Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ya ne adamsın,benim yazdığım bu planın neyini beğenmedin,bak tarihin en yüksek rakamlı tranferi hem de karaktersiz.30 yaşında bir kovayı 36 m euroya kitledi,şu olaydan bile adamın zekasını anlamıyorsan.çok yazık.

Beğen ya da beğenme ama adam bir plan yapıyor ve ona göre de ilerliyor.Kartal arazisinin planı askıda bak,bir kuruş vermeden gelir paylaşımı ile kulübe tek kalemde en yüksek geliri sağlyacak.
    Stadın yanına AVM planı hazır,eğer onu da yaparsa zaten kulübün geleceğini kurtaracak,bak bunlar gerçek.MAY tesisleri de en az az 5-6 milyar TLye satarsak sonrasında kim senin ilk 11 de olan adama teklif yapabilir.
    Başkanı eleştirmek kolay ama adam bir işe girniş ve inanmış,söyle bana başka kim sorumluluk alıyor başka,var mı.

İçini rahatlacaksa pelikan kuşunu bilirim,başka da bu isimde bir şey bilmem.
    bana çok tanıdık gelen "ipe dizmeli" sözlere konu yorumlar
    istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Davar bunlar gerçekten,bir arada bizim scout Eren Mert için tranfer edilecek diyorlardı,gelecek yık büyük ihtimalle sportif direktörümüz olacak.
      Ertuğrul Doğanı çok hafife alıyorlar ama 36 milyon euro kazığı sokan zekayı hafife alırsalar daha çok kazık yer bu mallar.
      Hala Uğurcanı ED ' nin sattığını düşünüyorsan büyük problem var hocam .

Adamlar istedi , uğurcan da istedi ve gitti.

Uğurcanı 36 milyon euro ' ya satmış zekaymış da bilmem neymiş.

Aynı zeka mendyi 12 milyon euro ' ya vermeyip , şimdi 7 milyon euro satın alma opsiyonu koymuş.

Fernandez, maxi gomez ,bardhi vb isimlere verilen paralara girmiyorum dahi .

Yine aynı zeka Uğurcan ' dan gelen paranın 1/6 ' sını gitti maaş olarak kiralık kaleciye verdi . Çünkü B planı yoktu.

Zaten bir adamın futbolcuyu çaktı diye bilmek için öncelikle ona hazırlıklı bir ortamının olması gerekir .

Denize gitti olmadı . Başakşehir kalecisine gitti olmadı . Son çare Onana ' ya gitti.

Sorsan kazığı ED sokmuş

Forumun çok eski üyesi olmasan Ertuğrul Doğan olabilirsin falan diyeceğim de , o adam Trabzonspor için forumlarda 15 senesini harcamaz. O süreyi G saray forumunda harcama ihtimali daha yüksek.
      En son shagrath61 tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Algılar, olguların önünde gidiyor. Kimse kusura bakmasın, bizimkiler de elde tuzlukla en önde koşuyor. Bilgi sıfır, hayal gücü ve kendi değerlerimize sövme sınırsız maaşallah! Bak, "palavra" diyorsun sen de... Güzel! O zaman niçin ciddiye alıyoruz bu maşaları? Sakin kalın. Biri diyor ki "X 20 verdi, TS 30 istiyor", öbürü "Y 25 verdi, TS 26 istiyor"... Bunları yazanlar, başkan açıklama yaptıktan sonra "City istiyor", "Essien rapor verdi, Chelsea'ye gidiyor" diye yazıyor. Çin entrikası gibi... Kanmayın bunların prenseslerine, ipek kumaşlarına...

Doğan'a kızılıyor, "Camianın itibarını düşürdüğü" için. İki gündür Trabzonspor taraftarının bir kısmının hâli ne? Böyle yapınca itibarımız mı yükseldi. Yine Yağızların, Ali Nacilerin lafıyla köpürdükçe köpürdü herkes. Sen beni tanıyorsun, bilmesem yazar mıyım? İki gündür sakinleştirmeye çalışıyorum. O sarı kafalı herifin attığı ilk taşı çıkarmaya çalışıyor millet. Uğraşıp dursunlar, sinirlerini yıpratsınlar, daha ne diyeyim...

İnşallah Oulai bugün iyi oynar. Yoksa ne komplo teorileri üretilir bu akşam!
        Taraftarın bu noktada sakin kalamaması bence haklı bir isyan. Sen kulübünü sürekli kendi adamlarınla İstanbul’a meze ediyorsun. Satış gerçekleşmese bile, bu işin basınla ilişkiler ve algı yönetimi kesinlikle bu şekilde yapılmamalı.

Uğurcan transferinde de benzer şeyleri yaşadık.
        Uğurcan transferi gerçekleşmeden önce “İstanbul takımlarına satılmaz” diyenlerin kaçı, bugün sözde ederi 50 milyon euro olan oyuncun için aynı cümleleri kurabilir? Kuramaz. Çünkü artık hem Trabzon taraftarı hem de GS taraftarı, istedikleri zaman bizden oyuncu alabileceklerinden emin.

Ben, Oulai’nin olmaz da hani 40 milyon euroya GS’ye satılmasındansa, 25 milyon euroya Chelsea’ye gitmesini tercih ederim. Bu mesele GS’ye oyuncu beslemekten ziyade, gerçekten o paranın eksiksiz ve temiz bir şekilde kulübün kasasına gireceğinden emin olmakla ilgili. Malum, futbolda çok kirli bir siyaset dönüyor. Bu işin hele Kutucu tarafına hiç değinmek istemiyorum.

Yorum

• Bence şuan Trabzonsporun ihtiyacı olan tek şey darbe. Trabzonun derinleri Ertuğrula okkalı bir darbe yapıp onu ordan aşağı almalılar. Nerdesin eyyy derin Trabzon. Bu satışları derin Trabzona sormadan yapamaz bu kesin ordan da onay alıyor.

Yorum

• Bu zeka şey mi "Lundstram Toreira dan daha iyi diyerek kitlenen zeka" mi. Geciniz bu baskan guzellemelerini. Oluai satilinca gelecek (!) para da bir anda yok olacak ve goreceksiniz o borc odenmedigi gibi daha da artacak

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Batagov gittiyse
              1. Sıraya Mykhavko
              2. Sıraya Kinteh yazarım.

Pas ve sertlik olarak Mykhavko önde. Hız ve çeviklik olarak ise Kinteh.

Gideceğimiz elemanlar kesinlikle bunlar olmalı.
              Kinteh Fm ' de kullandığım bi futbolcu. Sezonun çoğunda 11 oynatıyorum .

O adam FM' deki kadar iyimiymiş

Yorum

• İki rakibinde Avrupa'da devam edecek.Haftaya yine maçları var,Şubat ayında iki play off maçı oynayacaklar geçerlerse Mart ayında iki maç daha.Yani en az iki ay haftada çift maç yapacaklar.Bu kadar avantajlı bir durumdayız.Biz tek maç.Ama sen şampiyonluk potasındasın ve her şeyinle lige konsantre olman gerekirken futbolcularının aklı tekliflerle karışsın diye ortam hazırlıyorsun.
                DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Başkanın açıklamalarından sonra gündem biraz hareketlendi gibi.Fikirlerimi paylaşırsam;

Batagov için 25-30 milyon euro çok iyi para bence ederini bulmuştur gidebilir.Transfer dönemi içindeyiz yerine transfer yapabiliriz.

Ümit Akdağ için 3,5 milyon+olaigbe kiralık teklifi olabilir.Daha fazlasını vermezdim.

Yabancı da alınabilir.Ama biraz daha atletik biri olursa iyi olur.Sağ stopere koyduğumuz oyuncuya iyi partner olacak birini bulmalıyız.Birbirinin defolarını örtmeliler.

Oulai için henüz erken genç yaşta fildişi onbirine girmeyi başardı.Çok yüksek rakamlara gidebilir.Bir büyük milli turnuva daha geçirsin bence.

Yeni forvetimiz de hayırlı olsun.Tarzı bizim oyun anlayışına uygun.İnşallah burada seviye atlar.

Oyuncu satışı yapmamız lazım tabi ama bir anda da takımın içi boşaltılmaz.Daha zamana yaymak lazım.Gönderip alırken yerlerini doldurmak lazım.

Mesela şuan sadece batagova izin verirdim ben olsam.Diğer teklif gelenleri sene sonuna bırakırdım.

Bu arada yurt içi yurt dışı gönderme konusuna değinirsem gönlüm yurt dışına gitmelerini ister ama yurt içinden gelen teklif yurt dışından 5-10 milyondan fazla ise içeriye de satılabilir.gs fb bunların alt yapısı olduk cümlesi gerçekçi değil alt yapıdan alınan oyuncular beleşe mal olur.Biz oyuncunun bedelini çatır çatır alıyoruz.O yüzden sıkıntı yok.Mesela geçmişte gs ye giden oyunculardan sadece selçuk inanın gidişinde kendimi keriz gibi hissetmişimdir.Bizi oyaladı sonra kaçtı.Onun dışındaki giden oyuncuların hepsinin bedelini aldık.

Yorum

• Dün akşamdan beri inanılmaz bir bilgi kirliliğidir gidiyor. Her şey allak bullak şu an. Neredeyse iki saat içinde önce yönetim, daha sonra Oulai hain ilan edilip darağacına götürüldü. Ayıklayabildiğim kadarıyla süreç şöyle işledi:

Birinci adım: Trabzonspor'un transfer yapamama (buna beklenen düzeyde transfer yapamama da diyebiliriz) ihtimaline karşı "Şubat 2026'da yüklü bir ödeme yapılması gerekiyor" haberleri pompalandı.

İkinci adım: Bir platform yayınında, Trabzonspor adına içerik üreten bir arkadaş, Oulai için Galatasaray'ın ilgisinden bahsetti ve somut bir bilgi olarak Trabzonspor'un oyuncunun bonservisinden 35 milyon avro istediğini söyledi.

Üçüncü adım: Ortalık burada karıştı. Bunun üzerine birçok GS muhabiri Oulai - Trabzonspor haberi girmeye başladı. Buradan anlaşılıyor ki bu arkadaş bilgiyi Trabzon değil, Galatasaray tarafından almış.

Dördüncü adım: Son olarak dün yaşanan kaos. Yine sosyal medyada türeyen bir dedikoduya göre "Galatasaray, Oulai'yi çok satın almış, sadece ortam yumuşatmak için bekletiyorlarmış" denildi.

Beşinci adım: Ertuğrul Bey'in A Spor canlı yayınına bağlanıp net bir şekilde oyuncusu için "40 milyon veren alır" açıklamasından sonra başta, fenerbahçe'nin maşası olan "gazeteci" Y.S. da olaya dahil olup önce Trabzonspor'un beklentisinden, sonra da Avrupa takımlarının ilgisinden bahsetmeye başladı.

Peki sonuç ne?

Bugün önemli bir maça çıkacak olan Trabzonspor'un ne oyuncuları ne yönetimi ne de taraftarı bunun farkında değilmiş gibi davranıyor. Öyle bir hava esiyor ki şu an, "Artık forma almam" diyeni mi ararsın, maça gideni hain ilan edeni mi...
                    Bir deli kuyuya taş atıyor; kırk akıllı çıkaramıyor misali. Oyuncu almak kadar satmak da belirli bir profesyonellik gerektirir. Biz şu an bu süreci hiç iyi yönetemiyoruz. Bugün ilk 11 başlayacak üç as oyuncumuz belki de son kez Trabzonspor formasıyla maça çıkacak. Biz bu adamlardan ne bekleyebiliriz bu kafa karışıklığında? Berbat bir hava var şu an camia üzerinde.
                    İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                    Karl Marx
                    анархія-мама

Yorum

• Adam çıkıp " Kafamızda bir rakam var bu rakama gelen teklifler olduğu zaman oturur konuşuruz. Kimin ne dediği gram umrumda değil. Ben hocamın ve yönetim kurulu arkadaşlarımın dediğine bakarım . Başka kimsenin dediğine bakmam " şeklinde açıklama yapıyor.

Ondan sonra stada kimse gelmiyor diye , yakın olduğu tv kanallarına çıkıp dert yanıyor. Taraftarı ötekileştiriyorsan , o zaman taraftardan herhangi bir beklenti içerisine girmeyeceksin .

Her ne kadar dillendirilmese de , şampiyonluk potası içerisindeyken elindeki değer futbolcuları hemen her çıktığı programda pazarlamaya çalışan ve rakibinmiş değilmiş diye ayırt etmeyen herhangi bir başkan , Türk futbol tarihinde var mıdır ? Hatta Türk futbol tarihini geçtim, dünyada bunun bir örneği var mıdır ? Ben hatırlamıyorum.

Teknik direktörün futbolcuları sahaya odaklamaya çalıştıkça , sen başkan olarak her programda futbolcularını pazarlıyorsun . O futbolcu kulübe aidiyet hisseder mi ? Tüm kamuoyunun önünde gerçekleşen bu olaylardan , futbolcuların etkilenmeyeceğini mi düşünülüyor ?

Bu şekilde kulüp yönetilir mi ?

Bir teklif varsa , arka fonda futbolcularla teknik heyetinle konuşarak fikir alışverişi ile halledersin . Bunu tüm medyanın önünde konuşup görüşmezsin.

Bu amatörlük , bu liyakatsizlik insanı futboldan da canı gibi sevdiği takımdan da soğutuyor .
                      En son shagrath61 tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.

Yorum

• Her sene şampiyonluk yarışında olamıyoruz.Son 20 yılda üç kez olduk,2 şampiyonluk aldık diğerini pandemi kaosunda rejimin takımına kaptırdık.Şu anda sadece 5 puan gerideyiz ve rakiplerin sana gelecek.Estirilen havaya inanamıyorum.Şu heyecanı bile çok görüyorlar.
                        En son Larking tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
                        DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Biz oyuncu bekliyoruz adam elde ne var yok satıyor. Böylece transfer sezonu kapanmıştır. O e.dogan kimseyi alamaz

Yorum

• Abi yeni aldığımız stoperin kendine hayrı yok bir de Batagov mı gidecek?

Bazen Sevinç Bazen Keder
                            YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Kasımpaşa maçına 3000 bilet satmış Trabzonspor.

"Büyük takımız, rakibe oyuncu satılmaz" mastürbasyonuna devam ağalar.

Sırtında kufe olmayan adam konuşmayacak.

Yorum

• Şunu da iyi anlamak gerekir şuan için her şey güzel hoş Batagov 25, Oulai 30-40, Agusto 15, Pina, Folcarelli filan derken, elimizde bu assetlerin hepsinin satışı gerçekleştiğinde likiditeye döndüğünü bilmek lazım. Hatırlayanlar vardır; Ağaoğlu zamanında da Yusuf Yazıcı'dan, Ömür'e, Novak'dan Ekuban'a hatta Parmak'a bile Freiburg hatta Türkmen'in bile talipleri konuşuluyordu, ama sonuçta sadece Yazıcı satılabildi. Benzer bir süreci yeniden yaşayabiliriz. Bu yüzden 10 işten 1’ini doğru yapmış bir yönetimin, bu transfer ve satış sürecini çok daha hassas ve doğru yönetmesi şart.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim