Brozek kardesler bitmis
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat Şakar yalancı konumuna mı düştü şimdi???
Yorum
-
En son ozturk tarafından düzenlendi; 30.12.2010, 14:42.
Yorum
-
Brozek kardeşlerin iyi oyuncular olduğunu biliyorum.
Çok fazla izlememekle beraber Piotr Brozek hücum çıkışları iyi, sol ayağını etkili kullanan, sol kulvarın her bölgesinde göre yapabilecek bir isim.Defansif bakımdan değerlendirmek için uzun süre izlemek gerekir tabiki.
Pawel Brozek ise iki ayağını kullanan, topa vuruş bakımından fena olmayan, daha çok kontraya yatkın ama ceza sahasında da fırsatçı bir isim diye biliyorum.Pivot özellikleri yok diye biliyorum.
Ama bu iki transfer bence bize katkı yapar.Misal veriyorum bekte Cale veya Piotr oynasa, Burak sola yakın Brozek sağa yakın oynasa Umut santrfor olsa, Brozek'in hareketliliği bize renk getirir.
Glowacki'nin takımda bulunması ve Polonya'lı oyuncuların profesyonelliği, iş ahlakı, dsiplini, bize uyumları ve beklentilerinin çok olmaması göz önüne alınırsa iyi transferler olabilir.."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
bsu tarnsferler içime sinmedi hiç yani beklentilerimizin şuan için altında kaldı bu transferler, belki ama umarım faydalı olurlarEn son A.Gökhan AKIN tarafından düzenlendi; 30.12.2010, 14:45.
Yorum
Yorum