Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Millet hiç bir şey demez unutulur gider. Türk milleti karakter olarak eskiden anında tepki koyardı ama genel anlamda kuş beyinli bir toplum olduk özellikle son 5 senedir. Siyasi anlamdan tut spora,ekonomiye kadar tüm alanlarda duyarsız bir millete evrildik. Düşün adamlar televizyona çıkıp bu para sana çok bile aç köpek dese yarrabi şükür diyecek emekliler var. Futbolda da böyle adamlar kaptanını aldı ne oldu unuttun gitti. Ben o yüzden çok taraftar tepkisinden çekindiklerini düşünmüyorum.
    Uğurcanın kaptanlığı sadece kağıt üstündeydi, ben Uğurcanın öyle Trabzonspor efsanesi olayım diye bir hayali olduğunu hiç bir zaman düşünmedim, 29 yaşında her sezon değişen bir form grafiği olan Milli maçlarda kova mode açan, birkaç Avrupa klübünün 8-10 m euro dan fazlasını vermediği bir adamı 27.5 m euroya satmak çok koymadı taraftara ama Oulai işi başka bu çoçuk gs ye giderse hem onları Şampiyon yapar hemde 2 sene sonra 70-80 satabilirler, Uğurcan ile Oulai transferi asla kıyas edilemez.
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• erenslash

Bro delinin biri kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış olayı...X'de birkaç fenomenimsi hesabın yaygarası o bence..Takipçi ve etkileşimi çok olunca kripto gsliler var yönetimde deyip şikecilerin de gs nefretinden kaynaklı fav desteğiyle gündem yaratıp bizim saf ergen renktaşları galeyana getiriyorlar dolayısıyladır ki oradaki etkileşim bizim bmn foruma da sirayet ediyor..

Erto milyon eurocukların gs de olduğunu bildiği için gsya yanlıyor biraz ama bunlar gsli demek biraz abartı..Aynı para bjkde olsa erto onlara da yanlar..Şikecilerle zaten aramız bozuk yanaşmazlar ama Erto gsnin Kovacan transferinde yalı çocuğuna da yanlamış habet etmişti rakamı yukarı çekmek için..

Kişisel fikrim takım şu an potadayken bu işlere girmemeli Erto oyuncuların performansı etkileyebilir verimi azaltır..Konuyu kapatması lazım..

Bu arada alıntı yapmıyorsun bro mesajıma yorum yazıyorsun senin bana yazdığın yorumu alıntılayamıyorum..Yorum yazma alıntı yap..​
      Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• 3 gün önce herkes transfer bekliyordu şimdi eldekini koruyalım yeter kafasında millet.. Bu erto cidden zeki adam sanırım..
        2 al ver yaptı kimseyi almadan 1.5 ayı yedi..

😊😊
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Farzedelim sen haklı ol, ulan Başkan dün canlı yayında bir ulusal tv de dediki 40 ve üstü fiyatlara Oulaiyi satarım dedi 90 milyon duydu, nasıl olacak şimdi bu iş ? Sen mağarada falan mı yaşıyorsun kaç gündür dönen şamatadan haberin yok mu ?
          İşte yıLLardır bunun için yazmıyorum. Buda son mesajım oLsun. Size ve diğer üyeLere tavsiyem birbirinizi kırmadan da konuşabiLirsiniz. SağLıcakLa kaLın.

Yorum

• Bizim 60 milyonluk bebeyi bi görelim bugün, rakip trışkadan Kasımpaşa.
            20 milyonluk oynasa tek başına 3 puanı aldırır, bakalım bi dediğiniz kadar varmı.

Yorum

• İlk olarak SaM@ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İşte yıLLardır bunun için yazmıyorum. Buda son mesajım oLsun. Size ve diğer üyeLere tavsiyem birbirinizi kırmadan da konuşabiLirsiniz. SağLıcakLa kaLın.
              Harbiden mesela bugün bayram değil seyran değil, şampiyon olmadık şampiyonlar ligi kupasını kazanmadık. Sizi bugün buraya mesaj yazmaya iten şey neydi sadece merakımdan soruyorum?

Yorum

• Tek İngilizcesi pozişın gaym olan Tolunay Kafkas beinde maçı yorumluyor.

Yorum

• 19luk Oulai hepsinden adam çıkmış. Gideceksem avrupaya gitmek istiyorum demiş.
                  Yahu öyle tiksindirdiler ki maç var ama bir gram heves yok içimde. Lanet olsun bunlara.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Harbiden mesela bugün bayram değil seyran değil, şampiyon olmadık şampiyonlar ligi kupasını kazanmadık. Sizi bugün buraya mesaj yazmaya iten şey neydi sadece merakımdan soruyorum?
                    E canım sende Ulan demişsin,
                    Mağarada mı yaşıyorsun demişsin.

Gerçekten gerek yok bu usluba,
                    Biraz daha nazik,
                    Adamın dediği de bu.

Kırmayalım birbirimizi, deymez.

-----------------

Kusura bakma sen değil Nazım Can demiş bu sözleri,
                    Yani demek istediğim kırmayalım birbirimizi, tekrar özür dilerim.
                    En son Dexter M. tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Samsun ve fener maçlarından sonra Erto-Tekke ikilisinden biri yüzde 99 gider buraya notu bırakayım..İki maçtan da ümidim yok..Bir umudum Onuachu anlıyor musun...
                      tekke için ilk 10 haftayı göremezden şimdi samsun fener maçına mı geldik sizi gidi eski avcı sevicileri sizi

Yorum

• Villareal Papa Gueyenin bonservisini 40 m euro olarak açıklamış, hadi gidin utanmadan 30 satın Oulaiyi.
                        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Oynayabiliyor dostum ne kuralı öyle bir şey yok.
                          Onu YES'e de söyle de zırt pırt Ahmetcan söylentilerine "2 takımda oynadı 3.takımda oynayamaz" deyip durmasın

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            tekke için ilk 10 haftayı göremezden şimdi samsun fener maçına mı geldik sizi gidi eski avcı sevicileri sizi
                            Başkan, Tekke yüzde 300 zamla 2 milyon eurocuğu ezecek sen pazarda meteliğe kurşun atıp eşşek gibi çalıştıktan sonra bmn forumunda fotoğraflı yorumlar yazip gereksiz işlerle uğraşacaksın..

Boşversene.
                            Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kardeşim herif geldiği takımda forma giymedi yedekti bilip bilmeden konuşmayın biz gs fb her kimse salak mı da o paralar ödendikten sonra amaa adamın bu 3. takımıymış biz unuttuk bunu mu diyecekler taraftarlarına camialarına.
                              Aga geriden geliyorum da, herif 5 maç cezâyı yedekteyken de olsa aldı mı aldı, maç kadrosundaydı, bize bile yansıdı cezâsı, daha ne olacak ?
                              ya öyle bir kural yok ya da gerçekten unutmuşlar, olmayacak iş değil Ribery Großkreutz rezilliği yaşayanlar kendileri =)

Yorum

• Liderle aranda puan farkı yok, üstündeki iki takım da avrupada devam edecek, 2-3 net isim alıp şampiyonlukta ben de varım demek yerine şu seçtikleri yol hainlikten başka birşey değil.
                                Aldığın adamları avrupaya transfer etmelisin ki yeni alacak olduklarına referans gösterebilesin. Ne diyeceksin genç hedefi olan adama? Dubaiye yolladık, rakibimize sattık mı?
                                Dünya kupası oynayacak bir Oulai tüm devler takip ediyor adamı. Yazı bekleyip sükseli bir satış yapmak varken yapmaya çalıştığınız şey hainlik.Siz kripto gsli değilseniz ben de başka birşey bilmiyorum.
                                En son CaptanBarbosa tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.

Yorum

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim