İlk olarak Larking tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
İnsanın aklına türlü türlü şeyler geliyor .
Misal ben , İstanbul takımları bu kadar para harcamışken siz yarışta olmayacaksınız diye üst mevkilerden bir yerden telefon geldi deseler şaşırmam .
Transferde bu kadar saçmalamanın ve kadroyu güçlendirmek yerine güçsüzleştirmenin benim nezdimde tek mantıklı açıklaması bu olabilir. Ya da başkan en büyük Trabzonspor düşmanıdır .
Yorum
-
İzlemedim ama Oulai takıma katılmadan önce biz de çok hücum yapan bir takım değildik. Oulai'siz oynadığımız ligin ilk 6 maçında sadece 5 golümüz var. Oulai takıma katılır katılmaz büyük fark yarattı. Zaten milli takıma yükselmesi ve 20+ milyonluk teklifler alması bu yüzden oldu. Portekiz liginde başka kimi izlediler bilmiyorum.İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
izlediniz mi oyuncuyu ?
Ben izlemedim
casa pia zaten kapanan çok hücum yapan takım değil , oyuncuya yansır bu durum...
Portekiz ligi izleyip de sadece bu adama mi yoğunlarmışlar, gözlerinin önündeki Alisson santos napoliye gitti biz hala sol açık arıyoruz
Yorum
-
Hocam siz oyuncuyu Trabzonspor gib bir takıma önerebilecek kadar profesyonelce mi izleyip takip ettiniz? Yoksa bir taraftar olarak mı izlediniz ? Bilmediğimden soruyorum devamlı futbolcu öneriyorsunuzda.İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
izlediniz mi oyuncuyu ?
Ben izlemedim
casa pia zaten kapanan çok hücum yapan takım değil , oyuncuya yansır bu durum...
Portekiz ligi izleyip de sadece bu adama mi yoğunlarmışlar, gözlerinin önündeki Alisson santos napoliye gitti biz hala sol açık arıyoruz
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Göztepe Filip Krastev'i de almış, Göztepe'nin sistemi harika cidden al yetiştir sat. Olaitan'ı 850 binlerce alıp 8.5 milyon euroya sattı adamlar yarım devrede büyük iş cidden.En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 1 gün önce.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Bu artık salaklık falan değil, bu başka bişey..İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi bizim 15 milyon euromuz var
hatta norvecli elemana da güya 9 vermişiz
Yani transfer için ayırdığımız 24 milyonumuz var ve biz 2 ayda 1 tane kanat bulup alamadık öylemi
Bu bambaşka bir salaklık yaaI am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
Tek teklif ciddi anlamda aral diye biliyorum o da Türk olduğu için. Wakadan çıkmıyormus Fatih kalsın demiş. Bakalım. Hortayi almaz bunlar sallama haberdir.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
scout dediğin göztepedeki gibi olmazmıİlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGöztepe Filip Krastev'i de almış, Göztepe'nin sistemi harika cidden al yetiştir sat. Olaitan'ı 850 binlerce alıp 8.5 milyon euroya sattı adamlar yarım devrede büyük iş cidden.
ben bizim ekibi çözemedim hala
yani 5lik topçular bulup getiriyoruz ve bunları da scıut diye anlatıyoruz
hala daha 45lik topçularımız var
gidenin yerini veya ret yediğimizin yerini dolduramıyoruz
bizi fena kekliyorlar gibi geliyor bazen
yani uygun fiyata isimsiz alınan, izledik keşfettik denecek 3 topçu var: pina folcarelli ve batagov
çok temiz bir scout sistemi değil gibi bizimki menajerlerin kucağında bir sistem hissi veriyor
ertonun olduğu yerde dürüstlük doğru iş de zor zatenhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
trabzonspor düşmanlığı yapan kayserispor konyaspor gibi takımlara oyuncu veren başkan yönetici kimse kansızın önde gidenidir. yine akp'nin bir takımını kurtarmak için devreye girmişler. ulan bu adamlar türkiye kupası maçında neler yaptılar size unuttunuz mu alçaklar.
- Beğen 1
Yorum
-
bunu da gönderip yerine kimseyi alamazlarsa tesislerin kapısında üstüme benzin döküp ateşe vereceğimİlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenjamin gidiyormuş.https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
- Beğen 1
Yorum
-
aral diyorlar şimdi de
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Mehmet Fatih Yavuz
- gurur6134
- Ertan1982
- 61_Hasan_69
- Numan Yerlikaya
- Punisher-61
- Ekrem D.
- adiloş bebe
- Murat Keçeci