Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• iki gündür vizeler sebebiyle giremiyordum,riise diyorlar yahu ciddi misiniz? kaynak ney?

yazın cavenaghiye nasıl umutlandıysam,riiseyede şimdi öyle umutlanırım
    Entropi İyidir.

Yorum

• bu ismi geçen oyuncular hakkında kulüp ün herhangi bir teması var mı? yoksa sadece temenniden ibaret mi???

Yorum

• Beyler Brandao diyorsunuz da ben brandao yu ne zaman izlesem en az 2 net pozisyon kaçırıyor,Umut un yandan yemişi pek bi fark yok son vuruş yönünden,biraz daha ii kafa vuruyor o kadar

Yorum

• Riise'yi rüyamda görsem , adamlığımdan şüphe ederim arkadaş .
          Milyonda bir ihtimal vermiyorum gelmesine .
          Hayalden bile öte .
          Gelirse , Meydan'da giyerim fener formasını .
          Geçen transfer döneminde Fred için söylemiştim aynısını .

Yorum

• cale,bizim takımda begenmedigim tek adam (as kadrodan) onu gazintep bb macından aradı gözlerim yaaa.üşüyoruz cale reyizz dedim yaaa...onun için sol tarafa mutlaka takviye yapılmalı arkadaslar.bide forvet alındımı transfer tamamdır.fazla maceraya ve riske gerek yok...
            √ OKAN™ 1987

Yorum

• Ümitlenmiyelim arkadaslar, dün adamin teki twitter'den isimler atiyordu.. Ne bilim Sow gelecekmis, Riise gelecekmis.. GS Vidal almis, Keane almis..
              Inanmayalim o kadar
              #BorussiaDortmund
              #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak OKANIZM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                cale,bizim takımda begenmedigim tek adam (as kadrodan) onu gazintep bb macından aradı gözlerim yaaa.üşüyoruz cale reyizz dedim yaaa...onun için sol tarafa mutlaka takviye yapılmalı arkadaslar.bide forvet alındımı transfer tamamdır.fazla maceraya ve riske gerek yok...
                Ferhat'tan değil bence önünde kimse olmadığından sol taraf fenaydı.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Maclarini izledinmi hic, eger öyle ise Brozek'i cizalim hemen...

Bu arada özellikle Cleo, Jelle, Lakic ve Stancu cok iyi bir ilk yari gecirdiler...
                  Mecburi olarak 2 sene boyunca bakmak zorundaydin Polonyali arkadasim yüzünden.Youtube da Atamadi goller Clip var ona bak.Maclarin 70% Böyle gol kaciriyordu izledigim 2 sene icinde.
                  çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• -------------Onur-------------
                    --Serkan--Glo--Egemen--Cale--
                    --------Selcuk--Colman-------
                    -Burak-------Jaja-------Engin--
                    -----------Cléo--------------

+ Antony Annan
                    + Hasan Ali

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yahu 15 yasindaki umutsporlu ile ugrasak halim yok ne halin varsa gör.Madem Umutu konusacaksin git Umut basligina allala
                      "Abinin yazdigi isimler gayet iyi oyuncular Tum haric.Teofilo mu gülünc isim,Fatih Tekke mi gülünc? tabi tabi hepsi gülünc isimler Umut haric hahahaha"

Bu yorumu yazan bendim değil mi ? Sonra Umut'u ben konuşmuş oluyorum. Umut'a her fırsatta çamur atan benim. Ayrıca uğraşacak hâlin yok da yine kendin tartışma ortamı yaratıp çekiliyorsun bir kenara. Komiksin ya.

Ayrıca akıl yaşta değil baştadır. Nice insanlar var senin gibi 19 yaşında olup bir şeyler biliyormuş gibi konuşan. Sıkma sen o güzel canını

Yorum

• bundan önceleri hep duyum aldıkta noldu? şimdi sabıorsızlanıyoruz belki ama belli,işler farklı yürüyor.inşaallah sabrımızın sonunda çok çok çok mutlu olur ve ligi zirvede bitiririz.
                        Entropi İyidir.

Yorum

• MedyaTrabzon = Forvete Keinast , Sola Cristaldo , Ortaya Annan .
                          Mesaiye erken başladılar yine .

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            MedyaTrabzon = Forvete Keinast , Sola Cristaldo , Ortaya Annan .
                            Mesaiye erken başladılar yine .
                            O haberin kaynağı Günebakış Gazetesi. Günebakış bence Trabzon'un Fotomaç'ından farksız. Sen de haklısın yani bi' nevi. Ha MedyaTrabzon, Ha Günebakış..

Yorum

• İlk olarak .B2' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              O haberin kaynağı Günebakış Gazetesi. Günebakış bence Trabzon'un Fotomaç'ından farksız. Sen de haklısın yani bi' nevi. Ha MedyaTrabzon, Ha Günebakış..
                              tam anlamıyla öyle değil,teofiloyu ilk onlar söylemişti...
                              Entropi İyidir.

Yorum

• şuda var medyatrabzon sallıyoruzda bazı haberleri ilk onlardan duyuyoruz
                                tepki veriyoruz ama doğru çıkıyor bazıları

Yorum

Yükleniyor...
                                X