Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lise ortaokul yilarimda Yazlari hep Trabzona Agustosun 15 den sonra giderdim..Okulada Bir hafta hep takardim..buda bunun gibi..18 Saat otobusle gitmistim 10 gun kesmez beni =)
    ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
    KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      neredeyse bedavaya alabileceğimiz devic i niye düşünmüyorlarda brozek lerle uğraşıyorlar ? çok mu kaliteli oyuncular bunlar ?

bu arada sol bek olan piotr brozek in sezon sonu sözleşmesi bitiyor galiba ve bu sezon oyuna genelde sonradan girmiş, formsuz veya sakat bir adamı alıp getirmesinler bide onla uğraşmayalım şimdi ? cale son zamanlarda iyi form tutmuştu gayet başarılı maçlar çıkardı istikrar sorunu yok... ne olduğu belirsiz bir adamı alıp zaten aksamakta olan sol kanadı iyice kırmayalım !!!
      Ne olduğunu belki onlar biliyorlardır. Gidip izlenmeden adam alınacak değil. Sen bilmiyorsun diye ne olduğu belirsiz mi oluyor? Ben de faha farklı isimler bekliyordum ama bekleyip, destek vermekten başka çaremiz yok.
      21.12.2009 Unutmayacağız...
      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
      Cemil Usta
      Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Ne yapmış bu Brozek? Polonya gibi vasat vasat.. altı bir ligde ortalama 13-15 gol atan bir forvet.
        yazık..

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Takimda 2 tane Yabanci sol bek ne mantik ama
          polonyalı sol öndede oynayabiliyor.
          twitter @hopeMit

Yorum

• İstanbul medyası zaten şu Trabzonspor'un neresinden tutsak da aşağıya çeksek diye fırsat kolluyor.Bizim üzerimize düşen görev geç kalmaların,transferin vb... çok üzerinde durmamak, sorunu ört bas etmek ve olumsuzluklarla ilgili haberlere itibar etmemektir.Bu olumsuzluklarla ilgili yapılması gerekenleri sezon sonuna ertelemektir.Sağduyulu davranalım, ne olursa olsun destek verelim.İstanbul takımlarının kuklalarına fırsat vermeyelim.
            BÜLENT

Yorum

• İlk olarak mourner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              wonderkid olayı başka,o tahmini birşey,adamlar gerçekten olabilir de olmayabilir de,adamlar 28 yaşına gelmiş,şu anki değerleri bence gerçeğe yakındır..nasıl anlatayım,bu durumda gelecekle ilgili bir tahmin yok,gelişim gösterme ihtimalleri yok,yani standar futbolcu değerlendirmesi..
              zaten 2000 yilindaki oyundan bahsediyoruz, belkide cm 2003 du tam olarak hatirlamiyorum, futbolcu hakkinda yorum yapmadim oyun hakkinda konustum ben.

Yorum

• Brozekler beni tatmin etmez açıkçası, alınırlarsa da hayırlı olsun takımımıza, destekleriz...
                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  - Cleo bence daha uygundu bize , yine ucuz etin yahnisi olmaz inşallah...
                  Sedat abi yeni Arçil-Şota geliyor boşver Cleo'yu ya.
                  ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• ocağın 1 inde uefa finali oynamıyoruz ki 29 aralıkta kamp toplanıyor..saçma bir tarih olmuş hem de bu kadar yabancı futbolcun varken..neyse belli ki çok düşünülmemiş bu konu üzerinde ,,umarız tranferleri düşünmekten oldu..

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ne oldu meşhur,bomba dedikleri bunlar mıydı?...Şampiyonlar ligi için yeterliler mi?..Hani Grafite yalanları dönüyordu burda...gene yazı tura attık..Jaja'da tuttu bunlar da tutar mı zaman gösterecek ama sanmıyorum
                      takıma katkı yapacak adam lazım bomba değil bomba tehlikelidir elde patlaya bilir biz yine takım oyunu oynayacak elamanlar alalım şaklabanlık yapacak top cambazları değil.

Yorum

• Piotr Brozek'i sadece sol bek olarak düşünmeyin. Varsa böyle bir transfer düşüncesi, belli ki sol kanatta oynatmayı düşünüyor Şenol Hoca. Yani o gelince Cale ile sol bekte kontenjan doldurcaklarını düşünmüyorum. Cale'nin önünde oynarsa ikinci yarı da gol gelmediği takdirde yerine Engin'i alıp ileri sürebilir Engin'i.

Eğer haberler doğruysa uzun bir aradan sonra böyle kardeş futbolcu gelecek bize. Dileğimiz yeni Arçil-Şota olsunlar.

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Pawelle umutun oyun stilinin alakası yok ben iki maçını izledim ikisindede rakip caza alanından çıkmayan bir oyuncu orda duvar görevi görüyor pasları felan iyidi izlediğim maçlarda işin özü yıldız felan değil ama kadromuzda olmayan pivot özelliklere sahip bir oyuncu.
                          Pivot santrafor ihtiyacımız olan mevki. Ben araştırdığım kadarıyla o özelliği görmedim Pawel'de. Ama bütün bir maçını da izlemedim. Yani dediğin gibi olabilir abi.

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yattara haric digerleri gelirdi bence..Ya bu adamlar Cezayi goz onune aliyorlar kac ay oncesinden..Arjantin brezilya ucak yolculugu cok cileli,3 gunlune degmez..Yani yalan yok aynisni yapardim..
                            - Yapsınlar benim itirazım yok , yahu arkadaş şehiri azda olsa tanıyosunuz , bir özlem var insanlarda , takımda bir yere gelmiş sayenizde , 1 sene azıcık eğlenin ölürmüsünüz yani , çokmu şey istiyoruz .
                            - Ama burda şu var , Colman erken dönücekti , öyle söylenmişti , şimdi Colman'a sallıyorsun diyenler neden bunları görmezden geliyor.
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ne yapmış bu Brozek? Polonya gibi vasat vasat.. altı bir ligde ortalama 13-15 gol atan bir forvet.
                              yazık..
                              Smek geldiğinde o kadar gol bile atamıyodu bizim lige geldi adam açıklama yaptı hayatımda bu kadar gol atmadım diye burda golcü özelliğim ön plana çıktı dedi. Teofilomu Brozekmi derseniz ben kesinlikle Brozek derim.
                              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Piotr sadece!!! sol bek oynamıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr,sol önde de oynayabilen bir oyuncu,siginti yok...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X