Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih hoca psikolojisi iyi degil...kimse oyuncu gitmesin demiyor ama batagov ve oluaiin yeri dolmaz..sene sonu sat..
    .felipeyi sat..olaigbeyi paraya cevir...ana taslarla oynama
    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• geldi maça çıktı evet hata yaptı gol yedik ama sahadaki 11 de sırıtmadı ilk maç için hareketli arkadaşlarını tanır taktiği alır vs 2 - 3 hafta sonra tamamdır ben beğendim sol beki, çabuk gömmemek lazım

Yorum

• bilader bu nasıl açıklama. seni savunan insanları da kendinden nefret ettiriyorsun. sen böyle başkanı savunmaya devam et biraz tökezle bakalım ilk kim gidecek.

En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Önemli olan kulüpse önce başkan ve TD giderse bizim için en hayırlısı olur.

Kulüp biziz, Ertuğrul Doğan, Fatih Tekke adında iki şahıs değil, onlar daha önce gittikleri gibi yine giderler bir gün.
          En son Gokhlayeh tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.

Yorum

• Biz Serdar'dan para kazandık mı?
            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Oulai işinde asıl sinirlenilecek nokta fetöcü çingenelerin bize teklifte bulunabilme cesareti göstermeleri
              bunlar kimki böyle bir topçu için kapımızı çalabiliyorlar
              ederleri ne
              bütçeleri ne
              bir dubai kulübünden arabistan ligi takımından farkları ne
              öfkem bunlara göz yumanlara ve bunlara bu kapıyı bir kez açanlara
              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
              Eze eze 2021-2022.
              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bilader bu nasıl açıklama. seni savunan insanları da kendinden nefret ettiriyorsun. sen böyle başkanı savunmaya devam et biraz tökezle bakalım ilk kim gidecek.

milleti delirtecek bunlar ya
                yarışıyoruz
                TSyiz biz
                gelecek yılları inşa ediyoruz
                satılık topçumuz yok de geç
                Eze eze 2021-2022.

Yorum

• Sorun oulainin gitmesi değil ki sorun rakibine gitmesi. Galatasaray'a 40 a vermedim Chelseaye 20 ye verdim de yemin ediyorum bu taraftar seni sırtında taşır.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sorun oulainin gitmesi değil ki sorun rakibine gitmesi. Galatasaray'a 40 a vermedim Chelseaye 20 ye verdim de yemin ediyorum bu taraftar seni sırtında taşır.
                    Aynen öyle...bizim yönetimde gizli gsli var baska aciklamasi yok..bunlara çalışıyoruz yillardir
                    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Takım kötü diyoruz ama şu sıralama tesadüf olamaz mümkün değil yani. Hele hele deplasmanda Göztepe galibiyeti gerçekten çok zordu.

Yorum

• Fatih Tekke: “Yanılmıyorsam birkaç gün önce Tony ile görüşme yapılmış. Bugün Zubkov’a attığı pas var. 20 oyuncu bunu görmezdi. İsterse 50 yaşında olsun, herkesin isteyeceği bir oyuncu. Trabzonsporlu, bence bir efsane, Trabzonspor’un verdiği karara saygı gösteriyor."

Yönetim istiyor ben istemiyorum
                        yönetim görüşmüş oyuncu istemiyor
                        yönetim görüşmüş oyuncu da istiyor

hangisi?
                        Eze eze 2021-2022.

Yorum

• Basın toplantısını izledim. YES soruyu sorarken satılacak oyuncular diye girip sonra lafı çeviriyor. Anladığım satış işi bitmiş, taraftar alıştırılıyor.

bir de hoca Arda’dan bahsederken özel bir sıkıntı var gibi konuştu. Bu çocukla yaşanan olay nedir?

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

milleti delirtecek bunlar ya
                            yarışıyoruz
                            TSyiz biz
                            gelecek yılları inşa ediyoruz
                            satılık topçumuz yok de geç
                            fatih tekke tabi yönetimi savunacak.

bütün sülalesini kulübe sokmuş geçimini sağlıyor.

ama unuttuğu bir şey var bu takımın taraftarı avcı ve şenola bile küfür etti.

fatihin bunların yanında esamesi bile okunmaz td kariyeri olarak.
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• maçtan önce başkan maçtan sonra hoca çıkıp gidecek oyuncuları konuşuyor
                              kafayı yiyecem ya
                              maçın havasına giremiyorsun
                              galibiyetin tadını çıkaramıyorsun
                              eskiden azcık iyi gittik mi ist medyası salak salak haberler girip ya da kulüpteki olayları harlayıp büyütüp bizi karıştırmaya felan çalışırdı
                              şimdi direk biz malzeme veriyoruz
                              Eze eze 2021-2022.

Yorum

• Sol taraf kan ağlıyorken Nwakaeme bastonla bile oynasa göndermek salaklık, adam yürüyerek aklıyla asist yapıyor, geçen haftada topa dokunmadı Muçi golü attı, Olaigbe çöpünden başka adam yok orda..
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim