İlk olarak alper* tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
Arkadaşlar hadi diyelim Oulai 40 milyon euro fiyata satıldı. O paranın gerçekten kulüp içinde kalacağına emin miyiz?
Belki 5 milyona satacak ama tepki gelmesin diye KAP a 40 milyon euro olarak bildirilecek. Ben bu yönetime hiçbir şekilde güvenmiyorum.
Şunu unutmayın şu an kulüp içinde GS sevdalısı adamların olduğu kesin.
30 milyon euro ödeme varmış da eeee?
Hadi diyelim her şey tutarlı şekilde oldu 40 milyon kazandın bu transferden. Bu parayı GS peşin mi verecek sana?
- Beğen 2
Yorum
-
Diyelimki sinsi kulübe iyi paraya Oulai sattık. Para vermiyorlar ki. Yani ödemeleri yapmıyorlar. Kredi kartından harcama yapan sorumsuz vatandaş gibi. Direk nakit parayı koyacaklar mı masaya? Uğurcan'dan bile belki daha 5 milyon gelmemiştir.
- Beğen 2
Yorum
-
Belki de bu zamana kadar sırtında küfe olan taraftarı , stada kendi küstürdü ?İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKasımpaşa maçına 3000 bilet satmış Trabzonspor.
"Büyük takımız, rakibe oyuncu satılmaz" mastürbasyonuna devam ağalar.
Sırtında kufe olmayan adam konuşmayacak.
Yapılan fesihlerle küstürdü . 35 yaş adamlara sözleşme vererek küstürdü . Transfersizlikle küstürdü . Rakibe oyuncu satışı konularının önünü kesmediği için küstürdü . En iyiyi ben bilirim düşüncesiyle küstürdü.
En önemlisi taraftara bir hedef vermeyerek küstürdü.
İnsanlar istiyor ki , takım ya da başkan hiç bişey vermeden zaten hali hazırda insanların zor geçindiği bir coğrafyada insanlar koşulsuz şartsız tam bağlılıkla her maça gitsin.
Böyle bir şey bekleyenlere la fontaine masallarını öneririm .
- Beğen 2
Yorum
-
Bilerek son gün ortalığı karıştırdıklarki taraftar maça gitmesin, futbolcular motive olamasın, Trabzonspor puan kaybetsin ve böylece çok büyük ihtimalle artık şampiyonluk yarışından kopsun. Neticede 2 takım da Trabzon'a gelecekler hep 6 puanlık maçlar. Ama bizim yönetim de resmen bu hainlerin planlarına yağla bak sürdü kaos daha da artsın diye. Öğlene kadar bile olsa basın sözcümüz çıkıp dik bir duruşla net şekilde transfer vs açıklama yapsa, resti çekse had bildirse, ne konuşup nasıl konuştuğuna bağlı olarak akşam maça ilave 10.000 kişi daha eklenir.İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün akşamdan beri inanılmaz bir bilgi kirliliğidir gidiyor. Her şey allak bullak şu an. Neredeyse iki saat içinde önce yönetim, daha sonra Oulai hain ilan edilip darağacına götürüldü. Ayıklayabildiğim kadarıyla süreç şöyle işledi:
Birinci adım: Trabzonspor'un transfer yapamama (buna beklenen düzeyde transfer yapamama da diyebiliriz) ihtimaline karşı "Şubat 2026'da yüklü bir ödeme yapılması gerekiyor" haberleri pompalandı.
İkinci adım: Bir platform yayınında, Trabzonspor adına içerik üreten bir arkadaş, Oulai için Galatasaray'ın ilgisinden bahsetti ve somut bir bilgi olarak Trabzonspor'un oyuncunun bonservisinden 35 milyon avro istediğini söyledi.
Üçüncü adım: Ortalık burada karıştı. Bunun üzerine birçok GS muhabiri Oulai - Trabzonspor haberi girmeye başladı. Buradan anlaşılıyor ki bu arkadaş bilgiyi Trabzon değil, Galatasaray tarafından almış.
Dördüncü adım: Son olarak dün yaşanan kaos. Yine sosyal medyada türeyen bir dedikoduya göre "Galatasaray, Oulai'yi çok satın almış, sadece ortam yumuşatmak için bekletiyorlarmış" denildi.
Beşinci adım: Ertuğrul Bey'in A Spor canlı yayınına bağlanıp net bir şekilde oyuncusu için "40 milyon veren alır" açıklamasından sonra başta, fenerbahçe'nin maşası olan "gazeteci" Y.S. da olaya dahil olup önce Trabzonspor'un beklentisinden, sonra da Avrupa takımlarının ilgisinden bahsetmeye başladı.
Peki sonuç ne?
Bugün önemli bir maça çıkacak olan Trabzonspor'un ne oyuncuları ne yönetimi ne de taraftarı bunun farkında değilmiş gibi davranıyor. Öyle bir hava esiyor ki şu an, "Artık forma almam" diyeni mi ararsın, maça gideni hain ilan edeni mi...
Bir deli kuyuya taş atıyor; kırk akıllı çıkaramıyor misali. Oyuncu almak kadar satmak da belirli bir profesyonellik gerektirir. Biz şu an bu süreci hiç iyi yönetemiyoruz. Bugün ilk 11 başlayacak üç as oyuncumuz belki de son kez Trabzonspor formasıyla maça çıkacak. Biz bu adamlardan ne bekleyebiliriz bu kafa karışıklığında? Berbat bir hava var şu an camia üzerinde.
- Beğen 1
Yorum
-
Benim anlayamadığım kısım şu. Belki de matematiğim yetmiyordur bilemiyorum.İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar hadi diyelim Oulai 40 milyon euro fiyata satıldı. O paranın gerçekten kulüp içinde kalacağına emin miyiz?
Belki 5 milyona satacak ama tepki gelmesin diye KAP a 40 milyon euro olarak bildirilecek. Ben bu yönetime hiçbir şekilde güvenmiyorum.
Şunu unutmayın şu an kulüp içinde GS sevdalısı adamların olduğu kesin.
30 milyon euro ödeme varmış da eeee?
Hadi diyelim her şey tutarlı şekilde oldu 40 milyon kazandın bu transferden. Bu parayı GS peşin mi verecek sana?
Başkan dün 3 milyar civarı bir borçtan bahsetti .
Bugün ki kurla hesapladığımda 60 milyon euro ediyor .
60 milyon euro borcu olan takımın , 30 milyon euro acil ödemesi nasıl oluyor
Borcu 2 taksite mi böldük ? Nedir yani bu aciliyet .
Ya da bu nasıl bir borçlanma şeklidir?
- Beğen 4
Yorum
-
Herşeyi bir kenara koyalım, Ahmet Kutucu'yu gs ye transfer ettiren en önemli özelliği cezasahası dışından şutları, başka da bir özelliği yok. Kafa topuna çıkamaz, dribling yok, kanatta sırıtır. Yahu bizde bu ligde en iyi şut çeken adam var, 8-10 gol attı ve oyun içinde kayboluyor diye mırın kırın ediyoruz. Aynı özellikleri daha aşağı seviyede olan bir lolipopu ne diye Trabzonspor'a ister ve yakıştırır bir adam anlamıyorum.İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocanın ağzından birebir duymadık ama eğer dorğu ise Ahmet Kutucunun alınmasını istiyormuş.
Allah aşkına Hocam o adamda ne buluyorsun?
Gurbetçi, GS taraftarı ve karakter olarak da sıkıntılı bir oyuncu. Ne fayda verecek takıma?
- Beğen 2
Yorum
-
Sakin kalamayacak bir topluluk varsa, ben bunu amacım doğrultusunda güdülerim, art niyetliysem... Bahsettiğim algı da bu zaten. Her şeye aynı reaksiyon gösteriliyor. Neye yaradı? Uğurcan'ın satışı mı durdu (O dönemki süreçle bugün kesinlikle aynı değil)? Başkanın onca hatası varken susan bir topluluk, nedense yalnızca oyuncu satışı gündeminde ses çıkarıyor? Tek tabu bu mu? Trabzonspor, sadece oyuncu satınca mı "küçüldü"? Ayrıca ortadaki durum isyan değil, tivit atmak. Demirel'in "Yollar yürümekle aşınmaz" vecizesine doğru gidiyoruz. Tivitle karıştırılan camia, tivitle düzelecek sanıyoruz. Buyursunlar, Akyazı orada, biraz zahmet olacak, doldurp istifaya davet etsinler.İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Taraftarın bu noktada sakin kalamaması bence haklı bir isyan. Sen kulübünü sürekli kendi adamlarınla İstanbul’a meze ediyorsun. Satış gerçekleşmese bile, bu işin basınla ilişkiler ve algı yönetimi kesinlikle bu şekilde yapılmamalı.
Uğurcan transferinde de benzer şeyleri yaşadık.Uğurcan transferi gerçekleşmeden önce “İstanbul takımlarına satılmaz” diyenlerin kaçı, bugün sözde ederi 50 milyon euro olan oyuncun için aynı cümleleri kurabilir? Kuramaz. Çünkü artık hem Trabzon taraftarı hem de GS taraftarı, istedikleri zaman bizden oyuncu alabileceklerinden emin.
Ben, Oulai’nin olmaz da hani 40 milyon euroya GS’ye satılmasındansa, 25 milyon euroya Chelsea’ye gitmesini tercih ederim. Bu mesele GS’ye oyuncu beslemekten ziyade, gerçekten o paranın eksiksiz ve temiz bir şekilde kulübün kasasına gireceğinden emin olmakla ilgili. Malum, futbolda çok kirli bir siyaset dönüyor. Bu işin hele Kutucu tarafına hiç değinmek istemiyorum.
Bu konu dışında yazıyorum: Kısa vadelilerin uzun vadelilere oranı yüksek olabilir. Uzun vadeliler yapılandırılmış olabilir. Alacakların tahsilinde sorun yaşanmış olabilir. Nakit akışında problem olabilir. Vsİlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim anlayamadığım kısım şu. Belki de matematiğim yetmiyordur bilemiyorum.
Başkan dün 3 milyar civarı bir borçtan bahsetti .
Bugün ki kurla hesapladığımda 60 milyon euro ediyor .
60 milyon euro borcu olan takımın , 30 milyon euro acil ödemesi nasıl oluyor
Borcu 2 taksite mi böldük ? Nedir yani bu aciliyet .
Ya da bu nasıl bir borçlanma şeklidir?
En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Beğen 1
Yorum
-
dünkü konuşmalarından sonra ligin son haftası trabzon'da şampiyonluk maçına çıksak dahi o stat dolmaz artık. bu yönetimin arkasından gidecek kimse yok. oyuncular satılacağını biliyor. sportif başarı falan umurlarında değil. bir dönemin gençlerbirliği, kayserispor'u olalım diye düşünüyorlar. şu takım en kötü konferans ligine gitse ne yapacak mesela. elenip gelecek. sürekli onu al onu sat böyle bir mantık var mı. burası ticarethane mi. türkiyedeki futbol iklimini çözememiş insan kulübü yönetiyor. adam canlı yayına çıkıp x oyuncuya şu kadar, y oyuncuya şu kadar para istiyoruz diyor. muharrem usta döneminde antalyaspor'dan 7, kasımpaşa'dan 6 yerken bile böyle utandığımı hatırlamıyorum.
Yorum
-
Ben yönetim kurulu aleyhine sorumluluk davası açan bir tane bile pay sahibi-taraftar görmedim ama.İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Böyle başkan varken fazla bile bu sayılar
Sadece konuşuyorsunuz.
Yorum
-
Adam hala satılan kombine satılan bilet sayısında. takımın götü çıkmış ilk yarı bala göte ve Allahın yardımıyla buralara gelmişiz. En iyi oyuncularından birini 5 puan önündeki rakibine vermeye çalışıyorsun. Rakiplerin Avrupa’da koşturuyor demiyorsun ki 2-3 sağlam takviye yapayım belli mi olur Allahın işi aradan sıyrılırım en kötü Cl ön eleme oynarım demiyor ya sonra bilet cart curt diyor. Allah belanı verir de kurtuluruz inşallahYalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.
- Beğen 2
Yorum
-
Hocam dün başkan canlı yayında bire bir olarak " G saray'dan bir teklif geldi . Bizim şey yaptığımız bir teklif değil" dedi . Akabinde de " kafamızda bir rakam var bunu kim verirse oturur konuşuruz " dedi .İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Algılar, olguların önünde gidiyor. Kimse kusura bakmasın, bizimkiler de elde tuzlukla en önde koşuyor. Bilgi sıfır, hayal gücü ve kendi değerlerimize sövme sınırsız maaşallah! Bak, "palavra" diyorsun sen de... Güzel! O zaman niçin ciddiye alıyoruz bu maşaları? Sakin kalın. Biri diyor ki "X 20 verdi, TS 30 istiyor", öbürü "Y 25 verdi, TS 26 istiyor"... Bunları yazanlar, başkan açıklama yaptıktan sonra "City istiyor", "Essien rapor verdi, Chelsea'ye gidiyor" diye yazıyor. Çin entrikası gibi... Kanmayın bunların prenseslerine, ipek kumaşlarına...
Doğan'a kızılıyor, "Camianın itibarını düşürdüğü" için. İki gündür Trabzonspor taraftarının bir kısmının hâli ne? Böyle yapınca itibarımız mı yükseldi. Yine Yağızların, Ali Nacilerin lafıyla köpürdükçe köpürdü herkes. Sen beni tanıyorsun, bilmesem yazar mıyım? İki gündür sakinleştirmeye çalışıyorum. O sarı kafalı herifin attığı ilk taşı çıkarmaya çalışıyor millet. Uğraşıp dursunlar, sinirlerini yıpratsınlar, daha ne diyeyim...
İnşallah Oulai bugün iyi oynar. Yoksa ne komplo teorileri üretilir bu akşam!
Yani maşalar bu işi farklı konuşuyor olabilir ama sonuçta ortada bir teklif var .
He 20 denilmiştir ama onlar 25 vermiştir orası ayrı. Ama bu bir teklifin olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Ki , ben insanların bir tane sempatizanın lafıyla değil başkanın kendi ağzından çıkmış olan yukarıda da benim paylaştığım sözlerle yükseldiğini düşünüyorum.
- Beğen 2
Yorum
-
Tetikçi Haso ve tayfasının sitesinin haberine başlığına bakın hele... yıllardır böyle bir sorun var ama bu zamana kdr hiç böyle başlık görmedik nedense... burda bile yönetime dokaylı yoldan yalakalık var...İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepuan farkı 1'e 2'ye insin yine dolar, hele de derbi maç varsa üfff. Beşiktaş maçında tribünler fulldü mesela. Transfermarkta göre 30 bin seyirci barajını aştığımız birkaç maç var.
https://www.transfermarkt.com.tr/tra...tum/verein/449
Ulan ne çakallar var yaaTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
- Beğen 1
Yorum
-
Bizimkiler seviyor kaos, uçak indirip kaldırmalar, satılanın parasını hesap edip yerine ne alınır ona bakmalar cart curt sever bizim taraftar... Giray ve H.Yoloğlu delisi taraftarlarımız var hey gidi heyİlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Algılar, olguların önünde gidiyor. Kimse kusura bakmasın, bizimkiler de elde tuzlukla en önde koşuyor. Bilgi sıfır, hayal gücü ve kendi değerlerimize sövme sınırsız maaşallah! Bak, "palavra" diyorsun sen de... Güzel! O zaman niçin ciddiye alıyoruz bu maşaları? Sakin kalın. Biri diyor ki "X 20 verdi, TS 30 istiyor", öbürü "Y 25 verdi, TS 26 istiyor"... Bunları yazanlar, başkan açıklama yaptıktan sonra "City istiyor", "Essien rapor verdi, Chelsea'ye gidiyor" diye yazıyor. Çin entrikası gibi... Kanmayın bunların prenseslerine, ipek kumaşlarına...
Doğan'a kızılıyor, "Camianın itibarını düşürdüğü" için. İki gündür Trabzonspor taraftarının bir kısmının hâli ne? Böyle yapınca itibarımız mı yükseldi. Yine Yağızların, Ali Nacilerin lafıyla köpürdükçe köpürdü herkes. Sen beni tanıyorsun, bilmesem yazar mıyım? İki gündür sakinleştirmeye çalışıyorum. O sarı kafalı herifin attığı ilk taşı çıkarmaya çalışıyor millet. Uğraşıp dursunlar, sinirlerini yıpratsınlar, daha ne diyeyim...
İnşallah Oulai bugün iyi oynar. Yoksa ne komplo teorileri üretilir bu akşam!
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
- Beğen 1
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- yorumsuz6117
- Oğuz ZEYTİN
- Sefer A.
- Mehmet Fatih Yavuz
- gurur6134
- asilhamsi
- bahadır2561