Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bunlar nasıl Trabzonsporlu gerçekten hayret etmemek elde değil? 2 stoper, 2 kanat ve 1 forvet gönderip sadece 1 sol bek, 1 stoper ve 1 forvet aldılar. Niteliğe girmiyorum. Nicelik anlamında 2 eksik var. En az 2 oyuncu lazım iken kalmış 36 saatten az zaman bunlar halen daha sol kanat alamadılar. Almayacklarda şu görüntüde. Febe veya geseli biri yönetse bizi bunlar kadar kör göze parmak sokar gibi bunların yaptıklarını yapmaz! Bunlar Trabzonsporlu felan olamaz. Birilerinin tayini ile başkan olmuş Kayyum Ertoş. Hakan Kulaçoğlu zamanında ne dediyse tek tek ispatı bu Ertoş'un beceriksizlerinde saklı.

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Karlsbakk işi yatmış.İyi de olmuş.Öğreniyoruz ki 9 M.Euro ödenecekti alınsaymış.

Gülsek mi ağlasak mı.

Senin elinde en az iki sezon daha gol yükünü çekecek Onuachu gibi bir oyuncu varken,gidip bu paraya kapalı kutu almaya çalışıyorsun.Birçok mevkide takviyeye ihtiyacın varken,param yok diye yalandan sızlanırken hem de.Bunu bir de scout transferi diye yutturmaya çalışıyorlar.Ben Avrupa futbolunu çok yakından takip etmem,oyuncu pek tanımam ama bu çatı altında bile çok değerli arkadaşlarımız var 9-10 M.Euro bütçe versen Karlsbakk'dan iki gömlek daha iyi oyuncu bulurlar.

Bu zihniyetle hiçbir yere varamayız.İşi ticarete,al-sata döktüler.Transfere de o gözle bakıyorlar.Teknik adam da uyaroğlu zaten.Bu ekiple Trabzonspor asla şampiyon olamaz.Küçük olsun benim olsun diyen,vizyon sahibi olmayan insanlar maalesef bizi daha kötü günlere götürecek.
      Futbol piyasası sadece ülkemizde değil, dünyada da bambaşka bir boyuta doğru gidiyor. Tek sezonda sivrilen bir oyuncu için 9 milyon avrolar konuşuluyor. Başlarda Felipe için istenilen bedeli abartı bulmuştum ama bence tok satıcı olmamış daha iyi olmuş.
      İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
      Karl Marx
      анархія-мама

Yorum

• tochi transferinde de aynı şeyi söylemişti oyuncu gelmemişti. 2 hafta önce canlı yayına çıkıp kulübüyle ve oyuncuyla anlaştık dedi yine iptal oldu. artık bu gümüşhaneli şahsın ne çocuğu olduğunu söylemeye gerek yok. tüm saygıdeğer taraftarlarımız öğrendi.

Yorum

• Yorum

• Takımda kanat oyuncusu yokken Karlsbakk + Nhaga'ya 14 milyon sıkacaktık demek.

Erto yavaş ha Porto olursun

Yorum

• Madem böyle bir tespit yaptın,adamın görevine son verdin, çalışanını ayartan kulüp içinde kınama yayınlasana. Yoksa Frankofon abilerini üzmekten mi korkuyorsun.
              DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Erto gsnin ne olduğunu geç de olsa anladı içimizdeki irlandalilarin işine son verdi gerçi bu renato ahım şahım biri değil bize sol kanat lazımdı. Esas İsrailli ta bi alınmalıydi 4 milyona gitti İngiltere'ye. Lovik yerine ilk onu olmalıydık.
                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak l l l tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dün dinledim Gökhanda cikti.Ben öyle oldunu inanmiyorum.en az 1-2 haftadir ismi geciyordu transfer ile.Bizim öküzler isi bitiremedi.gs parayi basti aldi.Cünkü bu gs öküzleri toptan anlamyior takildilar pesimize comak soktular araya.Bakalim onlarin takinina uyuyacak mi.Oyuncu da daha cok defosu var gs de ilk hatada bileti kesilir.
                  çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak l l l tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hep gidişleri tartışıyoruz. Mesela "Savic'i nasıl feshederiz" diyoruz. Halbuki asıl problem, gelişiydi.

Şimdi bu arkadaşı ben bile tanıyorum. Kulüpten içeri nasıl sokarsın? Daha önce sosyal medya ekibine yine böyle fenerliyi, cimbomluyu doldurmuşlardı. Aynı yerden iki defa ısırılıyorsan, sorun sendedir.

Telefon zili, tuttuğu takımın (Trabzonspor değil) marşı olan heriflere maaş ödüyor Trabzonspor. Böyle profesyonel iş ilişkisine tüküreyim.
                    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 2 gün önce.
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Yönetime salladı mı savundu mu tartışılır

Yorum

• gayse Sacha Boey'i geri almış, son yabancı haklarını oraya kullandılar demek mantıklı hamle.

uyuyun siz ey Trabzonspor Yönetimi ey...
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• Aral şimşiri almaya çalışıyorlar kulübü 12 milyon istiyormuş sanırım bizimkiler alabilir mi bilmiyorum taksit beş yüz taksit derler. Ekomieyi de böyle kaçırdık solbakken şirketi abi ayıpsin elimizde lovik var istediğin kadar taksit al götür dedi onu aldık. Paran yoksa kim taksit ve Kart kabul ederse onu kabul edersin.
                          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            gayse Sacha Boey'i geri almış, son yabancı haklarını oraya kullandılar demek mantıklı hamle.

uyuyun siz ey Trabzonspor Yönetimi ey...
                            30 milyona sakat adam alıp sonra diğer sakatı geri almak. Hiç de mantıklı hamle değil. 2 sakat el ele bir boşluğu dolduracaklar heralde.

Yorum

• İşin kötüsü bize 1 değil 2 kanat lazım.

Yorum

• avrupada üç maç oynayan vitaminsiz bir adamı neredeyse 20li rakamlara araplara satıyorlar
                                sonra beleşe geri alıyorlar

bugün fetöcüler 20li rakamlara sattığı adamı yine geri almış
                                müthiş yaa
                                defalarca seyrettiğimiz film
                                işi bilmek mi
                                üçkağıtçılıkmı
                                hangisi
                                niye ikisinden biri bile bizde yok
                                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                                Eze eze 2021-2022.
                                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim