Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hocam şimdi yalan yok. benim görmek istediğim fatih tekke her zaman bu adam.

ben fatih eleştirilerimde her zaman pasifliğini ve kaybeden tavrını eleştirdim ilk baş.

ben saha kenarında sahadaki gibi dik duran, kaybetmeye tahammül edemeyen adamı arıyorum.

biz o fatihle yeniden umutlanmıştık 2002de. o fatih bize şampiyonluğa inanmamızı sağlamıştı.

ama o fatih ile hoca olan fatih bambaşka. tesislere girdiği andan itibaren hiç tanımadığımız birine dönüştü.

ben saha kenarında ve maç sonrasında gerçek fatihi görmek istiyorum.

Yorum

• En az kıcağımız hoca olması lazım iken kendi kendine en çok bana kızın diye uğraşıyor.

Ezik ezik takılıyor,
      Oyuncu tercihleri tuhaf,
      Oyunculara takıyor bitiriyor,
      Ve en önemlisi başkana paratoner oluyor.
      Yapacağınız işin amk bana kanat alın, 8 alın yoksa ben yokum demiyor onların dıravacılığını yapıyor, yalandan paradan bahsediyor.

Onun için malesef kendi elinle hak ettin bu düştüğün dırumu.

Yorum

• İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        En az kıcağımız hoca olması lazım iken kendi kendine en çok bana kızın diye uğraşıyor.

Ezik ezik takılıyor,
        Oyuncu tercihleri tuhaf,
        Oyunculara takıyor bitiriyor,
        Ve en önemlisi başkana paratoner oluyor.
        Yapacağınız işin amk bana kanat alın, 8 alın yoksa ben yokum demiyor onların dıravacılığını yapıyor, yalandan paradan bahsediyor.

Onun için malesef kendi elinle hak ettin bu düştüğün dırumu.
        Bouchari varken adam okay ozan filan oynattiyor...savici kanat bek yapti...akil almaz seyler
        Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          samsunspor thomas reis'i göndermiş. bu adamı ve ekibini kaçırmamak gerek.
          Bize futbol oynatacak kişi kesinlikle pereira’dır

Yorum

• Antonio
            Antonio yorum yaptı
            Yorum düzenleme
            Pereira en azından futbolu biraz biliyor daha iyi kullanabilir kadroyu bakalım fatih çok stresli ve yanlış oynatıyor.

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hocam şimdi yalan yok. benim görmek istediğim fatih tekke her zaman bu adam. ben fatih eleştirilerimde her zaman pasifliğini ve kaybeden tavrını eleştirdim ilk baş. ben saha kenarında sahadaki gibi dik duran, kaybetmeye tahammül edemeyen adamı arıyorum. biz o fatihle yeniden umutlanmıştık 2002de. o fatih bize şampiyonluğa inanmamızı sağlamıştı.ama o fatih ile hoca olan fatih bambaşka. tesislere girdiği andan itibaren hiç tanımadığımız birine dönüştü. ben saha kenarında ve maç sonrasında gerçek fatihi görmek istiyorum.
          https://twitter.com/FutsHaberr/status/1647251233927774208?s=20
          https://twitter.com/moltixsanti/status/1789741495349559777?s=20
          https://twitter.com/yenisafakspor/status/1314967397972029450
          teknik direktorlugunde de bahsettigin seyler oluyor. Ama bunlar guzel seyler degil. Dedigin gibi bi ara Tolunay kafkas vardi ha bire futbolculariyla kavga ediyordu, Yilmaz vural vardi futbolcularini dovuyordu. Ilgili goruntu 2003 yilina ait sanirim. Ergenlik donemiyle yaslilik veya orta yas donemi ayni olamaz ki olmamali da. Zaten Tekke bu tip hareketlerinden oturu futbolculuk kariyerinde potansiyeline ulasamadi. Mesela Zenit'de Advocaat aslansin kocsun cok iyisin falan bi bakiyor macta oynamiyor yerine Pogrenbyak veya Kerzhakov (ilk senesinde bu vardi) oynuyor, gidiyor hocasina durumu aciklamasina firsat vermeden bagirip cagiriyor. Hani bir dokun bin isit denilen insanlar vardir ya, bu da o cesitti futbolcuyken. Hatta ilgili 2003 doneminde Mehmet ipek ile ha bire kavga ediyormus falan kendi diyordu Erman ozgur'un programinda. Erman ozgur de ayni programda futbolcuyken Tekkenin asiri sinirli oldugundan bahsediyordu. Austria Wien ile hazirlik macinda yan hakeme tokat atma falan neyse bu tip cok ornek verilebilir. Su anki hali eskiye nazaran daha iyi. Mahallenin delisi, millete salca olan serseri kekolar gibi saga sola saldiracagi yerde daha akli basinda bir gorunumu var. Ama sinirli tavirlari da oluyor mesela gecen sezonki Galata ile kupa finalinde onceki Galata ile lig macinda mac sonu Okan buruk bunun elini sıkacaktı bu da gormedi direkt soyunma odasina gidince Galatali taraftarlar laf etmisti. Herhalde o yuzden beraber ortak basin toplantisi duzenlemeyi tercih etti neyse orada bizimki bir sinirli bir sinirli soru soran insanlari dovecek gibi duruyordu. Istersen ilgili basin toplantisini izleyebilirsin. Istanbulspor ile super ligde calisirken kendisiyle roportaja gelen Rus gazeteci de mac kaybettiginde cok sinirli oldugundan bahsediyordu roportsjin basinda. Su anki hali o futbolculuk donemlerine gore cok daha iyi ki Tekke de daha onceki roportajlarinda genclik donemlerinde bu tip hareketlerinin yanlis oldugunu simdilerde daha iyi anladigini soylemisti. Tabi hocasi Advocaat ile olan tartismalarindan bahsediyorum. Onun haricinde ekim 2020 de Fener ile hazirlik maci vardi Istanbulsporun. Mac Fenerin antreman tesislerinde Samandirada oynanmisti ve Tff 1. ligde sampiyonluk potasindaki Istsnbulspor maci 3-2 kaybetmisti. Spikere ters ters baktigi da ligin son haftalarinda Alanyada hoca iken Besiktas ile berabere kaliyorlardi, kazansalardi Avrupa kupalarina gidebilirlerdi. Sonra burada kavga ettigi Umit ozat ile milli takimda o da arkadasligi da yapacakti. Galiba Tekkenin milli takimda attigi bir gol sonrasi kendisine sarilanlar arasinda Umit ozat da vardi ama tsm emin degilim. Daha da sonra bu kez Ankaragucunde Umit ozat Tekkenin teknik direktoru olacakti. Gecenlerde Umit ozat Tekke icin olumlu seyler soyluyordu adamin dibidir falan diye. Aklima Galata Besiktas macinda kavga eden Bulent korkmaz ile Pancu nun Bursada hoca oyuncu olarak yollarinin kesismesi geldi. Bir de 2003 konfederasyon kupasinda Rustu ile Ronaldinho kavga etmisti. Daha sonra takim arkdasi oldular Ronaldinho Rustu yu takimda gorur gormez kendi sacini cekerek o mactaki kavgaya atifta bulunmus.

Bu arada Senol gunes doneminde basimizin etini yediler Tekke gelsin Tekke gelsin diye. Simdi de Tekke gitsin diyorlar. Joao Pereira veya Thomas Reis gelsin iki mac kaybetsin yine syni tayfa bu kez ilgili hocalar icin gitsinler diye burada basimizi sisirecekler.
          En son jpositve tarafından düzenlendi; 2 gün önce.

Yorum

• Geçen yıl elimizde neredeyse hiç birşey yoktu kadro olarak.Bu yıl 10 oyuncumuz var yani bir iskeletimiz oluştu.Gelecek yıl kadroya 2-3 tane ilk 11 seviyesinde, 2-3 tane de 11 seviyesine yakın oyuncu alırsak gerçekten iyi bir takımımız olur.
            Ama bu geçtiğimiz transfer dönemini görünce umutsuzluk kaplıyor içimi.Ne diyelim umarım gelecek yıl için ders alınmıştır.

Yorum

• Elimizde ligin en iyi santraforu var orta açsak her maç üç gol atar belki şampiyon yapacak tek adam ama biz oynamıyoruz.
              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Tahir61
                Tahir61 yorum yaptı
                Yorum düzenleme
                Şb maçında o işi iyi yaptığımızı düşünüyorum 5 kere vurdu 1i gol
                Bir derbi maçı için çok yüksek rakamlar
                Üstelik sağ açık sol açık yok ve bekler de öyle ahım şahım orta kesmedi

• Onuralp, ahmet
              Perera gibi as sag bek, pina yedek
              vivu, yedek sağ stoper
              Batagov, yedek sol stoper
              Atletik sol bek, eskihellac joker yedek
              Folcarelli, yedek kazma
              Oulai, yedek sutu olan genç arjantinli
              oyunu yönlendirecek reis, yedek
              Zubi ve yedeği
              Sol açık ve yedeği
              Onachu Felipe umut nayir

3 dönemde bir 8
              3 ayda bir sol açık alamayan capsizlarin bu sefer tüm yazı bir kaleci peşinde koşarak gecireceklerini düşünüyorum
              En son Tahir61 tarafından düzenlendi; 3 gün önce.
              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
              Eze eze 2021-2022.
              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Takıma avcı gibi İstanbul takımlarını alt etmeyi bilen korkmadan oynatan biri lazım. Eski Trabzonsporlu futbolcularda ezik DNA var .
                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  teknik direktorlugunde de bahsettigin seyler oluyor. Ama bunlar guzel seyler degil. Dedigin gibi bi ara Tolunay kafkas vardi ha bire futbolculariyla kavga ediyordu, Yilmaz vural vardi futbolcularini dovuyordu. Ilgili goruntu 2003 yilina ait sanirim. Ergenlik donemiyle yaslilik veya orta yas donemi ayni olamaz ki olmamali da. Zaten Tekke bu tip hareketlerinden oturu futbolculuk kariyerinde potansiyeline ulasamadi. Mesela Zenit'de Advocaat aslansin kocsun cok iyisin falan bi bakiyor macta oynamiyor yerine Pogrenbyak veya Kerzhakov (ilk senesinde bu vardi) oynuyor, gidiyor hocasina durumu aciklamasina firsat vermeden bagirip cagiriyor. Hani bir dokun bin isit denilen insanlar vardir ya, bu da o cesitti futbolcuyken. Hatta ilgili 2003 doneminde Mehmet ipek ile ha bire kavga ediyormus falan kendi diyordu Erman ozgur'un programinda. Erman ozgur de ayni programda futbolcuyken Tekkenin asiri sinirli oldugundan bahsediyordu. Austria Wien ile hazirlik macinda yan hakeme tokat atma falan neyse bu tip cok ornek verilebilir. Su anki hali eskiye nazaran daha iyi. Mahallenin delisi, millete salca olan serseri kekolar gibi saga sola saldiracagi yerde daha akli basinda bir gorunumu var. Ama sinirli tavirlari da oluyor mesela gecen sezonki Galata ile kupa finalinde onceki Galata ile lig macinda mac sonu Okan buruk bunun elini sıkacaktı bu da gormedi direkt soyunma odasina gidince Galatali taraftarlar laf etmisti. Herhalde o yuzden beraber ortak basin toplantisi duzenlemeyi tercih etti neyse orada bizimki bir sinirli bir sinirli soru soran insanlari dovecek gibi duruyordu. Istersen ilgili basin toplantisini izleyebilirsin. Istanbulspor ile super ligde calisirken kendisiyle roportaja gelen Rus gazeteci de mac kaybettiginde cok sinirli oldugundan bahsediyordu roportsjin basinda. Su anki hali o futbolculuk donemlerine gore cok daha iyi ki Tekke de daha onceki roportajlarinda genclik donemlerinde bu tip hareketlerinin yanlis oldugunu simdilerde daha iyi anladigini soylemisti. Tabi hocasi Advocaat ile olan tartismalarindan bahsediyorum. Onun haricinde ekim 2020 de Fener ile hazirlik maci vardi Istanbulsporun. Mac Fenerin antreman tesislerinde Samandirada oynanmisti ve Tff 1. ligde sampiyonluk potasindaki Istsnbulspor maci 3-2 kaybetmisti. Spikere ters ters baktigi da ligin son haftalarinda Alanyada hoca iken Besiktas ile berabere kaliyorlardi, kazansalardi Avrupa kupalarina gidebilirlerdi. Sonra burada kavga ettigi Umit ozat ile milli takimda o da arkadasligi da yapacakti. Galiba Tekkenin milli takimda attigi bir gol sonrasi kendisine sarilanlar arasinda Umit ozat da vardi ama tsm emin degilim. Daha da sonra bu kez Ankaragucunde Umit ozat Tekkenin teknik direktoru olacakti. Gecenlerde Umit ozat Tekke icin olumlu seyler soyluyordu adamin dibidir falan diye. Aklima Galata Besiktas macinda kavga eden Bulent korkmaz ile Pancu nun Bursada hoca oyuncu olarak yollarinin kesismesi geldi. Bir de 2003 konfederasyon kupasinda Rustu ile Ronaldinho kavga etmisti. Daha sonra takim arkdasi oldular Ronaldinho Rustu yu takimda gorur gormez kendi sacini cekerek o mactaki kavgaya atifta bulunmus.

Bu arada Senol gunes doneminde basimizin etini yediler Tekke gelsin Tekke gelsin diye. Simdi de Tekke gitsin diyorlar. Joao Pereira veya Thomas Reis gelsin iki mac kaybetsin yine syni tayfa bu kez ilgili hocalar icin gitsinler diye burada basimizi sisirecekler.
                  yok söylediklerinde haklısın sonuna kadar. ben biraz net ifade edememişim durumu. benim demek istediğim aslında madem böyle haksızlığa karşı savunabiliyordun gençliğinde şimdide de pasif ya da kaybeden biriymiş gibi davranma.

git tolunay gibi kavgacı olma ama maç sonu ya da saha kenarında fatih terim gibi güçlü bir duruşun olsun en azından. yani seni gören oyuncu mücadele etme gücü bulsun kendinde. git fatih terim gibi oyuncuna küfret demiyorum ama bu adam saha kenarında böyleyse ben de saha içinde mücadele etmeliyim demeli.

özünde bu varsa ve geçmişin hatalarını gördüysen bunu yapıcı şekilde hayatında tut demek istiyorum ben.

Yorum

• Sezon sonu en az 2-3 yerli kaliteli katmalıyız. Hedef bu olmalı.
                    Ahmetcan Kaplan,Oğuz Aydın,Aral Şimşir gibi milli takım seviyesi veya o potansiyelde isimleri katmak zorundayız.
                    Keşke 1-2 de altyapıdan en azından rotasyona sokabilsek.
                    Onun dışında da zaten 2 tane takım ve saha içi lider lazım.18-19 Sosa,Nwakeme tarzı.

Ana hedefler.
                    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Hocanın oyununun forvet bjknin koreli forveti. Sürekli geliyor, sağa sola servis yapıyor hareketli. Hoca kimi aldırdı? Onuachu. Başka Felipe. Devre arası kimi istedi? Karlsbakk. Hangisi bunları yapıyor hiçbiri.

Oyuncudan anlamıyor. Kalacaksa kesinlikle fikri bile alınmamalı.
                      ( ゚д゚)

Yorum

• Benim kangwa İsrail'de şov yapıyor Allah'ını seven bir scout şunu izlesin de kulübe alsın şampiyon yapar bizi.

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bouchari varken adam okay ozan filan oynattiyor...savici kanat bek yapti...akil almaz seyler
                          fb maçı dahil diyer çoğu maçta ozan okay oynamadı dün akşam ozan asansio üzerine oynasaydı daha başarılı olurdu oulai yediğimiz gollerde seyirci gibi kalıyor topla göze hoş gelen hareketler yapıyor iyi paslar atiyor ama futbolda top rakipteyken olması gereken yerde olamıyor

Yorum

• Jocelin tabi de müthiş oynamış adam İngiltereye 4 milyona gitti. Biz de kanat yok. Kangwa doksan gönderdi topu o adamı alalım. Her maç takımı yönetiyor 26 yaşında İsrailde Maradona gibi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                            X
                            WhatsApp Resmi İletişim