6s futbolcuların maaşlarını 4 aydır ödeyemiyormuş yeni ödemeye başlamış onu da Dursun papi cebinden gs ye borç vermiş.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
norveçli karlsbakk bizi niye bekliyor o muhabbete anlam veremedim.
1 sezonda 30 gol atmış oyuncuya niye kimse talip olmamış.
bu kadar iyi oyuncuyu dünya üzerinde hiç bir takımı göremiyor mu yani.
eğer gelirse 2. draguş vakası olma ihtimali yüksek gibi.
Yorum
-
O haberi ben de dün paylaştım ama benim gördüğüm yerin haberleri genelde doğru çıkıyor .İlk olarak l l l tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
haber yalan bu arada hiç bir yerde böyle bir şey görmedim.
nerden çıktı sarı anlamadım.
twitter da çok fazla yalan yanlış şey yazanlar var. mavi tikli para kazanmaya çalışan hesaplar bunlar.
yerli oyuncu transferi daha zor. çünkü daha fazla para istiyor kulüpler.
bakalım ne olacak merak ediyorum.
Muhtemelen böyle bir temas vardır .
Başakşehir ile önce visca sonra da , umut güneş , berat ( kiralıktan gitti sanırım ) gibi isimlerin gidip gelmesiyle alakalı iyi ilişkiler kurulmuş olabilir .
Yorum
-
Normal şartlar altında kupa maçlarında Günay oynuyordu, bizimle olan maçta Uğurcan özellikle oynamak istemiş, Okan öyle demiş. Bu doğruysa Uğurcan sen bir daha bu takımın adını ağzına alma.No one wins. One side just loses more slowly.
- Beğen 1
Yorum
-
Şampiyonluğa oynadığımız dönemlerde İstanbul basını kilit futbolcularımız hakkında sürekli olarak transfer haberleri yapar, oyuncularımızın kafasını karıştırmaya çalışırdı. Sörloth'u Real Madrid'in istediği dahi yazılmıştı zamanında. Şu an şampiyonluk yarışındayız ve kilit futbolcularımız hakkında transfer haberlerini yapanlar bizzat bizim başkan, teknik direktör ve Trabzonspor muhabirleri. Bu kulüpte kimsenin kafası çalışmıyor mu?İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bunlardan anladığım kadarıyla oyuncu satışında biraz yüksekten uçuyoruz. Süreç iyi yönetilmiyor. Batagov için 28 milyon avro teklif geldiği söylenmişti, ancak şimdi anlıyoruz ki adamlar anca bonuslarla 20'ye çıkmış. Oulai için de kesinlikle 20 üstü teklif gelmez şu zamanda. Dünya Kupası'nda bir şeyler yaparsa, belki 30'ları zorlar ona gelen teklifler. Çünkü biz henüz üreten takım olma eşiğini aşamadık. Bu sezon bunun temelini attık ve şansımıza, gerçekten nadir rast gelebileceğimiz iki oyuncu var kadromuzda. Bu yoldan sapmamak lazım.
Saviç örneği misal; adamı almasınlar diye satır satır şeyler yazıldı burada. Umarım, bile bile lades yapılan son oyuncu olur Trabzon tarihinde. Ondan da ciddi bir kazık yiyeceğiz zaten. Orası kesin...
Ayrıca başkan ve teknik direktör "devre arasında transfer yapmak çok zor" diye yakınıyorlar. Peki neden zor bunu hiç düşünüyorlar mı? Kimse ligin devre arasında iyi futbolcularını satmak istemiyor da o yüzden. Bizim başkan ve teknik direktör ise ulusal basına çıkıp "bütün futbolcularımız satılıktır" diye bas bas bağırıyorlar. Bizden başka bunu yapan var mı?
Şu anda sol açığa Zubkov ayarında bir futbolcu alsak vura vura şampiyon olma ihtimalimiz var mı? Var. Zubkov'u geçen sezonun devre arasında 7 milyona aldık. Sol açığa 7 milyona bir adam daha alıp şampiyonluk kovalamak varken neden kadroyu bozmakla uğraşıyorlar? Hadi 10 olsun. Değmez mi? Olay paraysa şampiyonlar ligi'ne direkt olarak kaldığın an minimum 30 milyonu cebe atıyorsun. Diyelim ki denedin ve olmadı. Oulai ve Batagov'u yazın da satabilirsin. Adamlar kaçmıyor ya.
- Beğen 3
Yorum
-
Gs finansal krizde. Ortada bir problem olduğu oynadıkları futboldan belli. Diğer rakibin yönetim krizinde. Başkanlarının uyuşturucu testi pozitif çıktı. Üstelik ikisinin de Avrupa maçları var. Puan kayıplarına gebe oldukları kriz harici durumlar da var yani. Neden bu durumlardan faydalanarak aradan sıyrılıp şampiyon olmaya çalışmıyoruz anlamak mümkün değil.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle6s futbolcuların maaşlarını 4 aydır ödeyemiyormuş yeni ödemeye başlamış onu da Dursun papi cebinden gs ye borç vermiş.
- Beğen 3
Yorum
-
Ligde sıkı mali kontrol olsa zaten şampiyon oluruz bu FB ve GS Katar gibi harcama yapıyor İstanbulda petrol mi var yok. Istanbul fakir gariban şehri bir Dubai değil. İnsanlar açlıkla mücadele ediyor büyükşehirlerde emekliler AVM bekliyor. Bizim ülkemiz Zengin değil ki napoliden Juventustan Arsenalden Barcelonadan yüksek bonservis nasıl veriliyor araştırmak lazım.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
- Beğen 2
Yorum
-
Bu ne kadar ahlaksız ne kadar düşmanca bir yaklaşımdır yahu?İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Eee senin çözümün ney,
sözleşme dondur işini taraftar yanlış biliyormuş aman ne büyük bilgin varmış.
