Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bouchari satılacak kiralanacak oyuncu değil ee takımda kaldı o adamdan da performans alamayız rezil herifler

Yorum

• Daha önce yazdık tekrar söyleyelim görüldüğü üzere scout ekibimiz 3. bölgeye futbolcu bulma konusunda iyi değil

Yorum

• Antonio
        Antonio yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        Göztepenin scoutlari gerçekten iyi 5 milyon civarında bizim bütçeleri harika adamlar bulurlar.

• Yarın da transfer olur mu sanmıyorum? Boşa bekliyoruz yine.
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Olaigbe Konya'dan öteye gidemiyorsa ben Tekke'ye fazla laf etmem.

Yorum

• Sikan, Olaigbe ve Bouchouari'nin başına gelenler, inşallah Batagov, Oulai, Augusto ve Pina'da yaşanmaz. Kefil olduğu çocuğu bile tek kalemde sildi. Önüne gelene "Baksın dalgasına" çekiyor. Oynatacak oyuncu kalmayacak bu gidişle.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Takımın genelinde bir huzursuzluk bir sıkıntı mevcut, bunu maçta görebiliyoruz, taktik şu bu değil, özellikle Pina ve Augustoda aşırı isteksizlik ve form düşüklüğü görüyorum, futbolcular sanki yüzde yüzünü vermiyorlarmış gibi oynuyorlar, Nwaiwu hariç.
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Kulübü Aral’ı vermiyormuş, Sefa Can yazdı az önce. Menajer önerilerine zar atıyorlarmış. Sadece şu transfer dönemindeki rezillikleri gitmeleri için yeterli sebepken bunu bizlere defalarca yaşattılar. Bir mucize olsa da kongreye gitsek.
              "Sahasında futbol oynadığınız şehrin çocukları sizi sevsin yeter, diğer her şey gelip geçicidir."
              Andrea Pirlo

Yorum

• Ve son güne giriyoruz. Öyle görünüyor ki ya hiç bir halt yemeden sezon başlangıcından da zayıflatılmış kadroyla devam edecekler ya da çok sağlam Trabzonsporu silkeleyecekler arkadaşlar. Vasatlıklarını Trabzonsporun parasıyla örtmek için akıl almaz rakamlar görebiliriz.

İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sağ stoper yedeği yok.
                Sol stoper yedeği yok.
                Sağ bek yedeği yok.
                Sağ açık yedeği yok.
                Sol açık yok.
                Sol açık yedeği yok.
                Ofansif ortasahamız 3 3 buçuk yıldır yok.
                6 numara yedeğimiz yok (var güya Okay Ozan işte alternatif diyebilirsen var)

Sağ stoper alındı.​
                Sol bek alındı.
                "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Kardeşim Karlsbakka 9 verecekmişiz iyikide olmamış

Yorum

• My
                      My yorum yaptı
                      Yorum düzenleme
                      3 aynı tip santrafor olacaktı. Nasıl bir planlama yapıyorlar benim aklım ermedi.

• Yalan...10 filan vermişlerdir..15 olsa hemen verirdik..augustoda gitmek isterdi...

Medyada yazan hersey dogru değil
                    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Safacan a göre panik halinde menajer tavsiyesi çürük mallara bakiliyormuş. Hani bizim scout ekibimiz vardi ya, onlar 1 tane kanat oyuncusu izlememis mi? Biz niye maas veriyoruz bunlara?

Bulduklari adamlari twitter da scout sayfalarinda ben de buluyorum. Oulai nin ismini kimse bilmezken 50 tane scout sayfasinda gordum, transfer sonrasi isimli isimsiz bir suru scout sayfasi paylasti.

Kardesim bu adamlarin gorevi futbolcu izlemek degil mi? Ben niye menajer tavsiyesine para dökecegim? Veya niye bu kadar zor duruma dustuk?

Adam almadan Olaigbe yi de gonderdin. Akıl mantık dışı bir ahmaklık. Liderle aranda 1 maçlık fark vardi, sahana geleceklerdi! Hiç mi istek, heves, hırs olmaz? Böyle varoş ve hedefsiz yonetim de antrenor de istemiyorum.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• memozcan
                        memozcan yorum yaptı
                        Yorum düzenleme
                        set hücumu şey ediyoruz.. şiştt

• İlk olarak faysal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bence dinlemelisiniz arkadaşlar..Scotumuz galatasaraya çalışmış.
                      Bu videoyu Halil silmiş, Eray Can bildiğim kadarı ile Oulaiyi bula ekibin içindeydi ve Ngaha için olumsuz rapor vermiş ekibin içinden bu gs ye çalıştı olayı tamamen hikaye, adamın ismi zaten basına çoktan yansımıştı.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Safacan a göre panik halinde menajer tavsiyesi çürük mallara bakiliyormuş. Hani bizim scout ekibimiz vardi ya, onlar 1 tane kanat oyuncusu izlememis mi? Biz niye maas veriyoruz bunlara?

Bulduklari adamlari twitter da scout sayfalarinda ben de buluyorum. Oulai nin ismini kimse bilmezken 50 tane scout sayfasinda gordum, transfer sonrasi isimli isimsiz bir suru scout sayfasi paylasti.

Kardesim bu adamlarin gorevi futbolcu izlemek degil mi? Ben niye menajer tavsiyesine para dökecegim? Veya niye bu kadar zor duruma dustuk?

Adam almadan Olaigbe yi de gonderdin. Akıl mantık dışı bir ahmaklık. Liderle aranda 1 maçlık fark vardi, sahana geleceklerdi! Hiç mi istek, heves, hırs olmaz? Böyle varoş ve hedefsiz yonetim de antrenor de istemiyorum.
                        Hoca beğenmiyormuş, hoca çok zor adam beğeniyormuş.

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yalan...10 filan vermişlerdir..15 olsa hemen verirdik..augustoda gitmek isterdi...

Medyada yazan hersey dogru değil
                          Yönetim yemlemediyse YES yalan söylemez, Zenith 12 + 3 bonus ve satistan pay verdi. Yedek oyuncuna verdiler bu parayi. Şu forumda 1 kisi Agusto yu ilk 11 e yazmiyor ama 10 uzeri teklife hayir deniyor. Satıp bu parayla yildiz sol kanat alabilirdik. En mantikli hamle bu olurdu.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                          X
                          WhatsApp Resmi İletişim