Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Halil ile beraber alalim.
    Ikizlerimiz cogalsin.

Olursa anca öyle olur zaten Irfan abi herhalde...
    Sampiyonluk iicn müthis bi hamle olurdu ve Selcuk sakatlanigi vakit kim oynar sorusunada cevap bulmus olurus...
    Orta sahanin her bölgesinde oynamaya müsait bi yapisi var...

Yorum

Halil ile beraber alalim.
      Ikizlerimiz cogalsin.
      Halil Türkiye liginde sol forvet oynayabilecek ve fevkalade faydalı olabilecek oyunculardan biri . Fakat kazara yönetimin gündemine girerse taraftar tarafından eleştiri oklarının hedefi olur .

Yorum

• - Başka transfer olucağını düşünmüyorum...
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Hamit çok kalite isim. Hamiti tartışmak abesle iştigaldir. Ama bizim aradığımız isim mi? Bize lazım olan orta sahanın ortasında oyunu 2 yönlü oynayabilecek bir oyuncu. Hamit sanki sağ tarafın oyuncusu gibi.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hamit Altıntop mevcut sistemimizde biçilmiş kaftan . Trabzonspor'un Ronaldinho'su .
            Maas tavani 3milyon€ buldugunda belki
            “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Halil Türkiye liginde sol forvet oynayabilecek ve fevkalade faydalı olabilecek oyunculardan biri . Fakat kazara yönetimin gündemine girerse taraftar tarafından eleştiri oklarının hedefi olur .
              Bizim taraftarin elestirmedigi bir olay mi var ?
              Transferleri kampa yetistirmeyen yönetimi elestiririz,
              kamp baslamadan oyuncu alan yönetimi,taraftarin gözünü boyamak icin transfer yapti diye elestiririz..
              Say ,say bitmez.

Yorum

• baskan kac zamandir hamit i almak icin ugrastigini biliyorum ama o zaman bu zaman mi bilemiyorum..sezon sonu sözlemesi bitecek..
                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  - Başka transfer olucağını düşünmüyorum...
                  5 Ocak`ta Tekke serbest kalacakmış Sedat.
                  Ben düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak yigits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ver 2 milyon euro+Alanzinho'yu al Annan'ı sonra gelsin 27. Haftada şampiyonluk.
                    Çok mantıklı bir takas.Hem Alan'dan kurtulcaz hemde sağlam bir ortasağamız olacak.Nede olsa Alan'ın Norveç'te piyasası yüksek

Yorum

• - Sezer Öztürk çok yönlü bir oyuncu bence ortasahada , iş yapar bizde...
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Maas tavani 3milyon€ buldugunda belki
                        Misalen konuşuyoruz , Hamit'in niteliklerinde Balkanlardan Afrikaya Almanyanın alt liglerine yetişmekte olan pek çok oyuncu daha var . Hamit yetişmiş örneği ve herkesin bildiği bir oyuncu .

Ayrıca , Hamit'in yıllık kazandığı ücret yanılmıyorsam , 1,2-1,4 milyon euro civarında olması gerek . Futbolcuyu para ile ikna etmeye çalışırsanız elbette istanbul kulüplerinin yaptığı bakkal hesabına girersiniz .

Yorum

• Alanzinho acaba takas olacagım diye mi kampa gelmedi

Yorum

5 Ocak`ta Tekke serbest kalacakmış Sedat.
                            Ben düşünüyorum.
                            - İrfan abi Tekke artık bu takımda oynayamaz , o iş geçti artık , sen enerjini Brozek kardeşlere vermeye bak abi Tekke'nin en büyük hatası İbrahim Hacıosmanoğlu'nu dinlemesi oldu...

Yorum

• - Hamit Dünyada her takımda oynar ama Halil sıradan bir topçudur zaten geldikleri nokta herşeyi özetliyor...

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                - İrfan abi Tekke artık bu takımda oynayamaz , o iş geçti artık , sen enerjini Brozek kardeşlere vermeye bak abi Tekke'nin en büyük hatası İbrahim Hacıosmanoğlu'nu dinlemesi oldu...
                                Ben aldiracagim bu Tekke`yi Trabzonspor`a.
                                Kim ne derse desin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X