Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hocanın basın toplantısındaki tavırları, ben bu takımı en dipten aldım şimdi tüm dünyanın konuştuğu çok değerli bir yere getirdim herkes benim oyuncularımı konuşuyor, kimseye hesap vermem benden iyi mi biliyorsunuz bu işi, hatta ben öyle iyiyimki Bouchaouriyi bile silerim, siz bana hesap soramazsınız tavrıdır, nerde görsem bu egoyu tanırım,
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• yönetim istifa etsin de bir rahatlayalım ya

Yorum

• İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Eğer “ihanet” derken GS’nin Nhaga transferi kastediliyorsa, buna ancak gülerim.

İhanet, karşılıklı güven ve sevgiye yapılan bir yanlıştır. Ortada böyle bir durum yok, bu düpedüz aptallık.“GS bize ihanet etti” düşüncesi ise aslında bizi daha çok küçümseyen bir bakış açısı.
        böyle bir niyet de yok alıntıladığınız metinde. Nasıl çıkardınız bunu ? Eleştirdiğiniz şey sizi şartlamış gibi hatta

adam açıkça "sıralamada önümüzdeki takımlar daha da güçlendi, biz ise geri gitmiş bile olabiliriz. Bu da bir nevi ihanettir demiş"
        istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• İlk olarak annttiigs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

böyle bir niyet de yok alıntıladığınız metinde. Nasıl çıkardınız bunu ? Eleştirdiğiniz şey sizi şartlamış gibi hatta

adam açıkça "sıralamada önümüzdeki takımlar daha da güçlendi, biz ise geri gitmiş bile olabiliriz. Bu da bir nevi ihanettir demiş"
          Belki de bu düşünce bilinçaltıma işledi; nerede karşıma çıktığını düşününce ister istemez tepki verme ihtiyacı hissediyorum. Özellikle Uğurcan transferinden sonra dönen muhabbetler midemi o kadar bulandırdı ki, hâlâ onun etkisindeyim.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hocanın basın toplantısındaki tavırları, ben bu takımı en dipten aldım şimdi tüm dünyanın konuştuğu çok değerli bir yere getirdim herkes benim oyuncularımı konuşuyor, kimseye hesap vermem benden iyi mi biliyorsunuz bu işi, hatta ben öyle iyiyimki Bouchaouriyi bile silerim, siz bana hesap soramazsınız tavrıdır, nerde görsem bu egoyu tanırım,
            Nazım Hocam, hocamız bunu açık açık söyledi:

"Ben gelmeden önce yangın vardı, yangını ben söndürdüm."

Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, göreve geldikleri ilk dönemde hedeflerinin yangını söndürmek olduğunu ve bunu başardıklarını belirtti.

Bir "Efsane"nin gözlerimiz önünde eriyişine üzülüyorum.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Tekke'nin iletişim biçimi,vücut dili ve mental durumu sürpriz bir şey değil.

18 yaşında futbolcuyken neyse 48 yaşında teknik direktörken de o.Duyguları ve egosu mantığının hep önündeydi 30 sene sonra da yine öyle.

Ta Tekke mi Güneş mi tartışmasında "Tekke neden olmaz"derken yazılan her şey tek tek oluyor.Sürpriz yok.
              DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Kibrine esir olan herkes kaybeder.
                Daha herhangi bir başarı elde etmeden tepeden bakıp bize iş öğretmeye kalkmaya başladıysa kendi kuyusunu kazmaya başladı demektir.
                Bu gidiş ile takımın ilk 4 e girmesine dair de çok umudum kalmadı.

3 hafta içinde ilk 3 ten, sonrasında da ilk 4 ten düşmemiz çok olası.
                Hoca işi gücü bırakmış maçın ilk yarısının en efektif adamı ile uğraşıyor.
                Kaldı ki Bouchari son maçlarda kıpırdamaya başladı.

Maalesef oyunu nasıl Avcı oyununa evrildiyse, karakteri de oraya evrilmeye başladı.
                Yazık edecek kendine!

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nazım Hocam, hocamız bunu açık açık söyledi:

"Ben gelmeden önce yangın vardı, yangını ben söndürdüm."

Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, göreve geldikleri ilk dönemde hedeflerinin yangını söndürmek olduğunu ve bunu başardıklarını belirtti.

Bir "Efsane"nin gözlerimiz önünde eriyişine üzülüyorum.
                  Hocam, Yönetim sanirim hocayı medya ve taraftarın önüne atıyor, kendi yanlışlarının günah keçisi ilan edecek, daha önce Bjelicayada aynı tarifeyi uyguladılar, birde futbolcuların mutsuz olduğunu düşünüyorum maalesef kaosa sürükleniyoruz.
                  En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 3 gün önce.
                  No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Hocanın samsun fener cenderesinden çıkması çok zor. Sezon boyunca takımın yanındaki şans faktörü ile bir ihtimali var. Ama neden hoca gidiyor abi başarısızlıkta, soru bu. Başkan sabit habire bir şeyler değişiyor. Böyle saçmalık olur mu yahu.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                    YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      18 milyon euro bile verip topçu alamıyorlar yani düşünün çapsızlıklarını.
                      Vizyonlari fransa 2.ligine avusturya koy takimlarina yada takimlarinda sans bulamayan gozden cikarilmis vasat adamlara yetiyor orda da kapiyi 6 milyon avrodan acip oyuncu getiriyorlar..
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        rakiğlerimize bakalım :

şikeciler : geounduzi ve kante ile merkez taş gibi oldu.Musaba ve cherif transferi ile hücum gücü arttı

yavşakspor : nhaga toraria ya çok iyi bir alternatif,aspirilla ve noa lang hücum gücü.

evet Trabzonspor bir ihanet ile karşı karşıya bu çok bariz görülüyor.
                        yahu kante dediğin 35 yaşında, ertuğrul bi delilik edip kendisine 12-15m euro yıllık verip alsa adamı linç edersiniz. gundouzi desen kalas gibi merkez, 30m euro ya kendisinden çok daha iyileri getirilir. nhaga daha dünkü bebe ne edeceği belirsiz, sene sonu bi bakmışsın anadoluya kiralanmış; belki ptt 1.lig e kadar gidecek. lang-aspirilla falan avrupa'da adım atamayan oyuncular.

rakiplerin anlık başarı için korkunç paralar harcıyorlar, şimdi bu paralarla şampiyon olsalar ne olur ? bu bariz başarı falan değildir.

Yorum

• son 2-3 aydır hoca benim için de büyük hayal kırıklığı. zamanında kendisiyle ilgili büyük umutlarım vardı, gelsin çok istemiştim. özellikle tavrı hiç bir şekilde liderlik içermiyor. lider dik durur. açıklamaları takımı küçültüyor, oyuncuların özgüvenini zedeliyor.

işin kötü tarafı başarısız bir periyod sonunda gönderilecek ve sonrası yine karanlık. ya dar paçayı getirecekler yada saçma sapan birini.

öyle bir noktaya geldik ki, öyle bir oyun oynuyoruz ki, takımın maçlarını izlemek işkence. bir de insanlar stada neden gitmiyor diye söyleniyorlar. soğuk havada, yağmur altında, kalitesiz sanat filmi izlemek gibi stada gitmek. peki hoca geldiğinde ne demişti? tempo, ileride baskı vs vs. ne oldu hocam? ne değişti?

Yorum

• Şuan bu durumun tek sorumlusu yönetimdir yapılması gerekenler belliyken biz çıkıp futbolcumuzu pazarlıyoruz, iüç dört kaliteli adamla şampiyon olacakken, Adanlar senin anlaşıp servis ettiğin topçuyu araya girip alıyor niye açıklama yok Sen Trabzonsporsun ya hiçmi reaksiyon olmaz adamlar bizle dalga geçiyor.. Sende Kutucu diyip duruyon insanlar sizin yüzünüzden takımdan soğudu

Yorum

• Alex Fergusona bakıyorum adamın entelektüel konuşması futbolculara karşı babacan ve sert duruşu gidip Empire states binasındaki işçilerden örnek veriyor. Fatih tekkeyi bırak bizim ülkemizde böyle bir teknik direktör asla olmayacak ancak Fatih gibi ne dediğini bilmeyen garip şekilli adamlar teknik direktör bu ülkede nezaket nerede ne konuşuluyor tevazu ne zaman oturacak. Bu Fatih bir an önce gitmeli bize düzgün Ferguson gibi antrenör lazım. Türk olmasın. Teknik taktik bilsin genesiu Fransız onu alsınlar.
                              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Laurienté 14 milyon değeri var, Serie A'da düzenli oynuyor. Alalım demişsin yönetim 18 milyona kadar çıkmış. Kulübü bırakmıyor. Hala çıkıp millet tüm suçu yönetime yıkıyor. 6 ay boyunca Boga'ya taktı başka kimseyi istemedi. 15'e tamam dediler, bu kadar verilmez dedi istemedi. Hoca birine takıyor ve o olana kadar başka kimseyi umursamıyor. 15+3 teklif eden yönetim varken sen de 12'lik adam isteseydin, yine basıp parayı alırdık.

Sol bek esas ihtiyaç değilken 4 verip aldık mı? Aldık.
                                Stoper fazla verelim, net alalım dedin, aldık mı? 6 verip aldık.
                                1 senedir bir kanat beğenemez mi insan? Suç tamamen hocada.

​edit: Hasan silmiş tweeti ama Laurienté yazmıştı.
                                Aga hepsi palavra hepsi ayarlı, yönetimden habersiz değil bu açıklamalar... güya bize "çok uğraştık ama gördünüz işte olmadı" demek için bunlar... Lauriente'ye teklif yaptığımıza da zerre inanmıyorum

Yorum

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim