insan yönetiyorsun sonuçta.robot değil.bunun farkına varmak lazım bence.luce sergenden nasıl verim aldı.yada mourinho arıza boletelliyi nasıl oynattı.haliyle biraz esnek olmakta fayda var.güney amerikalıların uzun yolculuk gurbet gibi dertleri çok fazla oluyor.tevez ben ailemi özlüyorum diyor.misal.
o zaman futbolcu olmayacaksın yada olacaksan ailene yakın olacağın bir yerde oynamayı seç sıkıntı yaşayacağını bile bile uzağa gitmeyi tercih etme
İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi
bir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.
Senol Hoca 1 ile 3 arasi Transfer diyordu... Sol Acik, Forvet ve Orta Sahanin Ortasina... Sol Acik ile Forvet - Brozek kardesler ile kapandigina göre... eger baska transfer yaparsak oda orta alan transferi olur herhalde... Yani demek istedigim su: Transfer yapacagimiza inanmiyorum... yapacak olursak bile Orta Saha Oyuncusu aliriz... bu Yekta olabilir...
alanzinhoya karşılık sezeri alacak zihniyetten şüphem var....
alanzinho sürekli oynayabilecek bir oyuncu değil 1 yarılık oyuncudur alanzinho 34 maçın 34 ünde de oynayamaz fizik olarak zayıf verdiği paslar monoton her futbolcunun yapabileceği şeyler alanzinho yu kanat yapabilecek bir özellik göremiyorum tek başına istediği zaman istediği kişiyi geçemiyor hızlı değil ortaları güzel değil ortasaha da olamaz rakip hücumu karşılayamaz kafa topuna çıkamaz akıllıca paslar veremez oyuna değişiklik getirebilir oda ancak 1 yarılık daha fazlasında olmuyor ve alanzinho yu da kimseye satamayız kimsenin kadrosunda görmek istediği birisi değil büyük kulüplerden bahsediyorum
bir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.
alanzinhoya karşılık sezeri alacak zihniyetten şüphem var....
Bence gayet güzel bir fikir. Maliyet açısından bizim için kötü olur fakat yerine alınacak oyuncu ( Sezer ) ondan daha fazla katkı sağlayacaktır. Bundan eminim diyebilirim.
gene olayı başka taraflara çekiyorsun fatih tekkenin hedefleri yokmuydu onun kadar formaya aşık futbolcumuz varmıydı kulüpten kaçarak mı ayrıldı bu kulüp para kazandı hedeflerinden biri gerçekleşti aşık olduğu renklerle gönül birliğiyle ayrıldı mesela ama senin dediğin tuncayın boro'ya bedelsiz gidişi gibi.
Ben sizinle aynı fikirdeyim. Hangi insan olursa olsun, ne kadar profesyonel olursa olsun en nihayetinde sadece bir insandır. Eğer ona canlı bir bireyden farklı gözle bakarsanız, onu robot veya sağmal inek yerine koyarsanız kesinlikle ve kesinlikle verimi düşer. İnsan yönetmek zor olduğu kadar kolayda bir iştir. Unutmayınız ki, girdisinden fazla çıktı verebilecek tek sistem insandır. Hepsini geçelim, olaya bir asker mantığı ile bakarsanız, duyguları önemsemezseniz eğer, o sistem birgün gelir görevimiz tehlike filmindeki CD gibi kendi kendini yok eder. Cezasının olduğunu bilen bir kişi, sisteme saygı duyar.
Bu konuda Şenol Hoca doğru olanı yapmıştır. Geri geldiklerinde cezaları neyse öderler ve işlerini yapmaya devam ederler. Daha ortada fol yok, yumurta yok. Bırakında biraz fazla kalsınlar memleketlerinde. Yerliler böyle, yabancılar şöyle dersek eğer, o takımın içine ikilik sokup, düzeni baltalamış oluruz.Kimbiliyor ki, Jaja'nın çocuğunun durumu hakikaten kötü. Belki hamsi yiye yiye Colman'ı ana baba hasreti sardı.
Ne zaman memlekete gitsek, dönerken içimizi hep bir hüzün kaplar, sıkılırız, üzülürüz. Belki bir daha asla geri dönemeyecekmişiz gibi gelir. Milyonlarca lira da verseler, umurumuzda olmaz ama zorunluluk işte yaparız işimizi...
Kendimizden, yeteneğimizden ve kalbimizden emek verdiğimiz insanlarda bize:
"Parayı almasını biliyorsun, eşşek gibi koşacaksın o zaman" deseler hepimizin mutlaka diyecek birkaç sözü olacaktır, olacaktır ama hoş olmayacaktır.
Ben derim ki, yerli futbolcu için en büyük güzellik, kendi memleketinde oynamaktır. Ama yabancılar için ise bu durum hoş olmayan birşey. Kabul ediyorum, hata yapmışlardır, ama şampiyonluk yolunda yaldır yaldır koşan bir takım için bu incir çekirdeğinden daha küçük bir konudur. Maksatlı çıkarılmış bir yazıdır ve böyle bizim içimizde bile aynısı konuşuldukça amacına er yada geç ulaşacaktır.
En son Ertan Artan tarafından düzenlendi; 30.12.2010, 21:03.
sezeri alacaksak badur ile zafer yelen gitsin onlara artı 1 - 1.5 milyon veririz en fazla o da bir de yekta yı alıalım serdar kurtuluş birde bursa dan muhammet ve transferi böyle bitirelim tek isteğim bu hatta hayalim
Yorum