Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
İlla satacaklarsa 30 a değil 20 ye yabancı takıma satsınlar. Rakip takıma oyuncu satmayı alışkanlık haline getirerek kanser gibi tedavisi zor duruma giriyor camiaYorum
-
ulan var ya hiç aklima gelmedi ama okuyunca bi aydinlanma oldu, vallahi beklenir bunlardan, hiç mantiksiz degil hiiçç, yapar mi yapar bu kripto gsliler (kriptoluklari da kalmadi gerçi)Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
Hayır şöyle oluyor;
Bugüne kadar ki sermaye artırımlarını yaptıran, paparayı sponsor yapan ve bu adama yetki verenlere diyor bunu.
Doğan borç var, ödemeler var, diye veryansın ediyor. Oyuncu satacağım diyor. Her zamanki gibi kendinde beş kuruş yok hiç olmadı. Bununda altını birkaç medya kevaşesiyle ufaktan doldurtuyor.
Albayrakta her zamanki gibi devreye giriyor, satma para buluruz sana diyor.
Yarın maç var, ona konsantre olayım, bu konuya yazmayayım diyordum.
Şimdi, şöyle mi düşünelim:
Gs alıyordu Oulai'yi. Yani büyük güce sahipler... Biz eziğiz. Ödeme zamanımız gelmiş! El açmışız, "Ya Gs, gel Oulai'yi al da, rahatlayalım..." Gs de büyüklük etmiş, alıyormuş ki...
Tam o sırada, kurtarıcı Berat bu işe "Dur!" demiş.
Gs kahraman. Berat kahraman. Oulai süperstar. Trabzonspor piyon?
Bunu bizim renktaşlarımız yazıyorsa, onlar da gurur ve akıl yok (Size demiyorum, alıntıladığınız kaynaklar için söylüyorum). Ne kadar kolay tahrik olan, yönlendirlen, havuca bakan, saf bir kitleye dönüştük.trabzonspor bir sevdadir...Yorum
-
iknâ oldum he
İkisi de yurt dışına satıldı,ikisi de bizde şampiyonluk yaşayamadan gittiler,sonuçta şampiyonluk için borçsuz ve kaliteli genç kadron olacaksa,bazı bedeller ödenecek.
Yok şunun alt yapısı olduk,yok şöyle falan bunlar sahada rakibi dar ettiğinde biter,şampiyon olursan da valla herkes köpek gibi kıskanarak izler.
Bu sezon vizyonu Ahmet Kutucu olan FT ile zaten şampiyon olamazsın,yıl sonunda da yerine adam bulup Olai,Bbatagov gibi adamları satıp,geleceği kurtarmak en mantıklısı.
Kartal ve AVM projelerinden sonta bizi zaten para sorununda kalmayacak,en fazla üç sezın dişimizi sıkacacağız.
Hiç bir güzel şey bede ödemeden olmuyor.
baskan oldugundan beri 1 derbi kazanmamisiz... ama olsun erto aldigim duyumlara göre sey diyormus :
"verin yetkiyi görün etkiyi" jahjahjah
3 sene yetmedi bi 3 sene daha disimizi skacakmisiz... sonra 5 sene üst üste sampiyon yapacakmis her sey hazir ! yerrrssennn
ama projeler gecikirse ki gecikecektir ya da malzeme olarak kullanilacaktir, bi 10 sene daha yetki ve sabir ister... çok tanidik geliyor çooookkk...
yiyenlera âfiyet olsun
baskani ve tayfasini savunanlar 90 % pelikancidir, baska bir olasilik yokTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
Trabzonspor yakın tarihte hiç bu kadar itibar kaybetmemişti
Camianın önde gelenleri Ahmet Ağaoğlu'nu ikna etsinler
Trabzonspor iş bilmez beceriksiz yalancı insanların eline düştü
2 aydır transfer çalışması yapıyoruz diyen takımın yarın ki maçta yedek kulübesinde hamle yapacak kaliteli futbolcu yok
Bunların yüzüne tükürün utanmazlarYorum
-
Durum böyleyse Başkan nerdeyse her gün 10 defa Yabancı kontenjanı sıkıntımız elimizi kolumuzu bağlıyor diye her gördüğü gazeteciye ağlıyor belkide Oğuz için ve Ümit için Albayraktan yardım mı dileniyor anlamadım gittiHayır şöyle oluyor;
Bugüne kadar ki sermaye artırımlarını yaptıran, paparayı sponsor yapan ve bu adama yetki verenlere diyor bunu.
Doğan borç var, ödemeler var, diye veryansın ediyor. Oyuncu satacağım diyor. Her zamanki gibi kendinde beş kuruş yok hiç olmadı. Bununda altını birkaç medya kevaşesiyle ufaktan doldurtuyor.
Albayrakta her zamanki gibi devreye giriyor, satma para buluruz sana diyor.
No one wins. One side just loses more slowly.Yorum
-
Yes degil de Hasan öyle bir tivit atmisti sanirim... buna yillardir nerdeyse sövüyorum burda hattâ yasaklanmali bile dedim belki bunu diyen tek kisiyim ama millet seviyor böyle yönetim tetikçilerini...böyle bir şeymi dedi
gelen hiçbir şey yokken kulübün borcunun bittiğine inanan zavallı TS taraftarı
"o yok bu yok tek gelirimiz scouting transferlerimiz" de demiş
kıçımla gülüyorum ya
takımın yarın maçı var
üç gündür tv tv topçu pazarlıyorsun
sonra taraftar nerde
ebenin örekesindeTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
Ciddi ciddi Trabzonsporun herhangi bir camiası kaldığına inanıyor musunuz?Trabzonspor yakın tarihte hiç bu kadar itibar kaybetmemişti
Camianın önde gelenleri Ahmet Ağaoğlu'nu ikna etsinler
Trabzonspor iş bilmez beceriksiz yalancı insanların eline düştü
2 aydır transfer çalışması yapıyoruz diyen takımın yarın ki maçta yedek kulübesinde hamle yapacak kaliteli futbolcu yok
Bunların yüzüne tükürün utanmazlarNo one wins. One side just loses more slowly.Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Turgay Atalay (12,449 gönderi)
- Onur Erçetin (8,042 gönderi)
- Ertan Artan (3,979 gönderi)
- Kanonder5961 (9 gönderi)
Yorum