Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Moneyball filminde takımın GM'i Billi Beane takımın bazı pozisyonlarını bilerek ve isteyerek takas yoluyla boşaltıyordu ki; koç, GM'in istediği oyuncuları oynatmak zorunda kalsın.

Erto da takımda bazı pozisyonları bile isteyerek boşaltıyor ki, Onuralp gibi gençler oynatılmak zorunda kalınsın.

Erto başından beri 5 boyutlu satranç oynuyormuş da görememişiz. Peyüg başgan.
    En son Ekrem D. tarafından düzenlendi; 19 saat önce.
    Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Moneyball filminde takımın GM'i Billi Beane takımın bazı pozisyonlarını bilerek ve isteyerek takas yoluyla boşaltıyordu ki; koç, GM'in istediği oyuncuları oynatmak zorunda kalsın.

Erto da takımda bazı pozisyonları bile isteyerek boşaltıyor ki, Onuralp gibi gençler oynatılmak zorunda kalınsın.

Erto başından beri 5 boyutlu satranç oynuyormuş da görememişiz. Peyüg başgan.
      Bak es kaza onuralp alsa formayı biz de es kaza bur kaç maç kazansak her tv kanalına bağlanıp transfer yapmadık gençlere guveniyirfuk onları kazandık sayıların trabzon efsanesi vs diye hava atar çok büyük yalan söylüyor baskan

Yorum

• 2 As (Stoper-Sol Kanat)
        2 Alternatif ( Sağ kanat ve Bek Yedeği)

Bu 2+2 transfer bizi Avrupa kupalarına götürürdü.

Biz ne yaptık 1+1 ini hallettik (Cibuke ve Lovik)

Hem eksiği tamamlayamadık hemde ekstra kayıplar yaşadık,
        Kazım-Baniya-Cihan-Serdar ve Benjamin-Zubkov gibi.

Sonuç;
        Şaka gibi ama kaliteyi geçtim bildiğin bazı mevkilerde oynayacak oyuncumuz yok,
        Hoca değişik bi evrende ve kafada.
        Bu takımın ilk 4 te olması mucize, şaşırtıcı şekilde tepelerdeydik, şimdi kendi elimizle kendimizi imha ettik.

Yorum

• Özellikle görsel medyada "Tekke'ye yazık oluyor"şeklinde yorumlar görüyorum.Elindeki kadronun darlığından,buna rağmen ligde üçüncü olmasından,transfer yapılamamasından dem vuruyorlar.

İyi de elinde zaten yetersiz kadro varken "herkes gidebilir"diye yönetime pas atan Tekke değil mi?
          4-5 ay önce kendi aldırdığı,"risk bana ait"dediği oyuncuları gözden çıkaran Tekke değil mi?
          "15 milyon Euro veriyoruz yine de oyuncuyu vermiyorlar" diyerek yine yönetime can simidi atan Tekke değil mi?

Bize neyle yetinmemiz gerektiği empoze ediliyor.Burası Çatladıkapıspor mu?
          En son Larking tarafından düzenlendi; 19 saat önce.
          DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bak es kaza onuralp alsa formayı biz de es kaza bur kaç maç kazansak her tv kanalına bağlanıp transfer yapmadık gençlere guveniyirfuk onları kazandık sayıların trabzon efsanesi vs diye hava atar çok büyük yalan söylüyor baskan
            Trabzonspor'da gençler anca mecbur kalındıkça oynuyatılıyor zaten.

Zubkov, Fenerbahçe maçına dönemezse asıl gümbürtüyü o zaman görsün başkan. Büyük rezalet geliyor.

Yorum

• Yazık bu taraftara. Böyle yönetimi haketmedi.

Yorum

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yazık bu taraftara. Böyle yönetimi haketmedi.
                Bilakis, tam tersi. Taraftarın hakettiği yönetim tam olarak da bu.

Yorum

• Yahu madem hedef küçülttünüz bok mu vardı gittiniz 4 milyona vasat bi bek getirdiniz hem de takımda sol bek varken.

Pina gibi 1-1.5 milyona sürpriz bi bek alsaydınız ya kepazeler.

Şu planlamayı kim yapıyor aw şunları soracak kimse yok mu?

Yorum

• Taraftara ve şehre yapılan ayıptır ama bunu da geçtim, eldeki yatırımı ciddi tehlikeye attılar. Batagov, Oulai, Felipe vs bunlar mevcut kadroyla değer kazanacak mı? Hiç sanmıyorum.

Sen şimdi şu rezaleti bize yaşatıp 'Maksimum hedefim 4. sıra' dedikten sonra taraftarı nasıl stada çekeceksin?

Ulan önde top tasiyacak kanadin yok, kimle pozisyona girecegiz? İlk kez böyle bir şey yaşıyoruz. Zubkov hariç kimse yok o da sakatlandi.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Özellikle görsel medyada "Tekke'ye yazık oluyor"şeklinde yorumlar görüyorum.Elindeki kadronun darlığından,buna rağmen ligde üçüncü olmasından,transfer yapılamamasından dem vuruyorlar.

İyi de elinde zaten yetersiz kadro varken "herkes gidebilir"diye yönetime pas atan Tekke değil mi?
                      4-5 ay önce kendi aldırdığı,"risk bana ait"dediği oyuncuları gözden çıkaran Tekke değil mi?
                      "15 milyon Euro veriyoruz yine de oyuncuyu vermiyorlar" diyerek yine yönetime can simidi atan Tekke değil mi?

Bize neyle yetinmemiz gerektiği empoze ediliyor.Burası Çatladıkapıspor mu?
                      Ahmet Ağaoğlu döneminde başarıdan başarıya, kupadan kupaya koşarken de aynı taraftar vardı. Başarısızlığının suçunu taraftara paylayarak kendilerini temize çıkarmaya çalışıyorlar. Trabzonspor taraftarı Ertuğrul Doğan'a da, Abdullah Avcı'ya da, Şenol Güneş'e de gereğinden fazla sabretti. Şimdi de Fatih Tekke'ye sabrediyor.

Taraftara beklenti içerisinde olmayı bile çok görüyorlar. Gavurun gaslighting dediği şey tam olarak bu. Burası Trabzonspor. Taraftarın elbette ki beklentisi olacak. Beklentisi olmayan taraftar istiyorsanız, gidin Kayserispor'a, Rizespor'a, Alanyaspor'a başkan/teknik direktör olun. Orada rahat rahat çalışırsınız. Ama gitmezler. Hem Trabzonspor'a başkan/teknik direktör olmanın nimetlerinden faydalanın hem de üzerinizde sorumluluk olmasın. Nerede öyle bolluk?

Yorum

• eldeki kadroyla ne olacak acaba türkiye kupası da var. gruptan çıkarsak ne yapacağız.
                        En son l l l tarafından düzenlendi; 18 saat önce.

Yorum

• bizim başarımızın önündeki engel ne istanbul takımları, ne onların lobileri ne de onlar lehine bilinçli yapılan hatalar. bunlar adil ya da değil, içinde bulunduğumuz rekabetin gerçekleri.

bizim önümüzdeki engel içimizde yer alan, iş bilmez ya da kötü niyetli söz sahipleri. bu takımın taraftarı olanlar da var, başka takımları tutanlar da. ama bizi içimizdeki virüsler hasta ediyor, dışarıdan gelen mikroplar değil.

son bir iki yılda bunu net anladım.

Yorum

• mustafa eskihellaç'ın sol kanat yapılması olayı gerçek oldu bu arada. burada da yazanlar vardı isimlerini unuttum o üyelerin. fatih tekke'yi çoğu kişi ezberlemiş artık

Yorum

• e beyler napıyoruz onu söyleyin (transfer önerisi dışında)
                              böyle tuşlara basıp öfke kusmakla sinir olmakla mı geçecek yine
                              3 yıl oldu
                              somut ne yapıldı
                              bi şeyler yapmayıp geçip gitmesini mi bekleyecez yine
                              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                              Eze eze 2021-2022.
                              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                e beyler napıyoruz onu söyleyin (transfer önerisi dışında)
                                böyle tuşlara basıp öfke kusmakla sinir olmakla mı geçecek yine
                                3 yıl oldu
                                somut ne yapıldı
                                bi şeyler yapmayıp geçip gitmesini mi bekleyecez yine
                                10 yıl önce olsa yarın samsun yenilgisi sonrası hoca gider yönetim olaganüstü kongre kararı alırdı. Ancak şehir eski şehir değil dengeler eski dengeler değil

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim