Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 30 milyon euro artı amad gutucu demek bana göre 30 milyon euro-10 milyon euro zarar demek. Yani o ticaret 20 milyon euro getirir.

Yorum

• Aslında batagov oulai agusto,ya bu paraları vermeleri birazda sürpriz sayılır milli maçlar derbiler avrupa kupaları vs pek fazla muhteşem maclarida yok! dünya kupası Avrupa kupalari vs zorluk derecesi yüksek olan maçlarda başarılı olursalar fiyatlar ikiye katlanır tabiki riskleride olabilir !

Yorum

• bu akşam ki şu açıklamadan sonra her şey netleşti. bide millet burada kadro falan yapıyor. bu takımda 2 sene kalacak oyuncu olmaz. defans hattından forvete kadar teklif gelen her oyuncuyu satacaklar. biz oyuncu bulup satacağız diyor açıkça. şunu gören futbolcu ne düşünür acaba. trabzonspor'un başarısı umurunda falan olur mu. kulüp kimlerin eline kaldı. nerede ne konuşacağını bilmeyen acizin eline düştük. mevcut yönetim değişene kadar stada gitmiyorum. isterse takım şampiyonluk maçına çıksın.
        En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• 2. Devre evimizde oynayacağımız maça çıkmayalım galatasarayımıza şampiyonluk yolunda çelme takmak ihanettir.
          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Bunlardan kurtulmanın tek yolu Abdullah Avcı 30 yaş üstü adamlari alıp zarar ederrek satış yapamayız böylelikle ertodan kurtuluruz.
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• castillo61
              castillo61 yorum yaptı
              Yorum düzenleme
              :ddd

Oulai yerine Berat özdemir'i çekerdi böyle dertlerimiz olmazdı

• Bastia'nın yüzde 20 payı da var. Çerez parasına rakibine satıyorsun. Biri şu çuvalı durdursun dünya kupasını beklesin. Yok bi daha bu paraları görmezse nolacakmış tepe tepe kullanacağız aw nolacak

Yorum

• Fener şu Yiğit efeyi reklamla sene sonu 50 milyon euroya satar görün bakın. Batagovla arasında en az abartmıyorum 3 gömlek kalite farkı var.

Yorum

• Batagova 28 milyon euro bandında teklif olduğu söyleniyor. Kasımpaşa maçı son maçı olursa şaşırmayın.

Yorum

• Oyuncu aldık mı diye hevesle geldim Batagov'u yolcu ediyorsunuz. Moralim alt üst oldu şu kadronun üzerine koymadan dağıtacağız.
                  Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bastia'nın yüzde 20 payı da var. Çerez parasına rakibine satıyorsun. Biri şu çuvalı durdursun dünya kupasını beklesin. Yok bi daha bu paraları görmezse nolacakmış tepe tepe kullanacağız aw nolacak
                    Oulayi tek başına şampiyon yapar sakatlık v s. Olmazsa

Ben bu başkanın nasıl zarar etmeden nasıl ticaret yaptığına hayret ediyorum
                    “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• Bu açıklamalardan sonra yarın her yerde istifa naraları atmalıyız. Bu artık kulübü küçültmek, başka bir şey değil. Takımı şampiyonlar ligi şampiyonu da yapma istemiyorum bu adamı.

Yorum

• Zubiye de 8 milyon euroluk teklif var deniyor.

Yorum

• Başkanın annesinin fotoğrafı üstünden çok çirkin ithamlar sözler var twitter da. Bir başkan kendi taraftarını nasıl kışkırtır izliyoruz. İki tarafıda Allah islah eylesin bana giren çıkan yok.
                          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Dexter M.
                            Dexter M. yorum yaptı
                            Yorum düzenleme
                            O da ayrı bi ş.refsizlik

• Bu arada hamsi çevresel stresten dolayı Gürcistana kaçtı haberiniz olsun.

Yorum

• Oulai için peşin 40 aşağısı teklifleri dinlemek hatta utanmadan gorusmeyi surdurmek ihanettir ama Batagov reise 25 üzeri teklif varsa ona bir şey diyemiyorum.

Yerine oyun kurabilen, yerden havadan iyi ve Batagov benzeri isimsiz scout transferi yapabilecek miyiz? Alternatifi bulunduysa İngilizleri silkelesinler 26, 27 koparıyorsak satalım.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                            X
                            WhatsApp Resmi İletişim