15 tane yabancın var,
Ve sol kanat lazım,
Sikan gitti yedek forvet lazım,
Çok acil değil ama Sosa-Hamşik muadili bir orta saha lazım,
Stoper yedeğin yok,
Zubkov un yedeği yok.
Sıradan yerlilere dünyalar kadar para istiyorlar.
Vatandaşta kendince Savic i fesih yap,
Waka yı teknik kadroya al bilmem ne diyor,
Son dönemde sözleşme dondurun diyeni de ben duymadım, kimse öyle bişi demedi, dese bile üstte anlattığım gibi taraftar kendince çare arıyor.
Farzet kuralı yanlış biliyor,
aman ne büyük açık yakalamışsın,
Aynı akıl küpünü yönetimin hataları için de kullansan ya.
Neyse,
Hoşaflı Dondurma da icat etmişler haberin olsun.
Bu forum ne hale gelmiş böyle?
Bu arkadaş kimdir nedir ben bilmiyorum ama hiç kendisini ilgilendirmeyen bir mesaja bu şekilde tepki verenlerle haydi aynı takımı tutalım tamam da aynı yerde de yazalım mı yani?
Çok garip tipler var forumda. Küfür kafir yazılar okuyorum. Bir sebep bulsak da şu gruba komple sövsek diye dolanan suça sürüklenmiş tipler görüyorum.
Bu kadar öfke iyi değil. Cehalete bir yere kadar sabredilir ama yönetimi ele geçirmesine de izin verilmez yani.
Olmaz.
- Beğen 1
Yorum
-
5 büyük ligde ortalama üzeri takımların kadrosunda bulunup çok forma şansı bulamayan,yazın dünya kupası için sezonu oynayabileceği takımda tamamlamak isteyen 28-30 bandında iyi bir sol kanat kiralamak çok mu zor.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
- Beğen 3
Yorum
-
gidilebilecek en mantıklı adam Boga
hem sene başında istenmesi
hem kulübünde istenmemesi
hem de bu sebeple fiyatının düşük olması
ama o da bizi istemiyormuş
vay arkadaş
(ya da öyle yemleniyoruz bu da güçlü bir ihtimal)https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
- Beğen 1
Yorum
-
antalyaspor bizim maça bileniyor. o maçta puan kaybı olursa o dakikadan sonra zaten hiç transfer yapmazlar. mevcut kadro ile ligi bitiririz. yalnız benim avrupa kupaları konusunda çekincem var. düzgün kadro kurulmazsa gruplara kalamadan eleniriz. trabzonspor olarak mevcut kadromuz uefa avrupa liginde eleme oynamak için bile çok yetersiz. oradaki takımlar çok iyi. bide gidecek oyuncular olacak. bence bizim yerimiz konferans ligi. bu gerçeği kabul etsek te etmesek te öyle.En son l l l tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
Yorum
-
Bende şunu anlamıyorum elinde 2 tane cevher var batagov oulai bu 2 sinden en kötü 60 milyon euro kazanırız.. pina augisto zubi bouchari vs yine parlatabilicegin adamlar .. yapacağın şu savic i feshedicen 4se 4 zaten vericen o parayı olaigbe yi kiraliyican Tony i izleme ekinine katıcan. 10 a nakamura yi al 6 karlsbak 4 savic e verdin emre akbaba Yusuf sarı al bulunsun total 20 mi harcadın sen bu kadro ile fb yada gs den birini indirirsin zaten sene sonu en az 60 milyon euro luk satış potansiyelin var neyi bu kadar bekleniyorsun bitti gitti tertemiz iş..
- Beğen 1
Yorum
-
batagov ve oulai'ye teklif varsa niye satmıyoruz. belki lig devam ederken ayağı kırıldı yada başka sakatlık geçirdi. elinde kaldı ne yapacaksın. bu bahsedilen rakamlar şehir efsanesi gibi geliyor bana. muhtemelen bizimkiler yerel medya, muhabirler, sosyal medya fenomenleri üzerinden oyuncuların piyasasını arttırmaya çalışıyor bana öyle geliyor. sene sonu görüşürüz bu bahsedilen rakamlara asla gitmeyecekler. 40 50 milyon eurolar havada uçuşuyor. takım bir düşüşe geçer oyuncuların değeri de azalır. yada sakatlık olur dediğim gibi. sosyal medyada bu tarz oyuncuların reklamını yapmak lazım. geniş kitlelere ulaştırmak lazım. fb gs de falan olsa şu adamlar para basarlar. bakalım bizimkiler ne yapacak. yönetim acemi ve beceriksiz olduğu için güvenemiyorum hiç.İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Reyis hangi yeni cezâ yiyen üyesin ?
Romulo 29 maç 13 gol attı, 9 asisti var tabi ama kamyon gol atmadı gol kralı falan da olmadı, 20 milyona gitti...
Yetenekli mi desen zerre dğl, kazmanın teki, gol atıyor mu atıyor ama işte, Cornelius'un biraz daha teknik ve hızlısı...
10 15 milyon komik paralar... Batagov rahat 20 25 eder belki de fazlası... Oulai'nin sınırı yok, DK öncesi giderse ayrı, iyi oynayıp sonrası giderse apayrı paralar konuşulur
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- yorumsuz6117
- Oğuz ZEYTİN
- Sefer A.
- gurur6134
- asilhamsi
- bahadır2561
- Ertan1982
- AyhanPe
- Nazim Can