Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2005-08 yıllari arası kulübün duraklama dönemiydi, rakipler yine bizden fersah fersah üstün kadrolar kuruyordu lakin Trabzonsporun bir tılsımi vardı, o kötü dönemlerde bile merhum Ersen Martin, Ömer Rıza gibi hücum hattıyla BJK ve GS'yi perişan ediyorduk, alt yapı antrenörumuzle o kötü kadrolarla 5'te 5 yapıyorduk, derbi kazanıyorduk. Şimdi derbi maçlarında fark yemeyelim diye totem yapıp Sadri Şener gibi götümüzdeki lobun teki üstünde kasılarak oturuyoruz, o bile yemiyor. Bize neler yaşattıklarinin ya farkında değiller ya da inanılmaz küçük bir camiaya döndük.
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Transferin son günü en az 1 saçma transfer bekliyordum olmadığı için sevinçliyim.
      En son Arif Timurcioğlu tarafından düzenlendi; 2 saat önce.
      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İrili ufaklı küçüklü büyüklü şu takıma kafa yoran her Trabzonsporlu ara transferdeki kepazelikten rahatsız 1 kişi hariç o da Tekke.. Halbuki En çok rahatsız olması gereken Tekke'nin kendisi ama kazın ayağı öyle değil.. 2 milyon eurocuğu cebe atıp gidecek. Ertuğrul'un buna 2 milyon euro bağlaması ela gözüne hevesinden kaynaklanmıyor, bilakis Ertuğrul'u para karşılığında idare etmesinden kaynaklanıyor.. Lan çık benim Trabzonsporluluğumu tartışmaya açtırmam Trabzonspor'daki geleceğimi ipotek ettirmem bir daha yolumun Trabzonspor'a düşmesine set vuramam taraftarın sevgilisiyken bir anda tukaka olamam bana efsane gözüyle bakan taraftarın nezdinde nefret objesi durumuna düşemem camiayla bağımı zedeleyemem deyip istifa etsene.!!! Adamsan istifa edersin.. Niyetini falan okumuyorum bu herifin şu rezillikte hala daha yönetim yalamalığı yapmasının parasal nedenlerden başka bir gerekçe ile açıklanmasının mümkün olmadığını düşünüyorum..
        90 milyon TL komple ekibin maaşı, Tekke oradan alsa alsa 30 - 40 milyon TL maksimum alır o da 580 bin - 780 bin euro civarı yapar. Ekibin içinde abisi Salih Tekke, Orhan Çıkrıkçı, Orhan Kaynak, Ali Nadir Başkan, Olcay Demir, Aykut Turhal, Metin Aktaş Fatih Tekke'den başka 7 kişi daha var. Haziran 2024 Euro 35 TL asgari ücret 17 bin TL iken iken süper lig teknik direktör maaşlarını aşağıya atıyım. Haa şimdi diyeceksin ki normal sıradan bir insana göre çok fazla kazanıyorlar, amatör ligdeki futbolcu teknik direktör bile bunlar kadar olmasa bile asgari ücretliye göre çok çok daha fazla kazanıyorlar. Aynı şekilde diğer spor branşları voleybol, hentbol, dövüş sporları falan. Bu dünyanın her yerinde böyle.

* İsmail Kartal 30 milyon TL (yaklaşık 850 bin Euro)
        * Abdullah Avcı 40 milyon TL (yaklaşık 1.1 milyon Euro)
        * Beşiktaş Santos'a tazminat dahil 9 Ocak-14 Nisan 865 bin 487 Euro
        * Beşiktaş, Şenol Güneş'le sezon başında 1.5 milyon Euro
        * Çağdaş Atan 25 milyon TL (yaklaşık 700 bin Euro)
        * Selçuk İnan 10 milyon TL (yaklaşık 285 bin Euro)
        * Bülent Uygun 15 milyon TL (yaklaşık 420 bin Euro)
        * Serdar Topraktepe 2 milyon TL (yaklaşık 57 bin Euro)
        * Sami uğurlu 5 milyon TL (yaklaşık 145 bin Euro)
        * Fatih Tekke 15 milyon TL (yaklaşık 420 bin Euro)
        * Markus Gisdol 500 bin euro
        * İlhan Palut 25 milyon TL (yaklaşık 700 bin Euro)
        * Tolunay Kafkas 15 milyon TL (yaklaşık 420 bin Euro)
        * Sergen Yalçın 750 bin euro
        * Burak Yılmaz 20 milyon TL (yaklaşık 570 bin Euro)
        * İbrahim Üzülmez 15 milyon TL (yaklaşık 420 bin Euro)​

Yorum

• Bu karaktersizliğe en büyük tepki Fener maçında stadı boş bırakmakla olur, Trabzonspor'u bitirdiler stadda da taraftara gerek yok, Fener bizi 10-0 yense de umrumda değil, taraftarı bu hale getirdiler, Fener'in elinde bir sürü silah bizde kanat yok, insanlıktan nasibini almamış yaratıklar..
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            avcının eleştirilecek tarafı çoktur.Ama tekke ile avcıyı aynı cümle içinde kullanmak avcıya direk küfür etmektir.
            Tekke ile Avcı.

Yorum

• Waka yı sayma sol kanat yok.

Zubkov sakat sağ kanat yok.

Pina nın yedeği yok.

Cibuke ve Batag harici stoper yok.

Muçi hariç 10 numara yok.

Oyun kurucu zaten yok.

Birde Hoca yüzünden Benjamin yok.

