Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben aldiracagim bu Tekke`yi Trabzonspor`a.
    Kim ne derse desin.
    - Abi Helal olsun derim ççç
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Misalen konuşuyoruz , Hamit'in niteliklerinde Balkanlardan Afrikaya Almanyanın alt liglerine yetişmekte olan pek çok oyuncu daha var . Hamit yetişmiş örneği ve herkesin bildiği bir oyuncu .

Ayrıca , Hamit'in yıllık kazandığı ücret yanılmıyorsam , 1,2-1,4 milyon euro civarında olması gerek . Futbolcuyu para ile ikna etmeye çalışırsanız elbette istanbul kulüplerinin yaptığı bakkal hesabına girersiniz .
      2-3 sezon önce sadri baskan babamin calistigi hotele gelmisti burda..orda hamit de vardi..sakayla karisik transfer teklifi yapmis hamit e..ben acikcasi son olaylardan sonra yönetimin meydan okurcasina bir transfer yapacagini düsünüyordum..brozekler mantikli yapilmis transferler alanzinho gibi trübünlere yönelik degil.olasi bir hamit transferi bize fazlasiyla getirisi olacagini düsünüyorum..böyle bir transfer rakipleride demoralize edecektir..bana kalirsa takimin uyumunuda bozacak bir hamle olmaz bu..hamit in tr de oynamak istedigini biliyorum..trabzonspor onun icin iyi bir secim olurdu
      En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 31.12.2010, 18:28.
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

Ben aldiracagim bu Tekke`yi Trabzonspor`a.
        Kim ne derse desin.
        belki birgün yardimci teknik direktör olarak aldiracagina inaniyorum irfan abi
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• kontenjanımız dolu deil.faty papy bi transfer durumunda anında ekarte edilir.keza teofilo gelmeyecek o da öyle.bu 2 oyuncunun 2. devreye lisanslarının cıkarılcagını düşünmüyorum
          anlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!

Yorum

Bizim taraftarin elestirmedigi bir olay mi var ?
            Transferleri kampa yetistirmeyen yönetimi elestiririz,
            kamp baslamadan oyuncu alan yönetimi,taraftarin gözünü boyamak icin transfer yapti diye elestiririz..
            Say ,say bitmez.
            Bitmez elbette . Burak Yılmaz için söylenenler taptaze başlığında duruyor . Serkan için öyle , sayısız örneği var . Sosyal paylaşım denen olgu , fikir derinliği oluşturacak yerde dogmaları da kuvvetlendirebiliyor . Eleştirilerin yapıcı bir amacı olmadan sadece kişisel tatminlere dönüşmesi futbolun geleceği hakkında önemli ipuçları veriyor . Yönetimin bu açıdan iletişim bilimini daha akılcı kullanması gerekiyor .

Yorum

• Yekta ya da Annan ciddi ciddi düşünülmeli.
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Hamit'in genelde topla fazla oyalandığını ve hücumları yavaşlattığını düşünüyorum.Bizde çok faydalı bir oyuncu olacağını sanmıyorum.

Yorum

• Ortasahaya biri alınacaksa ön alanda daha etkili,cezasahasında daha aktif, mücadelecei bir isim olmasını tercih ederim.

Aklımda hep Toulese'da oynayan Moussa Sissoko var.Alex Meschini'de iyi bir aday...
                  En son İsa tarafından düzenlendi; 31.12.2010, 18:41.

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ortasahaya biri alınacaksa ön alanda daha etkili,cezasahasında daha aktif, mücadelecei bir isim olmasını tercih ederim.
                    İsa Abi Gaziantepspor'da oynayan Olcan bu saydığınız özelliklere uyuyor bence
                    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak kemalist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yekta ya da Annan ciddi ciddi düşünülmeli.
                      Yabancı kontenjanımız doldu Abi.Bence tribün için futbolcu alınmaz.

Yekta olabilir bence alternatif

Yorum

• Nevzat Sakar bir Transfer daha yapacagimizi söyledi...

Türkiyeden orta sahaya kimi alabiliriz Yekta ve Sezer haric...?
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          - Sezer Öztürk çok yönlü bir oyuncu bence ortasahada , iş yapar bizde...
                          Abi Colman'a iyi bir alternatif olur bence bize maç bile kazandırabilecek kapasitede olduğunu düşünüyorum

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nevzat Sakar bir Transfer daha yapacagimizi söyledi...

Türkiyeden orta sahaya kimi alabiliriz Yekta ve Sezer haric...?
                            Gaziantespor'dan Olcan Adın

Kasımpaşaspor'dan Yekta Kurtuluş

Eskişehirspor'dan Sezer Öztürk

Kayserispor'dan Furkan Özçal

orta saha için düşünülebilir
                            En son Asi Çaykaralı61 tarafından düzenlendi; 31.12.2010, 18:47.

Yorum

• bizim yabanci Kontenjanimiz nasil doldu anlamiyorum.Diger takimlarda türk oyuncu kalmadi
                              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Annan transferine olumlu bakan taraftarın , aşağı yukarı aynı özelliklerde olan A2 takımımızın en önemli 2-3 oyuncusundan biri olan Papy hakkında ne düşündüğünü bilmek isterim .

Sadece iki örnek vermek istiyorum : Bu örnekte kulübün lig mücadelesindeki oluşabilecek sportif başarısızlıklar-başarıların ekonomik yansıması dikkate alınmamıştır .

Onur Recep Kıvrak , 500.000 euro kontrat fesih bedeli ile satın alındı , o olmasaydı yerine alınacak oyuncuda harcanacak minumum tutar 2,5 milyon euro .
                                Mustafa yumlu , Altyapı ürünü , o olmasaydı yerine alınacak oyuncuda harcanacak minumum tutar 1 milyon euro .

Kulübün bu iki futbolcuda ısrar etmesinin ekonomisine kazancı en az 4 milyon euro . Bu gün bir kulüp Onur için transfer girişiminde bulunsa pazarlıkların başlangıç fiyatı 4-5 milyon euro .
                                En son Serdar A tarafından düzenlendi; 31.12.2010, 18:46.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X