Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yönetim ve Fatih Tekke en fazla 3 hafta sonra gideceksiniz, sizin gibi embesil adamlardan kurtulacağız inşallah.
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Yorum

• Çok büyük rezillikler dönüyor da çıkar kokusu elbet.
      Bayram değil seyran değil bizim çapsız sürüsü bakan ziyaretinde
      Biz de burada transfer bekleyelim.

Yorum

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çok büyük rezillikler dönüyor da çıkar kokusu elbet.
        Bayram değil seyran değil bizim çapsız sürüsü bakan ziyaretinde
        Biz de burada transfer bekleyelim.
        İnşallah transfer falan yapamazlar da hem başkan yönetim hem de hoca biran evvel defolup giderler.
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• CaptanBarbosa
          CaptanBarbosa yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          Becerip de yapamıyorlar zaten. Turşu bidonu ticareti yapar bunlar ancak.

• En geç üç veya dört hafta sonra gider pinokyo şimdiden alacaklarini toplanmaya başlamışlardır , benim aslinda merak ettiğim trabzonsporlu biri varmi şuan piyasada bizi rahatlatacak varsada neden küsmüsleri oynuyorlar ! medyalarsa gördüğüm sadece biri var oda nevzat aydin sikecileri daha yeni eleştirmiş
        renktaslarim sizin adaylariniz kimler !!
        ben nevzat Aydın gelsin diyorum .
        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İnşallah bouchari göndermek gibi bir mallık yapmazlar.Çok iyi olduğundan değil merkezde oynayacak adam kalmayacak.

6 : folcarelli-okay
          8 : oulai-bouchari
          10 : muci

başımızda hoca olsa çift 8 oulai-bouchari oynatır. Arkaya bir tane çapa koyar.

beşiktaş iyi ortasaha kurdu : aslani-orkun-olaitan . iyi bir santrafor alırlarsa iş yaparlar. Stoperde en beğendiğim isim yasin özcan geldi. Çok üzüldüm.Harika bir yetenek. Hala eksikleri var ama bizi bu hoca ve oynattığı saçma oyun varken rahat geçerler.

-----------------------transfer----------------------

sazdağ----------yasin----------transfer-------------rıdvan

------------orkun-------aslani--------olaitan-----------------

el bilal toure-------------transfer------------------cerny

hiç fena sayılmaz. Yedekte jota silva,rashitca,cengiz var. Biz bu hoca bu başkan ve bu kadro ile ancak 7-8. lik mücadelesi veririz.
          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Erkan A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            En geç üç veya dört hafta sonra gider pinokyo şimdiden alacaklarini toplanmaya başlamışlardır , benim aslinda merak ettiğim trabzonsporlu biri varmi şuan piyasada bizi rahatlatacak varsada neden küsmüsleri oynuyorlar ! medyalarsa gördüğüm sadece biri var oda nevzat aydin sikecileri daha yeni eleştirmiş
            renktaslarim sizin adaylariniz kimler !!
            ben nevzat Aydın gelsin diyorum .
            nevzat aydın-ahmet ağaığlu ve bir Alman teknik direktör.Valla keşke samsunun hocasını alabilsek.Çok uzağa gitmeye gerek yok.

Şu takımla bile harikalar yaratırdı.
            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• En son jpositve tarafından düzenlendi; 2 gün önce.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

95/96 sezonu için verdiği demecek bak, egoya bak. City gs ile 50-50 oynadı sen kimsin topu rakibe vermiyorsun.
              senol hoca besiktası sampiyon yaptı ama yaparkenki ona sunulan kadroyu da bilmek lazım

tekkeyi senol hocanın yerine besiktasa versinler o kadroyla sampiyon olamaz ama. beceri meselesi.

tabi ki fatih burda geyige vurmus . ne yaptıgını goruyoruz.

ancak kendisi de biliyor daha ne avcı ne senol hocanın yüzde yirmisi etmez.

neden etmez?

abi deneyim ve basarı olarak

begenirsin begenmessin en azından Türkiyede avcının ve senol hocanın bir kazandırdıkları ve cvsi var.

fatih terimin de var.

fatih daha stajını tamamlamadı bile

daha fatih futbolcu almayı bilmiyor

cekip alınan bazı genc yetenekli izleme ekibi scout ekibimiz var güzel is yapıyorlar ama hoca da iyi olmak zorunda izleme ekibiyle olmuyor bu isler sırf

ıste bu yüzdendir ki personelin ust duzey olarak yabancı avrupada ordan burdan deneyimli trainer ve izleme ekibi de alacaksın.

yenilikle olur bu is

En son erenslash tarafından düzenlendi; 2 gün önce.

Yorum

• Slavia Prag'ın Muhammed Cham Hakkında Kararı

Trabzonspor’dan Slavia Prag’a kiralanan Muhammed Cham, Çekya ekibinde beklentileri karşılayamadı. Satın alma opsiyonunun kullanılmaması gündemde.

MUHAMMED CHAM SLAVIA PRAG’DA BEKLENENİ VEREMEDİ
                Yaz transfer döneminde Trabzonspor’dan Slavia Prag’a kiralanan Muhammed Cham, Çekya temsilcisinde aradığı çıkışı yakalayamadı. Bordo-mavili kulübün büyük beklentilerle kadrosuna kattığı oyuncunun, Slavia Prag’daki performansı soru işaretleri oluşturdu.

Trabzonspor’un, Cham’ı Fransa ekibi Clermont’tan 4 milyon avro bedelle transfer ettiği, ancak oyuncunun Türkiye’de istenilen seviyeye ulaşamaması nedeniyle sezon başında kiralık olarak gönderildiği biliniyor.

SEZONA FORMA ŞANSIYLA BAŞLADI
                Muhammed Cham, Slavia Prag’daki ilk haftalarında teknik heyetten forma şansı buldu. Sezonun başlangıç bölümünde düzenli olarak süre alan oyuncunun, ilerleyen haftalarda sahadaki etkisinin azalması dikkat çekti.

Performansındaki düşüşle birlikte Cham’ın maçlardaki rolü de değişti. İlk dönemde ilk 11 ve rotasyonda yer alan futbolcu, daha sonraki süreçte daha sınırlı sürelerle sahaya çıkmaya başladı. Bu durumun, kulüp içindeki değerlendirmeleri de doğrudan etkilediği ifade ediliyor.

SATIN ALMA OPSİYONU GÜNDEMDE
                Çekya basınında yer alan değerlendirmelere göre, Muhammed Cham’ın sözleşmesinde yer alan 5,5 milyon avroluk satın alma opsiyonu Slavia Prag yönetimi tarafından yeniden masaya yatırıldı. Kulüp yönetiminin, oyuncunun şu ana kadarki performansını yeterli bulmadığı ve bu nedenle opsiyonu kullanmama eğiliminde olduğu aktarıldı.

Slavia Prag cephesinde, sezonun kalan bölümünde oyuncunun performansının yakından izleneceği, ancak mevcut tabloya göre kalıcı transfer ihtimalinin zayıfladığı belirtiliyor. İSTATİSTİKLER

BEKLENTİNİN GERİSİNDE KALDI

Bu sezon Slavia Prag formasıyla toplam 18 resmi maça çıkan Muhammed Cham, 557 dakika süre aldı. Söz konusu karşılaşmalarda gol sevinci yaşayamayan oyuncu, takımına 2 asistlik katkı sağladı.

Ofansif orta saha ve kanat bölgelerinde görev yapabilen Cham’ın, skor üretimi ve oyun içi etkinlik açısından beklentilerin gerisinde kaldığı ifade ediliyor. Bu istatistiklerin, satın alma opsiyonu konusundaki tereddütleri artırdığı belirtiliyor.

TRABZONSPOR’DA GELİŞMELER TAKİP EDİLİYOR
                Trabzonspor cephesinde ise Muhammed Cham’ın Slavia Prag’daki durumu yakından takip ediliyor. Bordo-mavili yönetimin, kiralık sözleşmenin sonunda oluşacak tabloya göre yeni bir planlama yapacağı öğrenildi.

Satın alma opsiyonunun kullanılmaması halinde Cham’ın yeniden Trabzonspor’a dönmesi ya da farklı bir transfer seçeneğinin gündeme gelmesi bekleniyor. Oyuncunun geleceğine ilişkin nihai kararın, sezonun ilerleyen bölümünde netlik kazanacağı ifade ediliyor.

