FOTOMAC FANATIK AJANSSPOR LIGTV .. hepsi bu sitede yazilip cizilen Piyasa degerlerini haber yapiyor. Fenerbahce Trabzonspor'dan 2 kat daha pahali mesela. Bunu degistirebilirsiniz.
Öyle şey olur mu, biz nasıl değiştirelim oyuncuların değerlerini.
Sen merak etme, sezon sonu o değerlerin hepsi katlanacak zaten
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Melih bile son program'da o cümlelerle sov yapti resmen. Baska zaman duyamazsiniz bu laflari ondan.
Sinan Engin diyorki: Trabzon'da Cale ve kücük Ferhat varken o kanati sene sonuna kadar problem cikarmayacakken gidiyor Piotr i aliyor dedi.
Fener 2 cakma sol bek ilen oynuyor halen daha alacak birini dedi.
Altan atliyor hemen : Ben Caleyi begenmiyorum. Ferhat yetersiz. Piotr tanimiyorum. Santos ve Caner o 2sinden cok daha iyi.
Nasiiiiiiiiiiiiiiiii?ççççççççç
"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Öyle şey olur mu, biz nasıl değiştirelim oyuncuların değerlerini.
Sen merak etme, sezon sonu o değerlerin hepsi katlanacak zaten
Siz degistiremezsiniz ama yorum yaparak bu piyasa degerlerini yazanlari etkileyebilirsiniz. Hickimse birsey yazmazsa o kisi kafasina göre Deger yazar kimseden cit cikmaz.
- Bu Altan niye kudurdu bu sene , aşısını yapmamışlarmı , Şampiyonluğa gittikçe elimizde suyla yaklaşmış gibi oluyoruz galiba
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Bende biliyorum Suarez'i.İkinci ligde iyi bir performans sergiliyordu ordan hatırlıyorum.Bu senede bir kaç tane maçını izledim.Ama bence bizim aradığımız kalitede değil diye düşünüyorum
- Bu Altan niye kudurdu bu sene , aşısını yapmamışlarmı , Şampiyonluğa gittikçe elimizde suyla yaklaşmış gibi oluyoruz galiba
Altan Tanrıkulu rahmetli Kazım Kanat a rahmet okutturur...onun 5 katı daha TRabzonspor düşmanıdır...Tv de gördüğüm zaman boğazını sıkasım geliyor kabız herifin
Yorum