Eğer Olaigbe de satılırsa bu anlaşmayla (tabi eğer varsa) bağlantılı olabilir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
Bunları işgal dönemi İstanbul hükümeti gibi varsayacagiz damat Ferit hükümeti gibi gidene kadar hiçbir şeye şaşırmıyorum. Umarım Atatürk gibi biri gelip bu kulübü İstanbul'un kucağından alır.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
- Beğen 5
Yorum
-
Başkan bu sefer yemezler, rakiplere 1 oyuncu daha satarsan oralarda masal anlatmaya devam edemezsin. Başkanlık sana ağır geldi, kaldıramıyorsun. Gün geçtikçe Trabzonspor adını küçültüyorsun. Borç bitti bitiyor diye afyonluyorsun camiayı ve taraftarı.
- Beğen 3
Yorum
-
brezilyalı forvet + batagovu sat zaten para cıkıyor.
50 milyon euro burdan yapıyor zaten. oualiyi satmana gerek yok.
ama stoper + adam gecen sol acık+ ortasaha alman lazım 8 veya 10 numara jaja tarzı falan +bir de forvet
)
4 oyuncu alırsın paran yeterse tabi iyi oyunculara.
bu adamın ederi https://www.transfermarkt.com/zuriko...spieler/427572
15-20 arası kafadan.en az o da.
alabilirsek tabi.
biri burda soylemisti ne kadar dogru bilmiyorum 13 milyon euro diye vermisiz guya .
ama vermezler 15-20 arasına anca ihtimal belki. basıp parayı almalık oyuncu bu. cok pazarlıga gelmez net oyuncu cunku
8 milyon euro yazdıgına bakmayın.
guney amerikada 13 milyon euroya manyak kanat oyuncu alırsın zaten. avrupada piyasa daha pahalıEn son erenslash tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
Yorum
-
Hani, Transferde yüzde yüz başarı olmaz, şu veya bu sebepten tutmayanlar da olacak denir ya, işte o transfer Olaigbe transferi.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlaigbe'yi isteyen takım Belçika'dan mıymış yoksa Fransa'dan mı? Yoksa iki ayrı teklif mi varmış?
Önce buna karar versin iddia sahipleri. Sonra ötesini berisini tartışırız.
Eğer gerçekten teklif varsa da satılmıyorsa çok büyük hata olur. Üçe beşe bakmadan Olaigbe'den çıkmak lazım. Sol tarafta Eskihellaç oynasın, Onuralp oynasın kim oynarsa oynasın yeter ki Olaigbe'den çıkılsın.
Zararın neresinden dönülürse kardır.Yahsi Bati 51:28
- Beğen 2
Yorum
-
-
En son erenslash tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
Yorum
-
Christ Inao Oulai, FIFA kuralları gereği devre arası transfer olursa sezonun kalan kısmında kulüp maçlarına çıkamayacak.
Sebebi 👇
🟥 SC Bastia - Pau FC maçında kulübeden ağrı gördüğü kırmızı kart.
Sonuç 👇
✅ Oulai sezon sonuna kadar Trabzonspor'da kalacak.https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
- Beğen 2
Yorum
-
hocam rakibe oyuncu verilirse burada art niyet vardır. bu normal değil. sen rakibini 10 yıl çok rahat orta saha derdinden kurtarırsın bu adamı ona vererek. buna ek olarak ertuğrul doğan trabzonspor'u büyük takım olarak görmüyor galiba. buradan başka bir anlam çıkmıyor. her anlamda kasıt var.İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorun oulainin gitmesi değil ki sorun rakibine gitmesi. Galatasaray'a 40 a vermedim Chelseaye 20 ye verdim de yemin ediyorum bu taraftar seni sırtında taşır.
Yorum
-
sonuç olarak bu yönetimden bir an evvel kurtulmalıyız.Bu Tabzonspor için kurtuluş savaşı.Bu adam yönetimde kaldığı sürece sıradan Anadolu takımına döneceğiz.Transfer vesair önemli değil önemli olan bir an evvel bu adamdan kurtulmak.FT çok seviyorsa yönetimle beraber o da gidebilir.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
- Beğen 3
Yorum
-
Sebebi tam anlayamadım. Kırmızı kart gördü, cezasını çekti. Transfer olamıyor mu?İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://x.com/MertKck52/status/2015073325274337652
Christ Inao Oulai, FIFA kuralları gereği devre arası transfer olursa sezonun kalan kısmında kulüp maçlarına çıkamayacak.
Sebebi 👇
🟥 SC Bastia - Pau FC maçında kulübeden ağrı gördüğü kırmızı kart.
Sonuç 👇
✅ Oulai sezon sonuna kadar Trabzonspor'da kalacak.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Beğen 1
Yorum
-
oulai satan adam net haindir.Hele takımın bu denli iddiası varken.Buna ses çıkarmayan teknik direktör haine ortaktı.Bunun başka açıklaması olamaz.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
- Beğen 2
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- yorumsuz6117
- Oğuz ZEYTİN
- Sefer A.
- Mehmet Fatih Yavuz
- gurur6134
- asilhamsi
- bahadır2561
- Ertan1982