Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk kez ciddi bir hazırlık dönemi geçirmeden lige başlıyoruz. İlk kez sezon öncesi hiç hazirlik maçı yapmadık, 4. Lig seviyesindeki iki takımla oynanan antrenman maçlarını saymıyorum.

Mesela ciddi bir rakibe karşı Mendy, Folcarelli önde de Cham. Şu orta sahayi deneyip en azindan Kocaeli maçına kadar birbirine alıştırmak lazımdı.

Tekke kusura bakmasin ama ilk maçta çıkıp Kocaeli yi eze eze yenip 3 puanla yeni sezona başlamadigimiz diger tüm senaryolarda kovulması haktır.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Transferler belki yarın, belki yarındanda yakın.
      13 eylül sabahı hepsi açıklanmış olur.
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Bu hafta 2 transfer olacak.Paniklestiler transfer yapacaklar.ama büyük ihitmal kazik yiyecegiz.Vasat topculari star diye satacaklar bize ama kimse yemez .80-90 yillarda degiliz Internet var herkes dünyayi takip ediyor Youtube var vs. Konusulan isimler vasat isimler.
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

çağdaş ı avzı ya benzetiyorum biraz

geçende çağdaşı dinliyorum, viking maçı analizi yapıyor, sentetik çim bahanesini şimdiden hazırlamış görünüyor

öyle bir anlattı ki sanki sentetik çimde futbol oynamak ve kazanmak imkansız algısı yarattı,

çağdaş ta tıpkı avzı gibi önce rakip analizi ve övgüsü yapar, kendi oynattığı futbolun vasatlığını aslında kendiside biliyor

çağdaş geçen sezon celje den 5 yedi, petrocub u yenemedi

pep çakması ve kötü taklitçileri türedi maalesef son dönemde türk futbolunda, teknik adamlarda, emekliler takımı ve temposuz oyun denilebilir bunlara özetle

oyun kurma ayağına yana pas yaparlar ve oyun kuramazlar, pres güçleri yoktur, kontra atağa da çıkamazlar

saçma bir vakıadır bu , bu saçmalık yerine küçük takım futbolu izlerim daha mantıklı, en azından kontra ataklarda heyecan yaşıyorsun, diğerlerinde o da yok
          çağdaş'ın oynattığı futbolu izlemek kadar sıkıcı bir şey varsa oda apo'nun oynattığı futbolu izlemek olabilir.

birbirinin kötü kopyası gibi aynı.

başakşehir sürekli avrupa'ya gittiği halde elle tutulur hiç bir başarısı yok. böyle bir kaç dandik takımı yener sonra gider elenir.

ligde de kadro ve bütçe olarak ilk 5 takım arasında olduğu için anadolu takımlarının önünde ligi bitirmesi normal.

en garip bulduğum konu da hiç yüksek bonservisli transfer yapmıyor olmaları.

şampiyonlar liginde oynadıkları sene doğru düzgün oyuncu bile almamışlardı.

o paralara ne oldu merak ediyorum.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• André Almeida, 25, from Portugal ➤ Valencia CF, since 2022 ➤ Attacking Midfield ➤ Market value: €9.00m ➤ * 30/05/2000 in Guimarães, Portugal

MERAKTAN BAKAYIM DEDİM. NEDENSE HİÇ ŞAŞIRMADIM.

LA LİGA 94 MAÇTA 4 GOL ATABİLMİŞ 10 ASİST YAPMIŞ.

VİCTORİA GUİMARES'TE 89 MAÇTA 3 GOL 2 ASİST YAPMIŞ.

VE BU ADAM 10 NUMARA POZİSYONDA OYNUYOR GÖZÜKÜYOR.

YANİ OFANSİF OYUNCU DİYEBİLİRİZ.

ŞUNA PARA VERECEKLERİNE 1 SENE DAHA CHAM'A SABREDERİM DAHA İYİ.

ELİMİZDE 10 NUMARA CHAM VARKEN GİDİP DAHA KÖTÜSÜNE TALİP OLUYORUZ.

BU ADAMIN MARKET DEĞERİ 10 MİLYON EURO GÖZÜKÜYOR, O ZAMAN CHAM RAHAT 15 MİLYON EURO FALAN EDER.

NİGEZ FİYASKOSUNDAN SONRA TRANSFERİ KAPATMALIYDIK.

BUNDAN SONRA TAMAMEN PANİK VE MENAJER İTELEMESİ TRANSFERLER BAŞLAYACAK.

ÇÜNKÜ LİGLER BAŞLIYOR KİMSE İYİ OYUNCUSUNU KOLAY KOLAY ELDEN ÇIKARMAZ.

İYİ BİR PARA VERMEDİĞİN SÜRECE KALİTELİ OYUNCU ALAMAZSIN ARTIK. BİZDE PARA DA YOK.

PAREDES, BOGA, WOOH, SANGARE, PUERTAS, BOUCHARİ GİBİ İSİMLERDEN NERELERE DÜŞTÜK.

https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              https://www.transfermarkt.com/andre-...spieler/375382

BU ADAMIN MARKET DEĞERİ 10 MİLYON EURO GÖZÜKÜYOR, O ZAMAN CHAM RAHAT 15 MİLYON EURO FALAN EDER.

İYİ BİR PARA VERMEDİĞİN SÜRECE KALİTELİ OYUNCU ALAMAZSIN ARTIK. BİZDE PARA DA YOK.

PAREDES, BOGA, WOOH, SANGARE, PUERTAS, BOUCHARİ GİBİ İSİMLERDEN NERELERE DÜŞTÜK.
              O yüksek fiyatlara bakmayin.Büyük ligte düz kosa bilen ve 10-15 mac yapan topcu o sitede 5 Mio basliyor.

Lig bonusu o.Ingiltere de 7-8 mio Almanya ve digerler ligler icin 5 mio.

Ben öyle görüyorum o fiyatlari.Bizim adam 10 mio varsa Vasat veya vasat alti bir topcudur genelde.Iyi ve gelisime acik topcular 12 mio basliyor.

Ben o sitede verileri böyle okuyorum.

Ha yas tabiki önemli. Bi oyuncunun yasi yüksekse tabi o veride biraz kirpiyorum.

Onun icin topcunun gecmisine fazla bakmiyorum.

Misal bizim su atletico topcusu 90 mio du ama 30 yasinda 3 mio düsmüs. Oyuncu performansinda sorun var demeki. Ben öyle okuyorum o verileri.
              En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 04.08.2025, 19:27.
              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Panathinakos eger Shaktara elenirse bizim istedigimiz ortasaha Nemanja Maksimovici bize verebilirmis gibi bir haber okumustum. Almeida da abartikdigi kadar kotu oyuncu degil bizim ligde is yapar ama 10 milyon falan da etmez. Transfermarktta oyuncunun neyine gore 10 milyon yazdilar. Tas catlasin 2 - 3 eder ki normali 1 - 2 milyondur. Bu transfermarktta oyuncu degerleri acisindan guven olmaz
                En son jpositve tarafından düzenlendi; 04.08.2025, 19:34.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  https://www.transfermarkt.com/andre-...spieler/375382

''İYİ BİR PARA VERMEDİĞİN SÜRECE KALİTELİ OYUNCU ALAMAZSIN ARTIK. BİZDE PARA DA YOK.''

katılmıyorum

millet afrikadan gayet iyi oyuncular alıyor , beleşe hemde

millet düşük liglerden gayet iyi oyuncu buluyor aga,

buyur niang

tm değeri 300 bin avro iken 1,5 milyon avroya almışlar, niang , gayet iyi oyuncu

Ousseynou Niang, 24, aus Senegal ➤ Union Saint-Gilloise, seit 2024 ➤ Linkes Mittelfeld ➤ Marktwert: 7,50 Mio. € ➤ * 12.10.2001 in Ziguinchor , Senegal

ucuza çok iyi oyuncular var ama sen araştırmıyorsun aga

oturduğun yerden menejerlerin sana çöp ve bol maaşlı oyuncu teklif etmesini beklersen ucuza oyuncu alamazsın aga

yıllar evvel ilhan cavcav ve gençlerbirliğinin yaptığını şimdilerde miçiland benzeri birçok avrupa kulübü yapıyor, çok düşük maliyetle yetenekli oyuncu alıyorlar

2017 de 19 yaşında iken wolsburg nijeryadan osimhen alıyor , 3,5 milyon avroya, tam bi ilhan cavcav transferi

Victor Osimhen, 27, aus Nigeria ➤ Galatasaray, seit 2025 ➤ Mittelstürmer ➤ Marktwert: 75,00 Mio. € ➤ * 29.12.1998 in Lagos, Nigeria

biz ise şu anda 5 büyük ligde oynamış göz önünde olan oyuncu bakıyoruz, yanlış bir strateji, böyle yaparsan ucuza alamazsın tabi
                  TEKKEBALL

Yorum

• bu arada TM değerleri tam bi saçmalık ve güvenilir değil, bunu daha önce farketmemiştim

oyuncu underdog takımda 15 gol 6 asist yaptı diye bir anda tm değeri 60-70 milyon avrolara çıkarıyorlar,

frankfurt un sattığı oyunculara bak , bu hep böyle, alaman sitesi olduğu için birazda bol keseden sallıyorlar,tabi menejerlerde işin içindedir mutlaka

joviç ekitike felix sesko kolo muani, bunun gibi 50 tane örnek verilir, underdog takımda (frankfurt vs) bir sezonda 15 gol 6 asist yaptığı için piyasasını acayip şişiriyorlar

felix e bak

Das sind die Leistungsdaten von João Félix vom Verein Al-Nasr Riad. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

benficada sadece 1 sezon 15 gol 9 asistle piyasasını 70 milyon avro yapmışlar

João Félix, 26, aus Portugal ➤ Al-Nassr FC, seit 2025 ➤ Hängende Spitze ➤ Marktwert: 25,00 Mio. € ➤ * 10.11.1999 in Viseu, Portugal

madridi kazıkladılar haliyle uyanıklar

şimdi ise piyasa değeri 20 milyon avro ve oyuncu arabistana gitti

geçmişte bende tm değerlerine dikkat çekerdim ama uyandık aga bu vakıalardan sonra

tm değerinin bence yaşla ilgisi olmaması lazım, yaşından bağımsız oyuncunun güncel performansına göre ve oynadığı takım (zirveye oynayan takım olup olmaması), oynadığı ligin kalitesine göre değerlendirme yapılması lazım,

tm oldukça yanlış bir yol izliyor değerlendirmelerde, oyuncunun güncel kalitesini göremiyorsun böyle olunca

misal salah, sırf yaşından dolayı tm değeri sürekli düşüyor

adam premier ligde şov yapıyor ve elmas oyuncu güncel olarak, en az 200 milyon avro olması lazım, ama 50 milyon avro

Das sind die Leistungsdaten von Mohamed Salah vom Verein FC Liverpool. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

tm ne yapıyor ? oyuncu 20 yaşında , hiçbir başarısı yok , bu oyuncu 5 yıl sonra 100 milyon avroluk oyuncu olacak diyor (sallıyor tabi kendi kafasından), ve güncel piyasa değerini olmuş oyuncu gibi 5 yıl önceden 100 milyon yapıyor, yanlış bir mantık, oyuncu sonra gitiği yerlerde oynayamayınca şak diye düşürüyor, saçmalık

yaş olayına zaten girmesi yanlış, tm bence burada hata yapıyor

doğru algoritma şu şekil olur

güncel performans
                    oynadığı ligin kalitesi
                    o ligde zirveye oynayan takımlardaki başarısı,yada underdog takımlardaki başarısı, o ligde şampiyon olup olmaması
                    hangi mevkide oynuyor olması, forvet ve defans oyuncularının değeri farklı olur
                    avrupa ligi yada şampiyonlar liginde başarılı olması ve iki başarının farklı değerlemesi olması, avrupa liginde 5 gol atmakla cl de 5 gol atmak aynı şey değil değerlemede

şuraya bak

kolo muani , frankfurt 15 gol 14 asist , hoop tm değeri 80 milyon avro,

Das sind die Leistungsdaten von Randal Kolo Muani vom Verein Tottenham Hotspur. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

frankfurt şampiyon mu oldu ? yok , cl de bu oyuncu uçup kaçtı mı , yok

sonuç ? 2 yıl sonra piyasa değeri şak diye 30 a indi, senin 80 yapman hataydı aga
                    En son jairzinho tarafından düzenlendi; 04.08.2025, 21:08.
                    TEKKEBALL

Yorum

• Adli ve olaigbe alsalar keşke.Takıma çok uygun isimler. Almeida ismi bana hiç sıcak

Zupkov adli folcarelli olaigbe
                      Onuachu augusto
                      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Bu kadroda cham da iş yapar

Adli folcarelli
                        Zupkov cham olaigbe
                        Augusto

Akar bu takım
                        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Giray , yarin bir oyuncu gelcek diyor
                          adi daha piyasaya düsmemis ilginc
                          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu kadroda cham da iş yapar

Adli folcarelli
                            Zupkov cham olaigbe
                            Augusto

Akar bu takım

bu maaş fazlalığı ile bu takımdan amiyane tabirle bi cacık olmaz

maddi manevi hedefi bitik oyuncular varsa ve zirve yarışıda yapmıyorsan salmalar çok oluyor, baskı nedeniyle huzur bozuluyor, tazminatımı alıp gideyim kafasına giriyor oyuncular

son yıllarda bjk ve bizde bu durum var, bol maaşlı çöpler yada vasatlar, zirve yarışından kopmak, ve dağılma

fb hakem desteğini almasa (beleş penaltılar) ve zirve yarışından erken kopsa onlarda dağılır , zirvede tutunduğun zaman (hakem desteği ilede olsa) dağılma olmuyor bir şekilde

misal kocaelispor bence huzurlu , hedefler belli, maaşlar belli, takımıda selçuk inana bırakmışlar, bu takımın dağılması daha zor, daha az baskı var çünkü, maaşlar makul ve hedefi bitik olmayan oyuncular var genelde

misal petkoviç kocaelide huzurlu olacak, çünkü iyi kötü bir projeleri var,huzur ortamı var, bize gelse huzursuz olacaktı,çünkü bir proje yok, baskı olacak,moraller bozulacak

bu takım akar falan demişsin de , umarım bu sezon düşme tehlikesi görmeyiz, hazırlık maçlarında iyi sinyaller vermediler, futbol oynama enerjileri yok
                            TEKKEBALL

Yorum

• 6,8,10 no çöp..
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Madem "paramız var ama oyuncuları ikna edemiyoruz" modundalar, gitsinler Dynamo Kiev'in hesabina yarin 10 milyon Euro yatirsinlar, 10 numaraya Shaparenko'yu çeksinler.

Dönüşte de Lviv'den Ilya Kvasnytsya'yı çeksinler bonus olarak, kanatların ikamesi de tamamlanmış olur.
                                Yahsi Bati 51:28

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim