Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak 61karradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehadi arkadaslar herkes is basina
o beni eklesin
Yorum
-
kenny miller a 7 milyon avro vereceğime chinedu obasi yi alır 1 milyon fazla veririm yöneyim böyle bir hataya düşmez bence miller ı unutunİlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildibir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de tam aksini iddia ediyorum. Bu takımın başına acaip saçma sapan şeyler geldi. Umut vakası, Teo vakası, HH nin istifası, Engin'in çıkardığı olaylar derken en son Jaja vakası. Öyle bir tablo çiziyorsunuz ki, pamuk ipliğine bağlı bir kadromuz var, aslında bir gazla gidiyoruz, hafif hava kaçırsak biteriz gibi. Aynı istanbul basının dediği gibi.
Tekke bu takımın havasını bozacak iddiası, biraz batıl inanç olmuş gibi. Gelirse takımın ritmi bozulur, takımı böler, ona verilen ilgi diğerlerini küstürür. Arkadaşlar; havalimanında herkes üstüne koşarken Hüseyin'i gösterip, o da kaptanlarımızdan onun da yanına gidin diyen bir adamdan bahsediyoruz. Takım kötü durumda diye sakat sakat sahaya çıkan bir adamdan. Geçmişi ne çabuk unuttuk. Bu adam bir hata yaptı kabul, peki yaptığı onlarca fedakarlık ne olacak?
Kendisi Mahmut AKSU ve Ünal KARAMAN ile beraber Transferi görüşürken, Kendisine söylenenleri kabul edip, boş kağıda imza attıktan sonra bile kendisine ulaşılamadığı iddiasıyla Trabzonspor'a transfer edilmediğini unutmayınız ! Fatih'in Trabzonspor'a ihtiyacı olduğu dönemde Trabzonspor kapısını kapattı kendi evladına! Ünal KARAMAN'nın elinde olmayan sebeplerden dolayı Fatih'in transferi gerçekleşmedi. Ama Fatih bukadar güvenirken Ünal KARAMAN'a bu şekilde ortada bırakılması Ünal Karaman Tarafından, Fatih'e bu şekilde bir açıklama yapma ihtiyacı doğmuştur doğal olarak. Fakat içerik olarak yanlışlığı yokmudur, elbette vardır.. Tıpkı Ünal Karaman'ın yaptıgı gibi... Burayı fazla irdeleyecek değilim, ama karşılıklı yanlışların ve hataların olduğu, olayları yakından takip edenler için son derece ortadadır.
Sonuç olarak ennihayetinde Ünal Karaman son demecinde, onlar hata yapacak biz affedeceğiz diyerek zeytin dalını uzatmıştır Fatih'e ...
Transferi olur yada olmaz, Burda Fatih'e Bel altı vuranları şiddetle sağduyuya çağırıyorum. Siz Fatih'in yerinde olsaydınız ve elinizde Türkiyeye dönüş yapmak gibi "zorunlu" bir haliniz olsaydı ve kendi yetiştiğiniz klüple butip polemikler yaşamış olsaydınız ne yapabilirdiniz?.. Evet bende diyorum keşke Bjk'ye değilde farklı bi klüpe gitseydi. Ama bunda hiç mi Fatih'i toplum önüne atanların suçu yok? Fatih'i karalamaktan artık vazgeçin... Kendinizle çelişmeyin artık! Ne kadar karalamaya çalışsanızda, Yaşıyla dalga geçsenizde, Sorunlu diye bize tanıtmaya çalışsanızda yakınen onu tanıyanlar nasıl kişiliğe sahip olduğunu çok iyi biliyor. Fakat zerre kadar tanımayan kişilerin çıkıp Fatih'i yargılamaya çalışmaları artık mide bulandırmaya başladı ! Artık Fatih'e Bel altı vurmaya bir Son verin ! Attığı goller hatırına !İlk olarak Erdal tarafından gönderildiKemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...
Yorum
-
İlk olarak elbera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesiz olsanız miller ı mı alırsınız cleo yumu yoksa kalu uche miMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak elbera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesiz olsanız miller ı mı alırsınız cleo yumu yoksa kalu uche mi
fatih tekke ççç
Yorum
-
[QUOTE=Serhat;1917331854]Ayrıca; Burda defalarca yazıldı ama Ben yine Yazayım !
Kendisi Mahmut AKSU ve Ünal KARAMAN ile beraber Transferi görüşürken, Kendisine söylenenleri kabul edip, boş kağıda imza attıktan sonra bile kendisine ulaşılamadığı iddiasıyla Trabzonspor'a transfer edilmediğini unutmayınız ! Fatih'in Trabzonspor'a ihtiyacı olduğu dönemde Trabzonspor kapısını kapattı kendi evladına! Ünal KARAMAN'nın elinde olmayan sebeplerden dolayı Fatih'in transferi gerçekleşmedi. Ama Fatih bukadar güvenirken Ünal KARAMAN'a bu şekilde ortada bırakılması Ünal Karaman Tarafından, Fatih'e bu şekilde bir açıklama yapma ihtiyacı doğmuştur doğal olarak. Fakat içerik olarak yanlışlığı yokmudur, elbette vardır.. Tıpkı Ünal Karaman'ın yaptıgı gibi... Burayı fazla irdeleyecek değilim, ama karşılıklı yanlışların ve hataların olduğu, olayları yakından takip edenler için son derece ortadadır.
Herkezin suçu var Fatih'in yok dimi Kral çünkü...
O açıklamayı yapması bile , beni çelişkiye düşürmesine yetmişdir
Saygısızlık yapmıştır kaç tane gol atarsa atsın saygısızlık yaptıgı adam şuanda bu takımın başında hizmet veriyor.. .
Ne Fatihmiş kopamadınız gitti.Yaşam kimliği: Trabzonspor .
Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.
Yorum
-
İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen hala Moussa Sow ile Riise'ye inanıyorum.
Yorum
-
ne fatihmiş baydınız
kaç sayfa okudum full boş iyi geceler beyler .En son Furkan Dündar tarafından düzenlendi; 29.12.2010, 01:58.
Yorum
-
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur Şeref in msjını okudum sonra sow ve riise dedim indim aşağı senin msj abi
Yorum
-
İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSakin olun Grafite.İyi geceler.
Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
Yorum