Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Değerli arkadaşlar bunlar iyi günlerimiz. Yaz dönemi daha kötüsünü yaşayacağız.
    Onana, Visca ve Nwakaeme sözleşmeleri bitecek ve takımda 11 tane yabancı kalacak.
    Muçi'nin kalırsa 12 olacak. Olaigbe, Mendy, Cham, Draguş, Lundstram kiralık sözleşmeleri bitecek.
    Tam 17 tane yabancıyla yaz dönemine merhaba diyeceğiz!

Önümüzdeki yıl yabancı kuralı 10+4 şeklinde uygulanacak ve +4 oyuncu 2004+ şartı aranacak.
    Olaigbe, Mendy, Cham, Draguş, Lundstram'ı göndersek bile elimizde zaten 12 oyuncu olacak.
    Kontenjan şimdiden dolu! Oyuncu almak için Saviç, Benjamin gibi isimleri göndermek gerekecek.
    Ve gönderdiğimiz bu oyuncuların yerine 2004+ doğumlu oyuncu almak zorunda kalacağız.

Şu tabloya bakınca yaz döneminde bence yabancı oyuncu transferi beklemeyin derim.
    Hatta bu beceriksizlikle oyuncu alabilirlerse öpün başınıza koyun.

Yorum

• bir tane ahlaklı dürüst biri çıkıp göztepe maçı sonrası süreci, transfer planlamalarını girişimlerini adam gibi anlatsa
      dünya üzerinde bu kadar rezil yönetilen başka bir kurum yoktur
      "siz bilmiyorsunuz arka planda çok çalışıyorlar"
      e bunu bizim bilmememiz de bunları aklamaz tam tersine rezalet yönetimi gösterir
      yapamayan yaptığını anlatamayan bir idare
      TSyi futbolu memleketi bırak hayattan soğuttular ya
      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
      Eze eze 2021-2022.
      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Oulai gibi futbolcu bulmuşlarmış. Oulai ile Renato Nhaga'nın alakası yok ya. Hücum ve pas istatistiklerinde Oulai ezip geçmiş, defans istatistiklerinde bile kafa kafayalar. Oulai bundan 3 gömlek daha iyi futbolcu. Sofascore karşılaştırması:

Yorum

• Oulai'yi taraftar sattırmadı, kanat oyuncusunu da taraftar aldırsın o zaman. Destek lütfen.
          #Trabzonsporkongreye

Yorum

• Arali alsınlar işte konuşmadan alıp gelsinler.
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak l l l tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Taraftardan scout olmaz...
              Profesyonel scoutlar yapmalı...

Çok güzel yapıyorlar, Trabzonspor taraftarı hakediyor bunu

Alin size profesyonel scout
              “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
              HAMİ AYAZ

Yorum

• shagrath61
                shagrath61 yorum yaptı
                Yorum düzenleme
                Boş paylaşım. Bu isim 1 hafta boyunca basında yazılıp durdu . Ortada kağıt üzerinde bir anlaşma da yoktu . O sırada g saray devreye girip alsa yine alırdı . Yani biri haber vermiş , vermemiş işleri safsatadan ibaret .

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Oulai gibi futbolcu bulmuşlarmış. Oulai ile Renato Nhaga'nın alakası yok ya. Hücum ve pas istatistiklerinde Oulai ezip geçmiş, defans istatistiklerinde bile kafa kafayalar. Oulai bundan 3 gömlek daha iyi futbolcu. Sofascore karşılaştırması:

https://www.sofascore.com/football/p...verall,overall
              izlediniz mi oyuncuyu ?
              Ben izlemedim

casa pia zaten kapanan çok hücum yapan takım değil , oyuncuya yansır bu durum...

Portekiz ligi izleyip de sadece bu adama mi yoğunlarmışlar, gözlerinin önündeki Alisson santos napoliye gitti biz hala sol açık arıyoruz
              “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
              HAMİ AYAZ

Yorum

• Transfer döneminin başından sonuna bütün camianın enerjisini sıfırlamayı başardı yönetim ve hoca.
                Vallahi müthiş Başarı.

Yorum

• Paintsili yetiştirmeye çalışıyorlarmis.
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Sassuolo'daki sol kanat için"15 M.Euro teklif ettik kabul edilmedi"haberi var.Buna benzer çok haber piyasaya salındı.

Bunların çoğuna inanmıyorum da diyelim ki doğru.

Yahu koca futbol piyasasında seni sezon sonuna atacak hiç mi kiralık sol kanat yok,hiç mi serbest statüde sol kanat yok,hiç mi takımında süre alamayıp oynamak isteyen sol kanat yok.Kıran mı girdi bu mevkideki oyunculara.

Anlaşılan yok da hiç mi yok?
                    En son Larking tarafından düzenlendi; 1 gün önce.
                    DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sassuolo'daki sol kanat için"15 M.Euro teklif ettik kabul edilmedi"haberi var.Buna benzer çok haber piyasaya salındı.

Bunların çoğuna inanmıyorum da diyelim ki doğru.

Yahu koca futbol piyasasında seni sezon sonuna atacak hiç mi kiralık sol kanat yok,hiç mi serbest statüde sol kanat yok,hiç mi takımında süre alamayıp oynamak isteyen sol kanat yok.Kıran mı girdi bu mevkideki oyunculara.

Anlaşılan yok da hiç mi yok?
                      Yalancı reis bu adamlar isteseler alırlar almak istemiyorlar, Fatih Tekke denen adam da bunların yalakalığını yapıyor hani la sen harbi adamdın ne oldi.
                      S.V.A.K.O
                      FATİH TEKKE

Yorum

• Nathan redmond boşta isteseler alırlar . Adam yok muhabbeti yalan. Sterlingi bile isterse alırlar almıyorlar.

Yorum

• Elzem değilken bu baskan gitti pepe ye 1 yil icin dünyanın parasini verdi...

Solkanat lazim, almiyor....korkuyor ilk 2 ye girecegiz diye
                          Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Her şey mi yalan olur.Olaigbe ve Baniya için sözde Konya Umut'u verip, 4 M.Euro da para ödeyecekti.Şimdi açıklanıyor ki Olaigbe kiralık,2 M.Euro opsiyon var.Yani Umut'a karşılık Baniya verilmiş bir de yarım sezon bedelsiz Olaigbe verilmiş.O 2 M.Euro'yu şimdiden unutsunlar Konya opsiyon filan kullanmaz, sezon sonu Olaigbe geri döner.Yarım sezon kullanamadığımız ile kalırız.
                            En son Larking tarafından düzenlendi; 1 gün önce.
                            DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Şimdi bizim 15 milyon euromuz var
                              hatta norvecli elemana da güya 9 vermişiz
                              Yani transfer için ayırdığımız 24 milyonumuz var ve biz 2 ayda 1 tane kanat bulup alamadık öylemi
                              Bu bambaşka bir salaklık yaa
                              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                              Eze eze 2021-2022.
                              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim