Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Aga geriden geliyorum da, herif 5 maç cezâyı yedekteyken de olsa aldı mı aldı, maç kadrosundaydı, bize bile yansıdı cezâsı, daha ne olacak ?
    ya öyle bir kural yok ya da gerçekten unutmuşlar, olmayacak iş değil Ribery Großkreutz rezilliği yaşayanlar kendileri =)
    Dursun papi : yaw heyecandan biz bu 3. Takım olayını unutmuşuz ehüehüehüeüeü
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Farzedelim sen haklı ol, ulan Başkan dün canlı yayında bir ulusal tv de dediki 40 ve üstü fiyatlara Oulaiyi satarım dedi 90 milyon duydu, nasıl olacak şimdi bu iş ? Sen mağarada falan mı yaşıyorsun kaç gündür dönen şamatadan haberin yok mu ?
      Başkana çok güveniyorsun jfhdhs...

Yorum

Başkana çok güveniyorsun jfhdhs...
        Sefer eğer bu adam gerçekten gs ye imza ataa bile o kuraldan dolayı oynayamayacaksa ve bunu bizim başkan ve Hacı Dursunda biliyorsa çok büyük bir trollüyorlar milleti bunun güvenle bir alakası yok, Başkan aklı melekelerini yitirmediyse oynamayacak bir adamı gs ye ne diye peşkeş çeksin hadi biz neyse gs nebok yemeye bu adamın peşinde bu işte bir terslik yok mu sence?

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başkan, Tekke yüzde 300 zamla 2 milyon eurocuğu ezecek sen pazarda meteliğe kurşun atıp eşşek gibi çalıştıktan sonra bmn forumunda fotoğraflı yorumlar yazip gereksiz işlerle uğraşacaksın.. Boşversene.
          o para komple ekibin aldığı para ki ekip içi dağılımı düşünürsek ligde zaten ortalama maaş bu şekilde. Senin mantığa göre burada maç da izlemeyek. Sonuçta izlediğimiz maçın takip ettiğimiz futbolun bize ne faydası var. Arada bir stres atmak için buraya geilyoruz maçlara bakıyoruz yazılan yoruma bak. Sonra fotoğraflı yorum ne ben öyle birşey yapmadım.

Yorum

• oguzkoc
            Maç başlığına yazmış evet 11 yabancı ile çıkıyoruz sahaya, hamle oyuncularımızda yabancı, Waka-Onaçu-Benjamin.

Kesinlikle vasat üstü 3-4 tane yerliye ihtiyacımız var, bu böyle gitmez.

Yorum

Aga geriden geliyorum da, herif 5 maç cezâyı yedekteyken de olsa aldı mı aldı, maç kadrosundaydı, bize bile yansıdı cezâsı, daha ne olacak ?
              ya öyle bir kural yok ya da gerçekten unutmuşlar, olmayacak iş değil Ribery Großkreutz rezilliği yaşayanlar kendileri =)
              Yapay zekaya sordum şunu dedi (ilgili kısımları kopyaladım):

"FIFA Oyuncuların Statüsü ve Transferleri Yönetmeliği (RSTP) Madde 5.3 uyarınca, bir oyuncu bir sezon içinde üç farklı kulübe tescil (kayıt) edilebilir; ancak kural olarak bu kulüplerin sadece ikisinde resmi maçlara çıkabilir.​

Bir oyuncu aynı sezonda üç takımın kadrosunda yer alabilir (örneğin yazın transfer olup ardından Ocak ayında tekrar transfer olursa), ancak üçü için de sahaya çıkamaz.

Hazırlık Maçları: Bunlar genellikle "resmi" sayılmadığı için bu sınıra dahil edilmez.​"

Oulai bu sezon Bastia'da resmi bir maçta sahaya çıkmadığı için 3. bir kulüpte oynayabilir. Hazırlık maçı oynamış ama resmi maçlarda ya kadroya alınmamış ya da kulübede oturmuş. Yapay zeka yemediyse beni durum bu şekilde Bazen yanlış cevap verebiliyor ama bu konuda kaynak falan vermiş, doğru olabilir.

Yorum

Kardeşim herif geldiği takımda forma giymedi yedekti bilip bilmeden konuşmayın biz gs fb her kimse salak mı da o paralar ödendikten sonra amaa adamın bu 3. takımıymış biz unuttuk bunu mu diyecekler taraftarlarına camialarına.
                Olai geldiği takımda sahaya çıkması gerekmiyor ki, kadroda olması yeterli. Eğer bizden başka bir takıma giderse bu seneki 3. Takımı olacak. Kural kalktıysa bilemem, ama 3. takım olacağı kesin bilgi.
                4 maç ceza da yedi zaten.

Yorum

• Erto'yu savunan adamcıdır zoruna gidenin de gitsin.

Ortaya konulan argümanların hiçbir geçerliliği yok.

Trabzonspor'un tek gelir kalemi oyuncu satışı olduğunu kabul edelim.

Kimse oyuncu satışına karşı değil ki oluşan infial piyasası dünya kupası sonrası tavan yapabilecek bir oyuncunun rakibe peşkeş çekilmesinden.

Klavyeyi yağlayıp manas destanı yazan arkadaş burada niye kimse Batagov'un satışına tepki göstermiyor?

Sapla samanı karıştırmayın, biraz da Trabzonspor'un menfaatlerini düşünün.

Ayrıca tek gelir kaleminin oyuncu satışı olması bizim suçumuz mu yoksa gelir kalemi oluşturamayan boş oylara az daha seçim kaybeden Erto'nun suçu mu?

Ha cevap yok. Trabzonspor oyuncu satmalı aga borç sıfırlanacak aga dünya kupasında kötü oynarsa napacağız aga

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    erenslash

Bro delinin biri kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış olayı...X'de birkaç fenomenimsi hesabın yaygarası o bence..Takipçi ve etkileşimi çok olunca kripto gsliler var yönetimde deyip şikecilerin de gs nefretinden kaynaklı fav desteğiyle gündem yaratıp bizim saf ergen renktaşları galeyana getiriyorlar dolayısıyladır ki oradaki etkileşim bizim bmn foruma da sirayet ediyor..

Erto milyon eurocukların gs de olduğunu bildiği için gsya yanlıyor biraz ama bunlar gsli demek biraz abartı..Aynı para bjkde olsa erto onlara da yanlar..Şikecilerle zaten aramız bozuk yanaşmazlar ama Erto gsnin Kovacan transferinde yalı çocuğuna da yanlamış habet etmişti rakamı yukarı çekmek için..

Kişisel fikrim takım şu an potadayken bu işlere girmemeli Erto oyuncuların performansı etkileyebilir verimi azaltır..Konuyu kapatması lazım..

Bu arada alıntı yapmıyorsun bro mesajıma yorum yazıyorsun senin bana yazdığın yorumu alıntılayamıyorum..Yorum yazma alıntı yap..​
                    Bana öyle gelmedi Bence yönetimde kripto Gslılar var. Sen haklısındır diyeceğim ama eldeki veriler Gs a çok yanlama ve sevimlilik var diye düşünüyorum. Gs ile oynanan Mac oncesinde gereksiz sevimlilikler de buna bir işaretti. kupa macında da. Gs a da zamanında inanılmaz oyuncu verildi bedava gittiler doneminde. bu sefer ben fenerin bu iste parmağı olduguna inanmıyorum pek bro. Tabi bu benim kisisel fikrim.

Zaten bu oyuncun satışa sunulması yanlış yurt dışına su asama. sezon sonu dünya kupası bakarsın sonra. Gs a bir sempati var takım ve yönetimde bunu çok belli ediyorlar bence.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Olai geldiği takımda sahaya çıkması gerekmiyor ki, kadroda olması yeterli. Eğer bizden başka bir takıma giderse bu seneki 3. Takımı olacak. Kural kalktıysa bilemem, ama 3. takım olacağı kesin bilgi.
                      4 maç ceza da yedi zaten.
                      50 defa aynı şeyi yazmaktan bıktım eywallah herşeyi çok iyi biliyorsunuz da sizin bu bildiğinizi sizden başka kimsenin bilmiyor olmama ihtimali var mı ?

Yorum

Villareal Papa Gueyenin bonservisini 40 m euro olarak açıklamış, hadi gidin utanmadan 30 satın Oulaiyi.
                        İyi topçu, fazlasını da edebilir, az istemişler

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Harbiden mesela bugün bayram değil seyran değil, şampiyon olmadık şampiyonlar ligi kupasını kazanmadık. Sizi bugün buraya mesaj yazmaya iten şey neydi sadece merakımdan soruyorum?
                          Aga adam bir şey demeniş yönetime yalakalık da yapmamış... doğru yazmış

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yapay zekaya sordum şunu dedi (ilgili kısımları kopyaladım):

"FIFA Oyuncuların Statüsü ve Transferleri Yönetmeliği (RSTP) Madde 5.3 uyarınca, bir oyuncu bir sezon içinde üç farklı kulübe tescil (kayıt) edilebilir; ancak kural olarak bu kulüplerin sadece ikisinde resmi maçlara çıkabilir.​

Bir oyuncu aynı sezonda üç takımın kadrosunda yer alabilir (örneğin yazın transfer olup ardından Ocak ayında tekrar transfer olursa), ancak üçü için de sahaya çıkamaz.

Hazırlık Maçları: Bunlar genellikle "resmi" sayılmadığı için bu sınıra dahil edilmez.​"

Oulai bu sezon Bastia'da resmi bir maçta sahaya çıkmadığı için 3. bir kulüpte oynayabilir. Hazırlık maçı oynamış ama resmi maçlarda ya kadroya alınmamış ya da kulübede oturmuş. Yapay zeka yemediyse beni durum bu şekilde Bazen yanlış cevap verebiliyor ama bu konuda kaynak falan vermiş, doğru olabilir.
                            Asıl mesele şu, yedekte bulunması ne olarak sayılıyor önemli olan o

Yorum

• Muci'nin alıcısı garanti değilse tek kuruş vermek aptallıktır, hayvan gibi kötü topçu eleman, Cham bile bu kadar kötü değildi. Sadece şut atarak futbolcu olunmuyor.
                              Zubkov ve Felipe'ye teklif varsa takımda tutmak büyük hata, hem yetersiz topçular, hem o mevkilerin adamı değiller.
                              Trezege'yi yetersiz diye gönderip Olaigbe almak kulüp tarihinin en büyük fiyaskolarından olsa gerek.
                              Mevcut ön hatla 2. yarıya başlamak 3.lük için büyük risk.

Yorum

Sefer eğer bu adam gerçekten gs ye imza ataa bile o kuraldan dolayı oynayamayacaksa ve bunu bizim başkan ve Hacı Dursunda biliyorsa çok büyük bir trollüyorlar milleti bunun güvenle bir alakası yok, Başkan aklı melekelerini yitirmediyse oynamayacak bir adamı gs ye ne diye peşkeş çeksin hadi biz neyse gs nebok yemeye bu adamın peşinde bu işte bir terslik yok mu sence?
                                Doğru diyorsun ama ben de diyorum ki bunlar 1dk yüzünden transfer edip maaş verip topçuyu oynatamadılar, diğerinin parasını ödemeyip milyon yurolardan oldular... hadi onu geçtim Ahmetcan da Ajax A takımıyla bu sezon maça çıkmadı, niye adı bizimle geçince herkes aaauuuu 3.tokomdo oynoyomoz diye afkuruyor ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim