Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaslar eger Trabzonspor'un piyasa degerini yükseltmek istiyorsaniz http://www.transfermarkt.com.tr/tr/t...51_sayfa1.html buraya üye olup oyuncularimizin piyasa degerli hakkinda yorumlar yapabilirsiniz.

FOTOMAC FANATIK AJANSSPOR LIGTV .. hepsi bu sitede yazilip cizilen Piyasa degerlerini haber yapiyor. Fenerbahce Trabzonspor'dan 2 kat daha pahali mesela. Bunu degistirebilirsiniz.
    Öyle şey olur mu, biz nasıl değiştirelim oyuncuların değerlerini.

Sen merak etme, sezon sonu o değerlerin hepsi katlanacak zaten
    '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O Program'da bir tek Bülent hakkimizi veriyor.

Melih bile son program'da o cümlelerle sov yapti resmen. Baska zaman duyamazsiniz bu laflari ondan.

Sinan Engin diyorki: Trabzon'da Cale ve kücük Ferhat varken o kanati sene sonuna kadar problem cikarmayacakken gidiyor Piotr i aliyor dedi.
      Fener 2 cakma sol bek ilen oynuyor halen daha alacak birini dedi.

Altan atliyor hemen : Ben Caleyi begenmiyorum. Ferhat yetersiz. Piotr tanimiyorum. Santos ve Caner o 2sinden cok daha iyi.

Nasiiiiiiiiiiiiiiiii?ççççççççç
      "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
      "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Öyle şey olur mu, biz nasıl değiştirelim oyuncuların değerlerini.

Sen merak etme, sezon sonu o değerlerin hepsi katlanacak zaten
        Siz degistiremezsiniz ama yorum yaparak bu piyasa degerlerini yazanlari etkileyebilirsiniz. Hickimse birsey yazmazsa o kisi kafasina göre Deger yazar kimseden cit cikmaz.
        Onur Recep Kivrak

Yorum

• Bugün luic.united m.city maçını izledim uniteddeki bambam çok iyi bir oyuncu.
          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Hakan Karadirek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu adam benim dikkatimi bayadir cekiyor. Sivasspor'un 9 numarasi Pedriel Suarez.

http://www.youtube.com/watch?v=TSGliotx__8
            Iyi Bir Oyuncu bu galiba Karabüke Hattrick yapdi o degilmi ?

Yorum

• İlk olarak Cihan_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Iyi Bir Oyuncu bu galiba Karabüke Hattrick yapdi o degilmi ?
              Ta kendisi
              "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hangi kanalda bu program
                ligtv'de normalde Cuma aksamlari

Yorum

• Son durum ne beyler ?
                  "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ligtv'de normalde Cuma aksamlari
                    4 tane karpuz koysalarmış, bence daha izlenebilir bi program olurmuş.
                    En son Mustafa Yılmaz.20 tarafından düzenlendi; 09.01.2011, 23:24.
                    33# DRAGO GABRIC
                    61# IBRAHIMA YATTARA #11
                    13# Steve Nash
                    10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Yattararin yanindaki Adam Selcugun Kuaförü galiba ;D
                      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• - Bu Altan niye kudurdu bu sene , aşısını yapmamışlarmı , Şampiyonluğa gittikçe elimizde suyla yaklaşmış gibi oluyoruz galiba
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Pedriel iyi falan değil yav Giresun'dan gelmiş yanılmıyorsam Sivas'a.
                          Hantal bir adam.

Yorum

• İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Pedriel iyi falan değil yav Giresun'dan gelmiş yanılmıyorsam Sivas'a.
                            Hantal bir adam.
                            2.ci lig'ten iyi oyuncular cikmaz yani ? Ben az seyretmedim sivas maclarini, gayet de basarili buldum Suarez'i.
                            "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• İlk olarak Hakan Karadirek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu adam benim dikkatimi bayadir cekiyor. Sivasspor'un 9 numarasi Pedriel Suarez.

http://www.youtube.com/watch?v=TSGliotx__8
                              Bende biliyorum Suarez'i.İkinci ligde iyi bir performans sergiliyordu ordan hatırlıyorum.Bu senede bir kaç tane maçını izledim.Ama bence bizim aradığımız kalitede değil diye düşünüyorum
                              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                - Bu Altan niye kudurdu bu sene , aşısını yapmamışlarmı , Şampiyonluğa gittikçe elimizde suyla yaklaşmış gibi oluyoruz galiba
                                Altan Tanrıkulu rahmetli Kazım Kanat a rahmet okutturur...onun 5 katı daha TRabzonspor düşmanıdır...Tv de gördüğüm zaman boğazını sıkasım geliyor kabız herifin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X