Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
hic bakmadım takip etmem ama gecen su bjk macına baktım besiktasın son aldıgı adamlar harbiden iyi bu arada
transferden anlıyorlar
4,760 likes, 202 comments - eagleamedia on February 6, 2026: "Beşiktaş'ta kış transfer sezonunda gelenler ve gidenler. 🦅 ❓Bu transfer sezonunu nasıl değerlendiriyorsunuz".
koreli oyuncu da baya iyi .
su tarz adamlar alsak ucar bizim takım
bakmayın siz alanya macında puan kaybettiklerine sahane teknik oyuncular var
diger adamlar da iyi .
hızlı teknik ve olması gereken oyuncuları alma konusunda en iyi takım bjk bu ligde oyle gorunuyor.
aslında biz de cok iyidik eskiden : ozellikle nokta atısı icin konusuyorum ama sunu farkettim bazı oyuncuları biz listemize alıyoruz ama cogu ilk bjknin radarında olan oyuncular.En son erenslash tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
Yorum
-
Fener ezeli ve ebedi düşmanımız bu kulübün en az 5 Şampiyonluğu çalınmıştır. Hakemler çalmıştır var ile biraz nefes aldık.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
- Beğen 1
Yorum
-
forumda degismeyen bir sey var objektif olamamak.
daha da acayım vasatı kabullenmek.
rakipte iyi bir kaliteli bir sey varsa onun oyuncusunu boklamak.
dogru olan yapana ve iyi oyuncu alana helal olsun deriz . adil olmak lazım.
olm bizim cerny gibi adamımız var mı? olsa kırk takla atarsın
olm bizim bjknin aldıgı yaptıgı transferler gibi kaliteli ortasahası var mı? olsa kırk takla atarsın
olm benim begenmedigim muciyi gidip bjkden aldık
biz kullanabildik oyuncuyu
olm farkında degilsiniz vasata okay diyen taraftar olmusunuz bir kısmınız
bjk takım olamamıs hoca su bu veya sacma sapan islerden dolayı
aldıgı oyuncular bizi katlar abi adamların kumas olarak
oynatıp kullanamamak randıman almamak ayrı
senin iki tane kaliteli oyuncun var
onachu ve ouali geri kalan ortasaha bjknin yüzde 30 u etmez lan kalite olarak kıyaslarsak
stoper bolgemiz iyi zaten benim bahsettigim ortasaha kalitesi ve takım bireysel kaliteli oyuncu fazlalılıgı olarak da bjk yer kıyasla cok gerideyiz
artı heriflerin bek ve stoperleri de boktan degil ona da ayar cekmisler. hea randıman alamaz o ayrı mesele. kumas kalitesini diyorum ben.
olm su adamlar bizde olsa ucardık a.q
https://www.transfermarkt.com.tr/bes...ers/verein/114Emmanuel Agbadou Stoper 28 
18.00 mil. € 
Tammy Abraham Santrafor 28 

15.00 mil. € 
Hyeon-gyu Oh Santrafor 24 
14.00 mil. € 
Wilfred Ndidi Ön Libero 28 

8.00 mil. € 
Vaclav Cerny Sağ Kanat 27 
ustune junirı aldı adamlar bos yapıyorsunuz
Junior Olaitan On Numara 23 
En son erenslash tarafından düzenlendi; 6 gün önce.
Yorum
-
gs edebi düsmanın.İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFener ezeli ve ebedi düşmanımız bu kulübün en az 5 Şampiyonluğu çalınmıştır. Hakemler çalmıştır var ile biraz nefes aldık.
fener gecmiste oyleydi.
hakemler ayarttı ama aynı seyi gs da yapıyordu bence ama gs topcu ayartıyor asıl mesele bu
bu da cok kotu farkı yok.
hepsi rakibin ama sana en buyuk zararı veren klup gs abi.
neden gs? cunku topcularının son senelerde hep ona vermissin.
buyuk sacmalık
fener hala rakibin ama asıl bize icerden zarar veren gsdır abi
ne zaman aynı seyler olur fb maclarında 90 lar veya 2000 baslarındaki gibi gibi o zaman okay. ama bunlar olmuyor bize karsı. eskiye kıyasla diyorum bu derece olmuyor.
bu derece yapamazlar artık zaten yaparsa zaten o zaman ona gore tavrını koyarsınEn son erenslash tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
Yorum
-
Bu Sevilla bizden indirim istiyormuş takımlarına baktım Sevilla ölmüş ya Gençlerbirliği gibi bir takım bu Sevilla kim yahu geri çağırın mendy. Sevilla denen köy takımıni şuan içeride dışarıda yeneriz. Bu Sevilla bitmiş adamların oyuncuları çok kötü.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
-
arkadaşlar şuan takımdaki genç potansiyelli yabancı oyuncuların büyük bir kısmı seneye takımda olmaz. kadro yaparken bunları da göz önünde bulundurun. kasaya para girecek, borcu sıfırlayacağız. sportif anlamda başarımız olmayacak. fazla kafa patlatmaya gerek yok. birileri kulübü kongreye götürmediği sürece bizim işimiz oyuncu alıp satmak olarak gözüküyor. bir kaç ay sonra bu başlıkta yine aynı şeyleri konuşup tepki vereceksiniz.En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 6 gün önce.
- Beğen 1
Yorum
-

Yorum