Ajax abv
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
oncelikle iyi ve kaliteli ve dogru nokta atıslarıyla bir seyler yaptı gs.
tebrik etmek lazım
ceyreginin ceyregini yapamamıs bir Trabzonuz malesef.
bu kadar para harcadı bilmem neyi gecicen abi
adamlar oynadı hak etti
biz hala bik bik konusuruz anca
boklamak isi olmus taraftarın
abiciğim biz sampıyonlar liginde kimi dogru durust boyle oynayarak yendik? uefa kupasını da alamadık.
gs oyle yada boyle bjk bizden daha iyi avrupada.
yani Trabzonun avrupa icin bir sey yapması lazım bir sekılde
ama bunu da unutmamak lazım bjk benficaya kafa tuttugu sampiyonlar ligi maclarında kadroya dikkat edin
calım atan adamlar ve dogru oyun iyi pres galibiyet getirir
yani kadro onemli kardesim yoksa otlarsın
Trabzon avrupada otlama sebebi yetersiz kadroydu mesele bu
olay su : calım atan oyuncuların da olacak ortasahan da iyi olacak stoperlerin de.
gs ne kadar basarılı olabilir? oyle yada boyle biz su anda gs yaptıgını yapmıs olsak kıcımızı yırtarak sevinirdik
bu da bir gercek
sunu diyebilirsiniz gsın kadrosu ceyrek finale cıkamaz veya yarı finale cıkamaz. bilemem.
cok baba takımlar var elbet munich ve city gibi takımlara karsı pertliyebilir. ama mücadele etmek onemli.
devre arasında guclendirirler kadroyu belki bilemem ama gs ın bile sampiyonlar ligi icin bir iki eksiği var.
ama iyi kadrosu var . belli bir olcude kapasitesinin üstünde oynuyor kimi zaman. frankfurt macında da salak salak kaybettiler yoksa full cekmisti fikstürde.
liverpool kendi sahasında yendi. biz naptık? ben hatırlamıyorum artık o kadar olmus ...
Trabzon avrupada basarılı olmak istiyorsa evet paralara kıyarak guclu kadro kurmak zorunda.
yoksa avcunu yalar.
ben bugun gsı begendim cunku ruhuyla oynadılar. onemli olan bu
adam gecebilen oyunculara sahip olmak onemli.
singo ve sane gibi adamların ne kadar onemli oldugunu gorun.calımcı ve rakibi zorlayan oyuncular bunlar cok onemli
En son erenslash tarafından düzenlendi; 06.11.2025, 01:10.
Yorum
-
İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yoksa Franculino
FC Midtjylland - AGF Aarhus maçına gitmiş scoutlarımız. Bizim dışımızda Bayern Münih, Stuttgart, Real Betis, Inter Milan ve Everton scout göndermiş.
Bayern Münih isterken bizim Franculino'yu alabilmemiz çok zordur herhalde. Bu iki takımda başka hangi genç oyuncular var, ona bakmak lazım.
Aarhus'un enteresan kanat oyuncuları var mesela:
Tobias Bech (23), sağ açık, 8 gol, 2 asist
Tobias Bech, 23, aus Dänemark ➤ Aarhus GF, seit 2023 ➤ Rechtsaußen ➤ Marktwert: 4,00 Mio. € ➤ * 19.02.2002 in Møldrup, Dänemark
Kristian Arnstad (22), sol açık, 5 gol, 1 asist
Kristian Arnstad, 22, aus Norwegen ➤ Aarhus GF, seit 2024 ➤ Linksaußen ➤ Marktwert: 5,00 Mio. € ➤ * 07.09.2003 in Oslo, Norwegen
Midtylland'da daha önce de gündeme gelen Aral Şimşir (23) var sol açıkta, 3 gol, 7 asist.
Aral Şimşir, 23, aus Türkei ➤ FC Midtjylland, seit 2021 ➤ Linksaußen ➤ Marktwert: 6,00 Mio. € ➤ * 19.06.2002 in Køge, Dänemark
Sağ açıkta da Osorio (21) var, 3 gol, 4 asist
Darío Osorio, 22, aus Chile ➤ FC Midtjylland, seit 2023 ➤ Rechtsaußen ➤ Marktwert: 10,00 Mio. € ➤ * 24.01.2004 in Hijuelas, Chile
Sağ stoperde de Ousmane Diao (21) adında bir oyuncuları var, burada saydıklarım arasında en yüksek Transfermarkt değerine sahip ikinci oyuncu.
Ousmane Diao, 21, aus Senegal ➤ FC Midtjylland, seit 2024 ➤ Innenverteidiger ➤ Marktwert: 8,00 Mio. € ➤ * 08.06.2004 in Mbacké, Senegal
Bu oyuncuları izlemiş olabiliriz.En son Gokhlayeh tarafından düzenlendi; 06.11.2025, 01:07.
Yorum
-
Strasbourg kaç verecek bize ? o tren onlar için kaçti, Bastia'dan alacaklardi onu.... ha o yatirimci Strasb degil de Chelsea adina gelirse isler degisebilir tabiİlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOulai - Strasbourg haberlerinin altına "Strasbourg kim?" yazan insanları cehaletle itham etmek istemiyorum, her ne kadar hak etseler de...
Chelsea'nin yatırımcısı BlueCo'nun Fransa ayağı olan, Ligue1'in en genç takımı, 23 yaşın üstünde sadece iki üç oyuncu barındıran, iki yaz önce bahsettiğim Bakwa'yı bu yaz EPL'ye gönderen organizasyondan bahsediyoruz. Adamların misyonu bu, 19-21 yaş arası çocukları alıp bir iki sene oynatıp üç dört katına satmak.
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
- Beğen 1
Yorum
-
dün gece çok acı bir gerçek ortaya çıktı.İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoncelikle iyi ve kaliteli ve dogru nokta atıslarıyla bir seyler yaptı gs.
tebrik etmek lazım
ceyreginin ceyregini yapamamıs bir Trabzonuz malesef.
bu kadar para harcadı bilmem neyi gecicen abi
adamlar oynadı hak etti
biz hala bik bik konusuruz anca
boklamak isi olmus taraftarın
abiciğim biz sampıyonlar liginde kimi dogru durust boyle oynayarak yendik? uefa kupasını da alamadık.
gs oyle yada boyle bjk bizden daha iyi avrupada.
yani Trabzonun avrupa icin bir sey yapması lazım bir sekılde
ama bunu da unutmamak lazım bjk benficaya kafa tuttugu sampiyonlar ligi maclarında kadroya dikkat edin
calım atan adamlar ve dogru oyun iyi pres galibiyet getirir
yani kadro onemli kardesim yoksa otlarsın
Trabzon avrupada otlama sebebi yetersiz kadroydu mesele bu
olay su : calım atan oyuncuların da olacak ortasahan da iyi olacak stoperlerin de.
gs ne kadar basarılı olabilir? oyle yada boyle biz su anda gs yaptıgını yapmıs olsak kıcımızı yırtarak sevinirdik
bu da bir gercek
sunu diyebilirsiniz gsın kadrosu ceyrek finale cıkamaz veya yarı finale cıkamaz. bilemem.
cok baba takımlar var elbet munich ve city gibi takımlara karsı pertliyebilir. ama mücadele etmek onemli.
devre arasında guclendirirler kadroyu belki bilemem ama gs ın bile sampiyonlar ligi icin bir iki eksiği var.
ama iyi kadrosu var . belli bir olcude kapasitesinin üstünde oynuyor kimi zaman. frankfurt macında da salak salak kaybettiler yoksa full cekmisti fikstürde.
liverpool kendi sahasında yendi. biz naptık? ben hatırlamıyorum artık o kadar olmus ...
Trabzon avrupada basarılı olmak istiyorsa evet paralara kıyarak guclu kadro kurmak zorunda.
yoksa avcunu yalar.
ben bugun gsı begendim cunku ruhuyla oynadılar. onemli olan bu
adam gecebilen oyunculara sahip olmak onemli.
singo ve sane gibi adamların ne kadar onemli oldugunu gorun.calımcı ve rakibi zorlayan oyuncular bunlar cok onemli
singo ve sançez olsaydı galatasaray bizi yenermiş.
bizimkiler tam olarak neye sevindi anlamadım.
maçta sadece boş boş koşup mücadele ettik.
rakip kaleye direkten dönen top dışında atak yapamadık. bide kafa vuruşu var.
maça da tam konsantre olduklarını düşünmüyorum. zaten ligde puan farkıyla öndeler. maç kaybetmeleri de derbiler dışında imkansız.
her avrupa maçı öncesi lig maçlarında rölanti futbol oynadılar.
- Beğen 1
Yorum
-
Gs'nin dünkü Ajax maçı ölçü olmaz,tıpkı fb'nin bjk'yı 2-0 dan yenmesi gibi.Ajax tarihinde bu kadar rezil bir kadro ve oyun oynamamıştır sanırım,çok iyi bildiğimden değilde yani olsa gözümüze çarpardı,bildiğin vasıfsız oyuncularla doldurmuşlar,maçı kaybedecekleri ilk yarıdan belliydi,iki penaltı belki skorun cilaladı ama oyun olarak bir şey yoktu Ajax adına.
Eğer Fatih Tekke biraz olsun oyunu okuyabilse çok rahat yenebileceğimiz maçtı ama o maç sonunda alınan beraberliğe alkış bekliyordu ve birileri de bu oyunu övüyordu,itiraz etsen taraftar bu kafadaysa neye yarar.- Memento mori
Yorum
-
GS'nin hakkını vermekle beraber yaptıkları yatırımları da düşünelim, aldıkları adamların bonservisleri/maaşları çok uçuk noktada... Uğurcan için bile ödediği ortada... Ancak diğer yandan monte ettikleri yerlilere de saygı duyalım; Abdülkerim, Yunus, Barış Alper, daha önce Kerem... Bütçemize bakarsak ilk hareket noktamız da burası olmalı; Türk gençlerini, yıldız adaylarını kadroya katmak olmalı eskisi gibi... Ünal Karaman, Burak Yılmaz, Selçuk, Egemen, Umut Bulut, Abdullah, Serkan, Tolunay'da yaptığımız gibi... Çok da karamsar olmayalım, yabancı gençlerle zor olanı başarıyoruz şu an, yılda birkaç takviyeyle 1-2 yıla taş gibi bir takımımız olabilir. Ben umutluyum...
Yorum
-
O olsaydı bu olsaydı ile yürümez bu işler. Fetöcüler ile berabere kaldık, galibiyeti kaçırdığımız için üzüldük. O maç geride kaldı. Şimdi alanya maçı var. Ona bakmalıyız. Bizim ligde 17 rakibimiz var ve hedefimiz de bu sene şampiyonlar ligine katılmak. Hem yönetim, hem teknik heyet, hem de hocalar rakiplerimizden daha çok çalışıp fark ortaya koymalı.İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
dün gece çok acı bir gerçek ortaya çıktı.
singo ve sançez olsaydı galatasaray bizi yenermiş.
bizimkiler tam olarak neye sevindi anlamadım.
maçta sadece boş boş koşup mücadele ettik.
rakip kaleye direkten dönen top dışında atak yapamadık. bide kafa vuruşu var.
maça da tam konsantre olduklarını düşünmüyorum. zaten ligde puan farkıyla öndeler. maç kaybetmeleri de derbiler dışında imkansız.
her avrupa maçı öncesi lig maçlarında rölanti futbol oynadılar.
Yorum
-
hocam medya abartıyor bizim oyuncuları.İlk olarak hızligonzalaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
O olsaydı bu olsaydı ile yürümez bu işler. Fetöcüler ile berabere kaldık, galibiyeti kaçırdığımız için üzüldük. O maç geride kaldı. Şimdi alanya maçı var. Ona bakmalıyız. Bizim ligde 17 rakibimiz var ve hedefimiz de bu sene şampiyonlar ligine katılmak. Hem yönetim, hem teknik heyet, hem de hocalar rakiplerimizden daha çok çalışıp fark ortaya koymalı.
daha elle tutulur bir icraat yapmadık.
ligin yarısı bile oynanmış.
şu takım üst üste 2 maç yenilse yazılacakları görün.
daha türkiye kupası var, süper kupa maçı var.
yolun daha başındayız. oyuncuları ve takımı övmek için çok çok erken.
sene sonunu beklemek lazım.
Yorum
-
Övelim de abartıp Haramilerin gazına gelmeyelim, ayaklarımız yere sağlam bassın. Yanlışlarımızı görüp düzeltmeye çalışalım, eksikleri görüp devre arasında takviye yapalım. Bu takviye 1, en fazla 2 oyuncu olmalı ve en yakışanından olmalı. Eldeki pırlanta gibi gençlerin yok olmasını, tu kaka olmasını önleyecek, daha da değerlenmeleri katkı sağlayacak 2 oyuncu ile güzel bi gelecek bizi bekliyor.İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
hocam medya abartıyor bizim oyuncuları.
daha elle tutulur bir icraat yapmadık.
ligin yarısı bile oynanmış.
şu takım üst üste 2 maç yenilse yazılacakları görün.
daha türkiye kupası var, süper kupa maçı var.
yolun daha başındayız. oyuncuları ve takımı övmek için çok çok erken.
sene sonunu beklemek lazım.
Ogün gelince deli gibi övelim, övünelim, ama şimdi gerçekten erken.
Çünkü senin de dediğin gibi 2 kötü sonuçta yangın yeri olur burası ve dışarısı.
- Beğen 1
Yorum
-
gs macinda defansif olarak iyidik..ofansif olarak vasat...
Onauchu, Zubkov, Muci ile kontra onyayamazsin...eksiklerimiz belli...bu iskeleti 2 yil tutabilirsek gsnin kadrosu yaslanmis ve doymuş olacak...sampiyon olabiliriz....
Olaigbe ve Augustodan daha yetenekli oyuncular bulabilirdik ödedigimiz fiyatlara...Sevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
2008 Sadri Şener donemi ve 2018 Agaoglu donemi gibi yeni bir yapılanma ve iskelet kadro oluşuyor. Bu iki yapılanma sonrasi kupalar kazandık, yine benzer şekilde iyi iskelet oluşuyor.
Bu seneki hedef 1-4 arasıdır ve iskelet kadroyu sağlamlaştırıp birbirleriyle oynamaya alistirmaktir. Oyun ezberi ve yetenek harmanıyla basari zaten gelir.
Tercihen Güney Amerika'dan skorer ve sihirbaz diyecegimiz üst duzey teknik ve oyun zekasina sahip birer tane sol kanat ve forvet arkasi / 10 almamiz lazim. Jaja tarzı bir sey bul getir ya da hiç transfer yapma. Sol tarafa da genç Waka bulsak yeter.
İskeleti bozmadan tamamlamak icin 2 takviye lazim. Bas parayı Oulai gibi 2 tane aç, hirsli ve yetenekli canavarı kadroya kat."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Beğen 1
Yorum
-
Bizim takım iyi bir takım GS bakın ajaxa ne yaptı. Bizim oynayarak özgüvenle birlikte iki üç Fransa Lig ikiden alınacak iki üç oyuncu daha bulursak kimse tutamaz. Jabol var 80 milyonluk oyuncu böyle oyuncu nerede ? Çakma Henry var bizde Ağusto bu adamlar seviye atlarsa ilk yarıda her takımı yeneriz. Kuzeyli futbolcu almayalım bu oyuncu grubuna siyahi lazım prime wakayeme bulsak rahat şampiyon oluruz.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Oğuz ZEYTİN
- Sefer A.
- My
- Enes Başkaya60
- Ertan1982
- Nazim Can
- Turgay Atalay
- Ibrahim Gaygusuz
- batugol