Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Jairzinho' nün geri gelmesini isterim çok güzel yazılar yazardı . Bu forumu 2010 ' dan beri takip ediyorum maalesef çok sayıda kişi gitti ve gelmedi. Çok mükemmel analizler dönerdi. Utancima yazamazdim çok kaliteliydi forum. Maalesef şimdi Twittera döndü. Jairzinho gibi arkadaşlar geri dönse keşke...
    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Gs 50 yi verir wallaha, keşke 60 isteseydik, olmadı yne son güne bırakalım pazarlığı hatta 50 den açıp 70 bitirelim işi şaka bir yana gs çok istiyorsa önce Okay ve Ozanı satalım.
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Transferde zarar ettiğimiz oyuncular genelde bonservisi elinde olup,imza parası ve yüksek maaş ödenen belli yaşın üzerindeki oyuncular.Son örneği Saviç.Lovik gibi 22-23 yaş oyuncuya ödenen 4-5 M.Euro'dan zarar etmezsin.Oyuncu tutmasa bile yakın bir rakama alıcı bulursun.Bonservisi elinde,menajer kazığı olduğu aşikar transferlerden uzak durmak lazım.
        DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Oulai’yi de yurt içine satmazsın. Uğurcan için yıllarca yurtdışından teklif bekledik, doğru düzgün bir şey gelmedi. Bu enayiler ederinin 3 katını verince sattık. Oulai öyle değil ki. Konuşulan para minimum ederi ve bu teklifleri yurtdışından her türlü getirir.

Yorum

• Trabzonspor Karlsbakk için kulübü Sarpsborg 08 ile 5.5M€+bonus bedeliyle el sıkıştı, oyuncunun kısa süre içerisinde Trabzon'da olması bekleniyor. Oyuncu yıllık yaklaşık 1.5M€ kazanacak
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Bonservisli transfer bonservissiz transferden iyidir. Son yıllarda ne çektiysek bonservissiz transferlerden çektik. Bonservisi yok diye yıllık ücreti bol veriyorduk, adam elimize yapışıp kalıyordu sonra, ancak fesihle kurtulabiliyorduk. Yine de 4 milyon az para değil. 4 milyona aldığımız solbeki yedek bırakmayacağımıza göre Hellaç ne olacak? Umarım Hellaç'ı sol açık oynatmak gibi bir planı yoktur hocanın.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gs 50 yi verir wallaha, keşke 60 isteseydik, olmadı yne son güne bırakalım pazarlığı hatta 50 den açıp 70 bitirelim işi şaka bir yana gs çok istiyorsa önce Okay ve Ozanı satalım.
                Ben gs ile transfer alışverişine güvenmiyorum. Uğurcan'ı 36'ya sattığımıza asla inanmadım. O para gerçekten gelmiş olsaydı Muçi ve Onana kiralayıp transferi kapatmazdık. 8'e falan vermişlerdir, taraftar tepkisini sönümlendirmek için 36 demişlerdir. Denetleyen mi var nasıl olsa.

O yüzden, Oulai'yi gs'ye 50'ye sattık deseler o paranın bizim kasayı göreceğinden şüpheliyim. Avrupa'ya satarsak açıklanan transfer bedeli neyse o gelir kasaya. Hem gs Torreira ve Icardi'nin maaşlarını yatıramamış. Nerede onlarda Oulai'ye verilecek 30 ya da 50?

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor Karlsbakk için kulübü Sarpsborg 08 ile 5.5M€+bonus bedeliyle el sıkıştı, oyuncunun kısa süre içerisinde Trabzon'da olması bekleniyor. Oyuncu yıllık yaklaşık 1.5M€ kazanacak
                  Oyuncudan ziyade Sarpsborg 08 Kulübünün Tapusunu mu aldilar? Adamlarin Kadro degeri 17,9 Milyon €!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak Trapezunda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Oyuncudan ziyade Sarpsborg 08 Kulübünün Tapusunu mu aldilar? Adamlarin Kadro degeri 17,9 Milyon €!!!!!!!
                    Daha kesin değil ama fiyat biraz tuzlu.

Yorum

• İlk olarak Trapezunda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sorloth benzeri futbolcuya olan hasret yaktı bizi renktaş, onun etkisi bir şey diyemiyorum.5.5m bencede çok fazla ama taraftar bu futbolcunun duyumu geldiği andan itibaren heyecanla bekliyor... Çoğunda şu düşünce var ya Sorloth gibi bir futbolcu yeniden çıkartırsak?
                      Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...

Yorum

• Lovik sol açık mı sol bek mi belli değil? daha çok 3-5-2 beki gibi görünüyor. Molde'de çıkış yapmış bizde ilgilenmişiz zamanında. Galatasaray, Jelert transferini yaparken ilgilenmiş. Parma 'da ciddi rakibi olmamasına ragmen kendini gösterememiş olması soru işareti. Ya Tutarsa ? transferi gibi görünüyor.

Yorum

• Bu Braga ne iş çözemedim. Kargaların alt yapı oyuncularina yuksek para verip aliyorlar. Serdar i almislardi, sonra yedikleri kazığı bize gecirdiler. Şimdi de vasat yedekleri Demir Ege yi 7.5 milyona aldılar. Bjk ye hep zor zamanda para akıtıyorlar.

Abraham kazmasına da Ingiltere'den 20m euro teklif varmis. Bunlara bakınca bizim Agusto ya 15 az oldu gibi.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu hale getiren yonetim ve hoca

gs a mesafe koymassan topcunu da ayartır senin... klubu de alır.

sorumlu yonetim ve hoca.

ayrıca sen ouali gibi genc bir oyuncuyu satmak istiyorsan bile once onun ayarında genc bir yetenek bulursun onu satın alırsın ondan sonra bu islere girisirsin.

nerden baskan unprofessionalin dibi. yani sabote etmek ve plansızlık oyuncuyu yerine koymadan yabancı klübe de satmassın zaten.

tekrar soyluyorum aldıgımız her oyuncuyu gs a satacagız diye dusunun artık onlara calısıyoruz...

bu arada norvecli Daniel Karlsbakk​ tutarsa gs a satarız onu da.

su anki yonetim sorlothu Gs a satardı net..
                            kesinlikle doğru tespit.

bu şekilde trabzon'da oyuncu kalmaz artık.

biraz parlayan oyuncu hemen istanbul'a gitmeye çalışır.

mevcut yönetime güvenmiyorum.

iyi bir teklif verirlerse galatasaray'a satma ihtimalleri yüksek.

36 milyon euro'yu veren takım 50 milyon euro da verir.

bizimkiler de bedava satış listesine konulsa kimsenin para vermeyeceği ahmet kutucu'yu istiyor.

sende talip olsana adamların en iyi oyuncularına. yunus'u istiyorum de mesela.

En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Adamların kadro değerinden bize ne kardeşim ya, adam geçen sene gol kralı olmuş, 19 yaşında da Hollanda'ya 2.3 e gitmişti ne diyeceğiz o zaman? Bence gayet iyi bir tercih

*Sol kanatta oynayabiliyor Karlsbakk,
                              *Topu önüne isteyebiliyor, sırtı dönük oynuyor mu bilmiyorum ama
                              *Fiziği iyi, ters ayağı da iyi.
                              *Forvette her mevkiyi yedekleyebiliyor.

5.5 Şeklinde bakmayın şu işlere rica ediyorum artık. Toplam yatırım maliyeti 10 milyon euro şeklinde bakın. Savic 9 Milyon euroya mal oldu, Ozan ve Okay'a 6 şar milyon euro para bağladı bu takım. Sonraki satış ihtimalleri %0 idi. Ne katkısı oldu bu işlerin? Savic'e bu para verilir mi diyen çok adam duymadım, Ozan ve Okay eleştirildi ama onların da maliyeti uçuk bulunmadı, gerek yok ve işimize yaramayacak denildi çoğu yorumda.

Oyuncuya taş yedirmiyosun, maaş veriyorsun. Buradan 5 büyük ligi hedefleyecek oyuncu almamız şart, bunun da tek yolu ülkesinden çıkaracak ama 5 büyük ligde benzerini rahat bulabileceği kontratlar imzalamak.

Ben bu yapılanma eğer tutmazsa bile sonuna kadar arkasındayım. Tek fire Olaigbe oldu gözümde Fatih hoca sonrası yapılan transferlerde, onun da probleminin yetenek olmadığını düşünüyorum, 2-3 gol çıkarsa çocuk biraz odaklanabilecek. Bir süre yedek kalınca toparlayabilir.
                              "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                              Özkan Sümer

Yorum

• Eğer Oulai'yi de Gs'ye verirlerse artık kulubün ismi Galata Trabzon olsun ne bu ya

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim