İlk olarak jpositve tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Margarin tüketimini kes..
Aynı anda birden fazla işle uğraşma..
Ota boka Google'lamayı bırak..Hazırcılığa alıştırır seni hafızanı da daraltır..
Haddinden fazla gereksiz ayrıntıya girip fikir teatisini sulandırıyorsun..Metin Aktaş benim takım arkadaşım ve benden iyi tanıyacak değilsin bu adamı..Vasıfsızın tekidir..Diğer yazdığın adamların bana background'ını bi yaz bakalım yani Tekke'nin yardımcıları hangi kulüpte nerede ne gibi bir başarı elde etti veya ettiler sırala bana..
Ne gibi yan özellikleri var bu adamların? Antreman metodlarını yaz..Ondan sonra antrenörlük geçmişlerini başarılarını lisans derecelerini yabancı dil bilip bilmediklerini..Varsa taktik strateji bakımından kime nerede ne zaman proje sunumu yaptıklarını..
Öyle ya bu Tekke'nin sana göre bulunmaz hint kumaşı olan yardımcılarına yapılan maaş zammı hak edilen para sana göre..Madem toz kondurmuyorsun iddianı mantıklı argümanlarla destekleyen mahiyette bir şeyler koy önüme..
İlk başta sorduğum soruya da da cevap alamadım..Onu da cevapla bi zahmet..Tekke'nin 30 40 yardımcılarının 50 60 milyon aldığına dair elinde sözleşme belgesi var mı? Varsa at bana..Google'a yazma bulamazsın..
Metin Aktaş Onur'a hava topuna çıkmayı öğretti mi bilmiyorum ama Metin Aktaş Erto'nun maaş zammından sonra havalara uçtuğu aşikâr..Ehh benim de maaşıma zam yapsalar ben de havalara uçar, uçururum.

Yorum