Adı geçenlerden en vasat olan Almeida için parayı basacaklar..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
hocam pellegrini daha 29 yaşında bu adamı bu yaşta türkiye'ye getirmek büyük iş olur. en az 4 sene çok temiz top oynar. sakatlık falan hikaye. gören de her sene sezonu kapatıyor sanacak. forma ve kombine satışları da artar. böyle bir topçu lazım bize. keşke alabilsek ne iyi olur. almeida'yı hiç izlemedim ne desem yalan olur sadece asist ve gol sayısına baktım bence hiç gerek yok. aynısını bardhi'de yapıyordu zaten.İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealmeida transferinde valenciayı ikna etmek için ortaya atılmış bir isim gibi zaten,alacağımızdan değil bence…sanırsam bu almeidayı bir şekilde alacaklar..
- Beğen 1
Yorum
-
Yunus Emre Sel: André Almeida, Trabzonspor'un merkez ve ofansif orta saha pozisyonu için en çok istediği isim. Bordo-Mavili ekip, hem Portekizli futbolcuyla hem de kulübü Valencia ile görüşmelerini sürdürüyor.
-----------------------------------------
Adam 8 desen alakasi yok 10 desen hiç alakasi yok, 8.5 gibi bizim Ömür'den hatta Bardhi'den daha yetersiz ve mevkisiz oyuncu. Adama kendi taraftarları bile sosyal medyada prenses demiş dalga geçmiş.
Scoutlarin gözüne sokayım adamın vasatlığını ben 1 dakikalık videodan anladım koskoca sezon orta saha diye bunu mu izleyip raporladınız? Uğur Uzunali, Mert, İhsan emice? Scoutlara bak, şu ekip iyi futbolcu bulsa zaten şaşarım.
Alanya, Kayseri seviyesindeki oyuncular yazılıyor çiziliyor milletin orta sahasına bak bizimkine bak. Bizde 6 yok, 8 yok, 10 yok hadi Folcarelli 6 olsun 8 ve 10 a takviye yapmadan olmaz bu takim fena patlar tüm takim değersizleşir."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
ee oraya gidip les atan hic oynatilmayan Yunus akgun bizim ligde sov yapti gecen sezon. Yine bizde asist sayisinda fena olmayan Abdulkadir omur oraya gitti hicbir sey yapamadi. Antalyada milli takima kadar yukselen Dogukan sinik yine Hull city de kadroya giremiyordu. Hull city super ligde aldigi yabancilarla nerdeyse kume dusuyordu. Jason lokilo, Benjamin tetteh, Adama traore, Allahyar seyyadmeneş, Dimitrios Pelkas falan. Sadece Oscar Estupinan Hull cityde is yapti. Championhipden bizim lige gelen hatirladigim Premier ligden dusen Huddersfield dan Danimarkali stoper almisti Fener Zanka vardi. 2019 yazinda Ersun yanal aldirmisti. Son olarak bizde leş atan Nicolas Pepe Villarealde sov yapiyordu. Simdi Ispanya liginin de mi seviyesi dusuk.İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleChampionship ten adam almasınlar daha önce denedik afobe baker ozan tufan falan..kalitesi çok düşük o ligin..Avcinin aldirdigi adamlar kotu cikti diye sorun Avcida degilmis himm. Neyse bak ne diycem Senol gunes bizde iken hem Avci hem Tekke bostaydilar. O kisacik donemde Tekkeye Sivasspor gel bizi kurtar diye teklif yaparken bunun yaninda Azerbsycan futbol federasyonu da gel biz de sportif direktor ol diye gorustuler. Avciya kimse gidip teklif goturmedi. Yalandan sagda solda yok Arap takimlari Avciyi istiyor diye haberler vardi. Fatih terim Araplara gitti diye bizim haberciler Arap takimlarinin ismiyle yalan haber yaziyorlardi. Bi ara Cagdas atan bize kaybettigi mactan sonra Bsaksehirde istifa sinyali verince orada Avci nin ismi gecti. Simdilerde de Iran takimlariyla adi geciyor. Onun da nedeni Ismail kartal yakin zamanda Iranda takim calistirdi diye. Adam parayla kendi reklamini yaptiriyor. Haberciler de inandirici olmasi icin bizim Turk hocalarin gittigi ligleri yaziyorlar. Gidip de Hirvatistan veya Norvec ligini yazmiyorlar ki kimse inanmaz diye. Zaten bu Avci ne zaman bir takimla anlassa hep en cok sevinen televizyoncular oluyor. Kesin adamlara prim mirim odeme yapiyor.İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyun sistemi tutmaz, Kadro oturmaz ve başarılı olmazsın, Bunlar futbolda var. Morinyo şampiyon yapamadı diye onu kötü hoca yapmaz. Ben Avcı, çok iyi hocadır mı diyorum. Ama mevcut yönetimsel hatalar ve sosyal medya sayesinde adamı gönderdik. Her zaman ki gibi meselenin köküyle uğraşmadık. 1 yıldır debeleniyoruz ve hala onun aldırdığı oyunculardan medet bekliyoruz , Şenol Hoca da geldi, Tekke de geldi, değişen bir şey yok. Demek ki sorun Hoca değil di, Ayrıca Avcı varken bizi ciddiye alıyorlardı, Tekke yi ben bile iplemiyorum.
Trabzonspor'a hoca olacağım diye arabeskin dibine vurmuş bir adamın , Trabzonspor yönetimine dayatma yapması mümkün değildir. Zaten futbolu bilmeyen yöneticilerimiz var, Birde , Trabzondan kovulmamaktan başka beklentisi olmayan bir Hoca ile ne bekleriz ki??
Yorum
-
Valencia forumunda Almeida konusu biraz karisik. Bizdeki gibi iyi oldugunu diyen de var iststistiklerinden oturu yetersiz diyen de. Neyse transfermarktta gecen sezon Valencia nin en com gol atan oyuncusu 11 gol 3 asist ile Hugo Duro sonra da 9 gol 6 asist ile 22 yasindaki sagkanat Lopez. Takiminin gol atmada sorunu var gibi gozukuyor. Tranafermarkt linkinde ilk topun uzerine basarak oyuncu listesini gol sayisina gore diger topa basarak da asist sayisina gore siralanabilir.
Dies ist die detaillierte Ansicht für den Verein Valencia mit Leistungsdaten zum Wettbewerb Güncel sezonun toplam istatistiği .
- Beğen 1
Yorum
-
Biri sonere clara lakabını takmıştıİlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoner Aydoğdu'yu Hatırlarsınız, Almeida onun gibi bişey, küfürleri hazırlayın..
hatırladıkça gülerim.
Yorum
-
Takımın iki sezondur eksiği olan 8 numara transferi en önce yapılmalıydı yine en sona kaldı.
İsmi geçenlere bakarsak; Pellegrini bize zor gelir,gelse de o maliyetin altına girilmez.En az yıllık 5 net ister.Bonservisi de var.Para yok deniliyor adı geçen oyuncuya bak.
Almeida veya Nunez'i ise hiç izlemedim ama TM profillerine bakarsak ikisini de seneye göndermeye çalışırız.
Umarım ismi ortalığa düşmeyen bir scout transferi ihtimali vardır.En son Larking tarafından düzenlendi; 06.08.2025, 20:47.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
-
Pelegrini sturidge isine döner gelirse de adamin sakatlik gecmisi ortada roma kapatanini o yasta birakmaya kalkiyorsa zaten bit yenigi vardir.arap takimlarindan farkimiz kalmadi dagitilan ucret konusunda hatta bizim verdigimiz paralari onlar bile vermiyorlar bazi oyunculara trezeget ortada lunsdrama yaptiklari teklif ortada, yuksek maliyetli riskli transfere gerek yok akıl lazim bize sahada kariyer oynamiyor.arastirip bulacaksin ilerde pelegrini olacak adami madem para var boylesine basacaksin..ayranamiz yok icmeye tahtarevanla gideriz pelegriniye yine bile bile lades akıllanmiyoruz ya dunyada adam yok baska nerde bir kariyeri dususde ne yapacagi verecegi belli olmayan cit kirildi adam var ona gidiyorlar zaten..simdi pelegrinin saglamini zaten getiremezsin diyen akıllılar cikacak gelmesin zaten kardesim.onemli olan dogru profilde lige ayak uyduracak istikrarli adam bulup alabilmek..1 mac oynayip 1 mac yatacaksa bu maliyetlerle o risklere girilmez.hamsik gibi bonservisi elinde olur yada makul yillik ucreti olur o zaman tamam dersin de 4 den asagi zaten istemez gereksiz bos isler..savicin wakanin da ölüsü yeter diyenler vardi gördük bir sahanin ortasina birakmadiklari kaldı kiclarini tuta geziyorlar oynasalar bile..En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 06.08.2025, 20:52.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Evet takımın gol atmada sorunu var,takımın 10 numarası almeidada hiçbir sorun yok.ben ikna oldum..İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValencia forumunda Almeida konusu biraz karisik. Bizdeki gibi iyi oldugunu diyen de var iststistiklerinden oturu yetersiz diyen de. Neyse transfermarktta gecen sezon Valencia nin en com gol atan oyuncusu 11 gol 3 asist ile Hugo Duro sonra da 9 gol 6 asist ile 22 yasindaki sagkanat Lopez. Takiminin gol atmada sorunu var gibi gozukuyor. Tranafermarkt linkinde ilk topun uzerine basarak oyuncu listesini gol sayisina gore diger topa basarak da asist sayisina gore siralanabilir.
Dies ist die detaillierte Ansicht für den Verein Valencia mit Leistungsdaten zum Wettbewerb Güncel sezonun toplam istatistiği .
https://www-sentimentche-es.translat...r&_x_tr_pto=sc
THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
Adrian ı beğenmeyen biri olarak söylüyorum Adrian gibi 10 oyuncusunu tercih ederdim Cham'dan daha iyiydi. Almeida 10 degil alakasi bile yok, 433 sisteminin iç orta sahası yani 8.5 gibi bir şey. Mesela 2 li merkez yapsan 4231 de o iki merkezden birisi de olamaz. Bardhi ve Ömür gibi.İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeçme şansınız olsa Andre Almeida'yı mı isterdiniz yoksa Adrian Mierzejewski'yi mi?
Adrian da bize geldiğinde Almeida gibi 25 yaşındaydı.
İkisinin de boyları 1.76, fizikleri benzer.
Tekke niye ısrarla istiyor anlamadim. Bouchara mesela merkez ikiliden biri olabilir onu da istemem ama hadi aldık diyelim 6 yaparız o zaman yanina Almeida çöpü falan degil Sosa, Hamsikgillerden maestro lazim.
Stresli ortamımızda adami öldürür müyüz bilmem ama kalpten gitmeyecekse Eriksen tam olarak merkezde aranan lider orta saha olabilir. Önüne de Brezilyali ya da Arjantinli 10 çeksinler 3 orta saha transferiyle takım bir şeye benzer.
Eriksen hazir beleşken 1+1 imzalatalım gelsin başlasın. Yaylalar da kalbine iyi gelir ama kaliteli 10 ve merkez orta saha alacaksak gelsin. Şu kadroda kalpten gitme ihtimali yuksek olur, durduk yere günaha girmeyelim."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Uğur Uzunali yıllar önce Matrix nickiyle duyumculuk yapardı. Sahte hesaplardan kendini öven mesajlar atardı. Hatta bir keresinde yakalanıp ceza yemişliği bile var. Nasıl kendini scout ekibine attı hayret..En son Cüneyt Canlıca tarafından düzenlendi; 06.08.2025, 21:22.
- Beğen 1
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Enaldo61
- Ertan1982
- Nazim Can
- Numan Yerlikaya
- Ibrahim Gaygusuz
- Courage
- Ekrem D.
- Mert Acar