Yorum

• baskan paralı olmalı ama ben ahmet baskanı sundan dolayı severim : ben burda yabancı personel alınsın dedim gittiler chealseden newtonu aldılar zamanında ) yenilikci insan acık yenilige ama

Diese ist die Profilseite des Trainers Eddie Newton. Es werden unter anderem die Trainerstationen und seine Stationen als Spieler aufgelistet.

yapılan dogru ama dogruyu yaparken yanlısı eksiklikle yapıyoruz

burda yapılan su :

bir yabancı personel alırken deneyim ve uygun pozisyona gore adam alırsın ve Trabzonspora alıyorsun

yani atıyorum Trabzonspora altyapıya yabancı antrenorler alırsın ingiltere almanya ispanya veya guney amerikadan

bunu yaparken secersin ) iyisini alırsın .

maas butcesini de ona gore ayarlarsın ki topcuların full performans verir

bu arada fatihin yanına vermessin bu yabancı personeli yoksa hepsi heba olur

benim tavsiyem yonetim ayrı bir yola girip 8 tane yabancı personel alsın teknik ekip olarak ayrıca.

yeni gelecek yabancı hocada ust duzey olurken bu adamlar da orada ek olarak calıssın.

yerli personel izleme ekibi ve bazı ekip kalsın iyi olanlar.

izleme ekibi fitness teknik trainer alırsın ne bilim yabancı antrenorler alırsın. ama bunların dandik degil harbi pro lisanslı isi bileni ve deneyimli olanı alırsın

bunları halletmek lazım bence.

Yorum

• yerli ekibler gitsin demiyorum iyi olanları kapıp takıma alsınlar ama gidip yerli bir teknik direktorle asla calısmalayım bence )

arda turan asla cunku herif gsa calısır topcu verir oraya )

yerli hocadan uzak durmak lazım.

yabancıya oynamak lazım en azından bu adam hangi takımlı paranoyası yasamayız Türkiyede.

Hem daha iyi hoca gibi hoca bulursun hem de ekibi adam gibi- daha kaliteli isi bilen profesyonel olur. takımını da sorgulamassın cunku adam yurt dısından geliyor

yabancı hoca en temizi

Yorum

• Karlsbakk transferi de yatmış diyorlar, Erto at kendini köprüden artık..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Parasal sorunlarımız yoksa neden adamların 1.7 Milyon Euro'sunu aylardır ödemiyoruz? Böyle böyle birçok Avrupa kulüpleriyle aramız bozuluyor, ilerki yıllarda transferler sıkıntıya düşüyor.

Yorum

• jpositve
                          jpositve yorum yaptı
                          Yorum düzenleme
                          Aral Şimşirin takımı Midjyland Filip Novak transferinde taksitleri geç ödedik diye Avcı nın ilk döneminde Aralın parasını peşin istedi diye haber vardı o zamanlarda.

• Çağdaş Atan da gitti, aynı sezonda hem Başak hem Konya Baniyya bonservisiyle gitti ama Olaigbe opsiyonsuz sezon sonuna kadar kiralık nolcak Olaigbe ye. İlhan Palut gelecekmiş Konya ya

Yorum

• Bir Trabzonspor başkanı düşünün ki "ismi basına düşmeden önce hem oyuncu hem kulübüyle anlaştık" dediği oyuncuyu alamıyor. İstanbul'a kaptanımı satmam diyor. Akabinde Kaptanını Gs'ye peşkeş çekiyor. Yetmiyor. Tv'de 100 yılda bir gelecek Dünya yıldızı olma potansiyeli olan oyuncusu için pazarlık yapıyor. Kendi taraftarına kendince sitem ediyor. Yaşım 31. 8 yaşından beri Trabzonspor'u yakından takip ediyorum. Nuri Albayrak, İho, Muharrem Usta dönemlerini gördüm. Ama hiç biri bunun kadar beceriksiz değildi. Albayrak Marcelinho, İho Malouda -Bosingwa, Usta Sosa-Kucka çözdü. Bu ise Kartal-Bankalar Birliği diye diye o koltukta pinekliyor. Zerre hakkım varsa haram olsun! Gittiği gün Trabzonspor bağımsızlığını ilan edecektir. Benim için bayram günü olacaktır.

Hayırlı forumlar!
                          En son yeşilbük61 tarafından düzenlendi; 2 gün önce.

Yorum

Yükleniyor...
                          X
                          WhatsApp Resmi İletişim