlar yem evet

antalyaya gelirler ,sonra fener maçında yedek kulubesinde de otururlar ama şenol hoca asıl adamı sokar oyuna..jovanoviç tribünden iner

Yorum

Çalışıyor...
                                X