Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim Salih Kavrazlı baya geliştirmiş kendisini, bu hafta 3 tane çok güzel gol attı, hem sağ ayak, hem sol ayak ve uzaktan goller, helal olsun çocuğa.
    Hastalığı, sakatlığı derken bizde olmamıştı ama ben umutluydum o bebe den,
    Süper lig yapabilir.

Yorum

• Onuachu varken bir tane waka bulup araya bir şampiyonluk sıkıştırmak lazım. Santrafor bulmakbkolay değil.
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Onuachu varken bir tane waka bulup araya bir şampiyonluk sıkıştırmak lazım. Santrafor bulmakbkolay değil.

Son yıllarda en iyi santraforları biz bulduk, yine buluruz ama başkan GS'ye satar.

Yorum

• Karagümrükteki Ahmet Traore bizde çok iş yapardı 2007 doğumlu kanat oyuncusu nerden bulmuşlar bu çocuğu anlamadım küme düşerlerse direk yapmışmak lazım
        KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• Antonio
          Antonio yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          adamın transfemarkt ve fmde bir değeri yok bilinmiyor diyor adamın profesyonel olarak bilinmiyor yok gibi bir şey:dbüyük olasılıkla fildişinde sokakta keşfedilmiş. Veri analizinde yok bu adam patlama yaabilir. belki 100 milyonluk kanat olacak. Bunu keşfeden kimse o scoutı bulu p getirelim.

• Beceriksiz yönetim jocelin tabiyi izlediniz mi premier ligin içinden geçecek İngilizler hayran kaldı yattara gibi öyle hızlı ki yetişemiyor kimse adam içeri girip şut da atıyor. Şimdi değeri 50 oldu. 4 milyona almışlar.
        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• jpositve
          jpositve yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          18 yaşındaki Nijeryalı Suleiman Sani 5 milyona Leipzige gitti. Bilek sakatlığından hiç maça çıkamadı ama bence asıl kaçan balık büyük olur ona diyeceğiz bence. Şimdiden en yetenekli genç isimlerden gösteriliyor.

• İsrail Ligi'nden Hapoel tel Avivden dappa yırtıcı forvet 18 yaşında basıp giden biri. Diğeri de her yerden bombalayan kings kangwa dappa 600 bık Euro diğerini de 1 milyona alırsın. Jocelin tabi büyük balikmis adam şimşek gibi hızlı ben böyle bir oyuncu yakın zamanda görmedim.

Yorum

• Uğurcan Onananin elinden su içmiş. Ederson onana ve Uğurcan bunlar çöp.

Yorum

• Dexter M.
            Dexter M. yorum yaptı
            Yorum düzenleme
            Çöp möp ülkenin en iyisi malesef Uğurcan.

• GS yetersiz juveye karşı iyi oynuyor özellikle Barış Alper gerçekten iyi oyuncu. Juve ve spaletti gibi takımlarin dönemi kapanmış. Yabancı hoca hayranlığı da bitsin oyunculari da yetersiz. Önemli olan oyun disiplini. Bizde Fatih hoca kendini biraz geliştirirse iki üç tane Türk monte etmeliyiz yoksa vasat juveli yabancılarla olmaz adamlar bogayi falan almış. Kostic falan oynuyor. Bizim Trabzonspor olarak İtalyan her takımi içeride dışarıda yenmeliyiz İspanya'da Barça ve Real İngilterede City harici her takımı rahat yeneriz makas daraldı artık bizde iyi taktik yapıyoriz Avrupalı gibi oynuyoruz GS oynuyor bizim ligde n biz de yapmalıyız. Fatih hocanın şampiyonlar ligi şampiyonlugu hedefi ütopik degil. GS bu sene şampiyonlar ligini alir rahat. Takımlarımız Avrupa'dan zengin ayrıca.

Yorum

• Şu Juventusta bir tane folcarelli ve oulayi onuachu yok. Ne kötü bir takım. İtalya liginde Napoli boşuna şampiyon olmuyor İtalya İskandinav liginden hallice.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
            X
            WhatsApp Resmi İletişim