Lise ortaokul yilarimda Yazlari hep Trabzona Agustosun 15 den sonra giderdim..Okulada Bir hafta hep takardim..buda bunun gibi..18 Saat otobusle gitmistim 10 gun kesmez beni =)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneredeyse bedavaya alabileceğimiz devic i niye düşünmüyorlarda brozek lerle uğraşıyorlar ? çok mu kaliteli oyuncular bunlar ?
bu arada sol bek olan piotr brozek in sezon sonu sözleşmesi bitiyor galiba ve bu sezon oyuna genelde sonradan girmiş, formsuz veya sakat bir adamı alıp getirmesinler bide onla uğraşmayalım şimdi ? cale son zamanlarda iyi form tutmuştu gayet başarılı maçlar çıkardı istikrar sorunu yok... ne olduğu belirsiz bir adamı alıp zaten aksamakta olan sol kanadı iyice kırmayalım !!!21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
Yorum
-
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakimda 2 tane Yabanci sol bek ne mantik amatwitter @hopeMit
Yorum
-
İstanbul medyası zaten şu Trabzonspor'un neresinden tutsak da aşağıya çeksek diye fırsat kolluyor.Bizim üzerimize düşen görev geç kalmaların,transferin vb... çok üzerinde durmamak, sorunu ört bas etmek ve olumsuzluklarla ilgili haberlere itibar etmemektir.Bu olumsuzluklarla ilgili yapılması gerekenleri sezon sonuna ertelemektir.Sağduyulu davranalım, ne olursa olsun destek verelim.İstanbul takımlarının kuklalarına fırsat vermeyelim.BÜLENT
Yorum
-
İlk olarak mourner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülewonderkid olayı başka,o tahmini birşey,adamlar gerçekten olabilir de olmayabilir de,adamlar 28 yaşına gelmiş,şu anki değerleri bence gerçeğe yakındır..nasıl anlatayım,bu durumda gelecekle ilgili bir tahmin yok,gelişim gösterme ihtimalleri yok,yani standar futbolcu değerlendirmesi..
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Cleo bence daha uygundu bize , yine ucuz etin yahnisi olmaz inşallah...~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe oldu meşhur,bomba dedikleri bunlar mıydı?...Şampiyonlar ligi için yeterliler mi?..Hani Grafite yalanları dönüyordu burda...gene yazı tura attık..Jaja'da tuttu bunlar da tutar mı zaman gösterecek ama sanmıyorum
Yorum
-
Piotr Brozek'i sadece sol bek olarak düşünmeyin. Varsa böyle bir transfer düşüncesi, belli ki sol kanatta oynatmayı düşünüyor Şenol Hoca. Yani o gelince Cale ile sol bekte kontenjan doldurcaklarını düşünmüyorum. Cale'nin önünde oynarsa ikinci yarı da gol gelmediği takdirde yerine Engin'i alıp ileri sürebilir Engin'i.
Eğer haberler doğruysa uzun bir aradan sonra böyle kardeş futbolcu gelecek bize. Dileğimiz yeni Arçil-Şota olsunlar.
Yorum
-
İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePawelle umutun oyun stilinin alakası yok ben iki maçını izledim ikisindede rakip caza alanından çıkmayan bir oyuncu orda duvar görevi görüyor pasları felan iyidi izlediğim maçlarda işin özü yıldız felan değil ama kadromuzda olmayan pivot özelliklere sahip bir oyuncu.
Yorum
-
İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYattara haric digerleri gelirdi bence..Ya bu adamlar Cezayi goz onune aliyorlar kac ay oncesinden..Arjantin brezilya ucak yolculugu cok cileli,3 gunlune degmez..Yani yalan yok aynisni yapardim..
- Ama burda şu var , Colman erken dönücekti , öyle söylenmişti , şimdi Colman'a sallıyorsun diyenler neden bunları görmezden geliyor.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe yapmış bu Brozek? Polonya gibi vasat vasat.. altı bir ligde ortalama 13-15 gol atan bir forvet.
yazık..Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum