Twitterda da o kadar annesini sevmeyen duyumcu var ki birde o kadar takipçisi var biri diyor transfer yok biri diyor az kaldı sabır şerefsiz köpekler. Sertaç güven zamanı mıydı hatırlayamadım forumda bi duyumcu vardı nokta atışı yapardı son gün Tim matavz mı Ola toivonen mi alamamıştık ne günlerdi be
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
bu yeni nesil yüksek takipçili spor habercisi geçinen aveller yöneticilerle ortaklaşa çalışıyor kesin. muhtemelen her transferi haberi verdiklerinde para falan da alıyordur. fazla güvenmeyin kimseye. piyasada düzgün yeni nesil kimse yok. kulüp resmi olarak transferi açıklayana kadar emin olmamak lazım. biz ne transferler gördük. şehre getirdiğimiz adama imza attıramamıştık. çok fazla yalan haber dönüyor. özellikle twitter da para kazanmak için hırsızlık yapıp haber çalıp kendini di marzio sananlar var. dikkatli olun. takip etmeyin böyle tiplere. ceplerini dolduruyorlar enayiler sayesinde.En son l l l tarafından düzenlendi; 1 gün önce.
Yorum
-
Hedefsiz sezonda devre arasi 6 ayligina Pepe'ye 3m euro verdiler, yine hedefsiz sezonda devre arasi Sikan ve Zubkov'u getirdiler. Bu kez ilk 2 için CL bileti ihtimali varken Umut Nayır ile transferi kapatiyorlar. Küfür sebebi degil de nedir?
Üçüncü kapsülü bile yerleştiremediler, utançlarından Umut'a da kapsül koyduramadılar öyle kaldı o mevzu.
Hayir arkadas bu kadar aptal olamazlar, boş topçu falan degil ben direkt tak calistir yildiz bekliyorum. Yarın mutlaka iyi bir yabanci alirlar."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Beğen 2
Yorum
-
Samsun baya bi yol katetmiş Sterling abimiz ile ilgili ama yok ben Türkiye düşünmüyor demiş. Olmaz yani, olsada Pepe-Sturiç ten farkı olmaz aman uzak dursun.İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSterling'e yazılalım ya 1.5+1 ya herro ya merro sturridge misali
- Beğen 2
Yorum
-
Ya utanmıyor muyuz Aral konuşma işlerinde arkadaşım. 20 milyon euro bizim neyimize, çüş be. Olacaksa da olmasın, çok beğeniyorum çocuğu da toplam borcumuzun 4 te 1 i bu çocuğun bonservisi ya, ayıp be....
Kendimi keseceğim her takım kanat ile oynamak zorunda değil. 4-3-1-2 , 3-4-2-1 oynarsın, biraz geniş oynarsın tertemiz oynarsın.
Buyut 4-3-1-2
KL: Onana(Onuralp)
SaB: Pina(Ozan,Lovik)
SoB: Mustafa(Lovik)
SaS: Nwaiwu(Savic)
SoS: Batagov(Lovik,Arda)
DOS: Bouchaouri (Okay,Salih,Nwaiwu)
MOS: Folcarelli(Ozan)
MOS: Oulai(Boran)
OOS: Muci(Augusto)
FoSa: Zubkov(Augusto,Waka)
FoSo: Onuachu(Umut)
Buyur 3-4-2-1
KL: Onana(Onuralp)
SaS: Nwaiwu(Taha,Arda)
MeS: Savic(Okay)
SoS: Batagov(Arda,Lovik)
SaK: Pina(Ozan,Lovik)
DOS: Folcarelli (Bouchaouri,Okay)
MOS: Oulai (Bouchaouri,Ozan)
SoK: Mustafa(Lovik)
OOSa: Augusto(Zubkov)
OOSo: Muci(Waka)
Sant: Onuachu(Umut
Bu kadar korkmayın ya, 5 yemezsiniz. Bu kadar korkmayın yapmayacağız deyin transfer. Bu nedir ya kanun mudur 4-3-3 bir takım için"Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
- Beğen 2
Yorum
-
Şu son günü ne yapacaklar cidden çok merak ediyorum. Bari bir tanecik sol açık. Ama adam gibi. Geri kalanı geçtim artık. Şu takıma seviye atlatacak bir tanecik sol açık. Bari bunu yapın lan."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
- Beğen 1
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Mehmet Fatih Yavuz
- gurur6134
- Ertan1982
- 61_Hasan_69
- Numan Yerlikaya
- Punisher-61
- Ekrem D.
- adiloş bebe