Sövdün mü sövdü oluyor😡😡

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                90 milyon TL komple ekibin maaşı, Tekke oradan alsa alsa 30 - 40 milyon TL maksimum alır o da 580 bin - 780 bin euro civarı yapar. Ekibin içinde abisi Salih Tekke, Orhan Çıkrıkçı, Orhan Kaynak, Ali Nadir Başkan, Olcay Demir, Aykut Turhal, Metin Aktaş Fatih Tekke'den başka 7 kişi daha var. Haziran 2024 Euro 35 TL asgari ücret 17 bin TL iken iken süper lig teknik direktör maaşlarını aşağıya atıyım. Haa şimdi diyeceksin ki normal sıradan bir insana göre çok fazla kazanıyorlar, amatör ligdeki futbolcu teknik direktör bile bunlar kadar olmasa bile asgari ücretliye göre çok çok daha fazla kazanıyorlar. Aynı şekilde diğer spor branşları voleybol, hentbol, dövüş sporları falan. Bu dünyanın her yerinde böyle.

* İsmail Kartal 30 milyon TL (yaklaşık 850 bin Euro)
                * Abdullah Avcı 40 milyon TL (yaklaşık 1.1 milyon Euro)
                * Beşiktaş Santos'a tazminat dahil 9 Ocak-14 Nisan 865 bin 487 Euro
                * Beşiktaş, Şenol Güneş'le sezon başında 1.5 milyon Euro
                * Çağdaş Atan 25 milyon TL (yaklaşık 700 bin Euro)
                * Selçuk İnan 10 milyon TL (yaklaşık 285 bin Euro)
                * Bülent Uygun 15 milyon TL (yaklaşık 420 bin Euro)
                * Serdar Topraktepe 2 milyon TL (yaklaşık 57 bin Euro)
                * Sami uğurlu 5 milyon TL (yaklaşık 145 bin Euro)
                * Fatih Tekke 15 milyon TL (yaklaşık 420 bin Euro)
                * Markus Gisdol 500 bin euro
                * İlhan Palut 25 milyon TL (yaklaşık 700 bin Euro)
                * Tolunay Kafkas 15 milyon TL (yaklaşık 420 bin Euro)
                * Sergen Yalçın 750 bin euro
                * Burak Yılmaz 20 milyon TL (yaklaşık 570 bin Euro)
                * İbrahim Üzülmez 15 milyon TL (yaklaşık 420 bin Euro)​
                https://www.fotospor.com/spor-toto-s...mindan-643654/
                90 milyonun 30 40 milyonunu Tekke'nin aldığını nerden biliyorsun? Elinde sözleşme mi var? Kafana göre varsayımla cevap yazmayı bırak..

Farzedelim dediğin doğru olsun 30 40 Tekke'ye verdiler 50 60 da yardımcılara..Kepazelik buradan başlıyor zaten 500 bin lira cep harçlığı bile vermem o yardımcılara..

Bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü durduk yere niye maaşıma zam yaptı? Daha yolun başında adam ve hiçbir derecesi yok..Acelesi mi var? Bunu sorgula biraz..
                Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Büyük Trabzonspor
                  Minik miniminnacık adamlarin eline kalmış
                  yazık

Yorum

• Uğurcan'a akşam sabah kızdık, Trabzonsporun kaptanı nasıl gemiyi terkeder diye. Bu vizyonu göt şaplağina dönmüş yönetim ile teknik heyetin neyine kariyerini devam etsin ki.

Yorum

• 2021-22 sezonu hoplata hoplata şampiyon olduğumuzda maaş bütçesi 25 milyon avroydu.
                      Şuanda da öyle.

Yorum

• Yonetemiyorsan gideceksin
                        Bu yonetimin ve teknik direktorun hükmü kalmamistir
                        Bu klup hiç bu kadar küçük düşürülmedi
                        Saha sonucu ne olursa olsun o koltuklarda oturmalarini sindirmek mümkün degil

Yorum

• İçi boşaltılmış bankalara döndük
                          “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• teknik direktör abdullah avcı yada şenol güneş olsaydı asla böyle yapamazdı yönetim. o adamların sözü geçer. seve seve istediklerini aldırır. fatih zayıf karakter. hepimiz yanıldık malesef. ortama göre şekil değiştiriyor. belli etti kendini. çok yazık. ben fatih böyle bilmezdim. yani ondan kimse gelip fatih'i harcıyorlar gibi komik şeyler söylemesin insanlara.

Yorum

• Metin Aktaş kim ki 7 8 10 milyon gibi paralar alacak kulüpten veya abisi olan Tekke..

Ben gereksiz bir adama verilen 1 kuruşun bile hesabını sorarım dellenirim çıldırırım ve fakat işini iyi yapan kalifiye adamı da bolluk bereket içinde yaşatırım..

Tekke ve yardımcıları boş adamlar boş...Bunlarda biraz omurga olsa yönetim yalamalığı yapmaz istifa ederler bu kadar basit bu iş..

Başkanı aklamaya paklamaya çalıştığı için kendisine zam yaptılar..

Kafası çalışan normal bir hoca kendi tekerine çomak sokan adama eyvallah etmez..Sanki David Luiz'e yani bana transfer lazım..Herife transfer lazım olduğu halde hem yapmıyor hem elindekini alıyor sen hoca olarak çıtını çıkaramıyorsan olaya "duygusal" bakıyorsun demektir..

Başka ne olacak lan bunun sebebi.
                              Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Haydi erto baskanim sampiyonlugun asıl mimarinin sen oldugunu dusunenlerin yuzunu kara cikartma bir son dakika golu !!
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim