İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
İnsan şunu haber yapmaya utanır. Bu trabzon medyası harbi kıt akıllı. Başka iş bulamayan tipler gazeteci olmuş. Millet birini bin yapar, bizim ml da oulai’ye 12 milyonluk teklif var yazıyorEn son hızligonzalaz tarafından düzenlendi; 3 hafta önce.
- Beğen 4
-
"Bordo - Mavililerle ara transfer döneminde adı sıkça anılan Aral Şimşir’in ve Ahmet Kutucu için istenen bonservis tekliflerinin pahalı geldiği belirtiliyor.
Midtjylland’da forma giyen Aral Şimşir için istenen bonservis bedelinin çift haneli rakamlar olduğun belirten Hasan Tüncel, “Aral Şimşir pahalı. Çift hanelerde istiyorlar. Trabzonspor bu rakamlara çıkmak istemiyor. Buraya muhtemelen yine yabancı isim olabilir. Aral Şimşir’den sonraki isim yerli olarak Ahmet Kutucu oluyor. Ahmet Kutucu için Galatasaray’ın 5 milyon Euro beklentisi var. Trabzonspor 3 milyon Euro gibi rakamları düşünüyor” dedi."
Yorum
-
Renktaşlarımızın Yazdığı yorumları okudum, genç futbolcuya bakış açısı konusunda şunu söyleyebilirim: sene 2022 forumda genç futbolcu transfer edilmeli ve gençlere yönelik yatırım yapılmalı yorumunu sürekli yapıyordum. Hatta bir çok renktaş bu duruma karşıydı,bazıları ısrarla 30 yaş üstü son sözleşmesi olan yıldız(tabiri caizse sakat rolüne yatacak) futbolcuları istiyordu bu yüzden tartışmalar dahi yaşanıyordu ama sonuç değişmiyordu,veteran(30 yaş üstü) sever hocanın ve bazı kişilerin istediği oluyordu. Uzun zaman sonra Takımımız doğru yaş periyodunu tutturdu. Veteran dediğin 26-30 yaş arası futbolcudur benim gözümde. Zubkov bir veteran futbolcudur mesela ama 34,35 yaşında olan futbolcu artık dönemini bitirmiştir. bizim dinamik yapımıza ayak uyduramaz, galibiyet için genelde çırpınmaz sahada. Kısacası Gençlere yatırıma devam etmeliyiz bu konuda durmak yok, birde kendi yerli altyapıdan futbolcularımız takıma eklenmeli bir şekilde. Onuralp Çakıroğlu, Arda Öztürk gibi futbolcularımızı oyuna alıştırmamız ve almamız gerek 65. dakikadan sonra bu konuda almadığı için Fatih Tekke'ye tepki gösterenlerden biriyim. Özetlersek 3-4 yıl öncesine kadar burada genç futbolcuyu bu kadar kabullenmiş ve isteme durumu yoktu,Çoğunluk yıldız adı altında 33-34 yaşında adamları istiyordu. Yani kimse kimseye masal okumasın, kimse karşı değil gençlere vb gibisinden.
Umarım hepimizin ortak istediği olur ve takımımız nice başarılara imza atar,Yaşasın BORDO MAVİ FIRTINAM. Ömrünü AvniAker sokaklarında geçiren bir renktaşınız olarak Saygılarımla renktaşlar...
Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...
- Beğen 2
Yorum
-
Şu Hasan'ı Trabzon'da uyarsınlar cidden özellikle son birkaç aydır saçma saçma haberler yapıyor. Elinde net bilgi varsa yazarsin, laf arasında sorup ayak üstü duydugu muhabbetten haber üretme işine son vermesi gerekiyor.İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHasan Tüncel: “Oulai, Folcarelli, Augusto, Batagov ve Pina’ya teklifler var. Kimileri irili ufaklı.. Oulai’ye 12 - 13.. Augusto’ya 8 civarı..
Trabzonspor kulübünden aldığımız net bilgi şu: Biz kesinlikle bu oyuncuları devre arasında göndermeyi düşünmüyoruz. Kadro kalitemize ekleme yapıp hedeflerimize ilerlemek istiyoruz. Ama astronomik rakam olduğu zaman oturup konuşuruz…”
https://www.61saat.com/trabzonsporda...r-ortaya-cikti
Oulai ve Agusto ya teklif var, rakamlar düşük yaz geç. Bildiğimizi bize satma. İnsan şu rakamları yazarken ben ne yaziyorum, kulube zararı olur mu diye sorgular."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Beğen 3
Yorum
-
Türkiye'de yarım sezonda 9 gol atmış 22 yaşındaki Brezilya'lı santrafor için için Arap kulüplerinin ödemesi gereken rakam en az 20-25 bandındadır.İşin kuralı budur.
Hepi topu 5 lig maçı oynamış stoper Yusuf Akçiçek için bile 22 ödendi.Bize gelince rakamlar niyeyse düşüyor.En son Larking tarafından düzenlendi; 3 hafta önce.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
- Beğen 4
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bu sefer iyi takim kurmuslar gibi, hocalarinin da sansi yâver gidiyor...
konuyla alâkasiz ama bir konuya deginecegim :
atv'nin mikrofonlarda da pustluk yoksa eger, fb taraftarlari maça daha çok bilenmis gslilerden daha fazla ses çikarmis, bizim bjk ile olan finaldeki gibi kafa kafaya oynayan tribünler yoktu, gsliler sahada da tribünde de ezildi,, hani bu güya bizim stadda geçen sene dep tribününde shovv yapanlar var ya....
simdi bunu niye diyorum, çünkü geçen sene de birçogumuzun da dedigi gibi, hattâ staddakilerin de onayladigi gibi gs tribününün tvye yansitildigi gibi bir tribünü falan yoktu bunu bir kenara koyalim...
lig maçlarinda ben birçok kez vurgulamisimdir, fb'nin stadda çikan sesler anormal diye, heriflerde sanki dersin semt yikiliyor ama bakiyorsun maraton tribününde kimse kimildamiyor ziplamiyor bagirmiyor, nasil oluyor bu diyorum sürekli, bein mikrofonlarinda resmen oynama var ses arttirma var islerinde gelince bu açik ve net...
dün aksamki maçtaysa fb taraftarinin sesleriyle tvde gördüklerim örtüsüyordu, ne zaman saglam gürültü olsa fbliler ziplayip duruyordu belliydi yâni heriflerin bagirdigi tezâhürat yaptigi...
demek istedigim su, bein denen sahtekar kurulus en azindan Türkiye'de oçluktan baska bir sey yapmiyor, isine gelince ses arttiriyor, mikrofonlari esit alanlara dagitmiyor, bir seyler çeviriyorlar bundan zerre süphem yok... bizim stadin alayi ziplayip bagirirken gelen ses 2bin conconlunun dep tribününde bagirmasindan bile azsa orada neyin oldugu az çok belli... mk orçolari ya it oglu itler... bunlar utanmasa fblilerin olmadigi maçlarimizda bile montajla fb tezâhürati eklerler öyle orço bunlar
daha önce duydunuz mu videodaki bilgiyi..
istanbul kulüpleri başta fb bizim lehimize yüzde 1 fayda sağlayacak bişey olsa dır dır dır konuşurlar
yok siyaset yok bakan bilmem ne..
biz hem kulüp hem camia çok gerideyiz..
En son alperrr tarafından düzenlendi; 3 hafta önce.samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
- Beğen 1
Yorum
-
bu da ayri bir konu evet ve baska bir rezillikİlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
daha önce duydunuz mu videodaki bilgiyi..
istanbul kulüpleri başta fb bizim lehimize yüzde 1 fayda sağlayacak bişey olsa dır dır dır konuşurlar
yok siyaset yok bakan bilmem ne..
biz hem kulüp hem camia çok gerideyiz..
https://www.youtube.com/shorts/igvaZYQD3TE
- Beğen 1
Yorum
-
Şikeciler 30 milyona goundenziyi aldılar ucuza bence eski parayla 3 milyon Euro. Bize 12 falan istiyorsa midiltland ucuz 1.2 milyon Euro biz junlara 2 milyon eurolar verdik zamanında 2004 dE sanırım. Biz olaigbeye 5 verdik aslında o 500 bin euro.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
1982 yılında Barcelona Maradona'yı tüm zamanların rekor ücretini ödeyerek 5 milyon sterlin'e transfer etmiş. Yaklaşık 7.3 milyon € ediyor. O zamanlarda dünyanın en iyi oyuncusunun transfer edildiği paraya şimdi Aral Şimşir alınamıyorİlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞikeciler 30 milyona goundenziyi aldılar ucuza bence eski parayla 3 milyon Euro. Bize 12 falan istiyorsa midiltland ucuz 1.2 milyon Euro biz junlara 2 milyon eurolar verdik zamanında 2004 dE sanırım. Biz olaigbeye 5 verdik aslında o 500 bin euro.
- Beğen 3
Yorum
-
Bir afrika kupası ile oulai nereye geldi
yazın dünya kupası var
Seni avrupaya atsın
Piyasasini yapsin
Ondan sonra düşünürsün teklifleri
şimdi geleni konuşmadan geri çevirhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
- Beğen 1
Yorum
-
Net adamlar alıp şampiyonluk kovalayan üzerimizdeki 2 takımla kafa kafaya mücadele edebilmen için iki yol var..Birincisi takım ve oyun kültürü olan bir takım yaratacaksın ikincisi ise üstümüzdeki takımlar gibi para basıp net adamlar alacaksın..Bizde transfer pazarına yakınlık, kulüp lokasyonu ve finansal güç olmadığına göre birinci yolu seçmek ve denemek daha kârlı bir iştir..
Takım ve oyun kültürünü oluşturmak için metodun olmalı..Bir kere futbol aklı kesin olacak ve biraz da mühendislik kafası...Elindeki hasbelkader sağlam olan oyuncuların yanına net değil tamamlayıcı oyuncular alacaksın..Bizim U19 takımı gibi bir takımdan bahsediyorum..Finale kadar gelen o takımda sivrilen tabiri caizse güneş gibi parlayan bir oyuncu yoktu ama takım halinde sahaya iyi yayılıp iyi alan kapatarak elemeleri tek tek geçtiler...Şu oyuncu sivrildi şu oyuncu tek başına takımı taşıdı diyemezsin ama oyuncular alttan yukarıya geliş sürecinde birbirini tanıyan birbirinin saha içi özelliklerini iyi bilen nitelikte olduğu için sahada da birbirlerinin gediklerini kapattıkları için başarılı oldular..
Şimdi ben bizim takıma baktığımda el emin yani güvenilit 3 5 adam sayarım..Bunlar Eskihellaç Batagov Onuachu Pina Folca Oulai..Bunların üzerine yanına kenarına transfer yapacaksın eğer üzüm yemek istiyorsan...Mesela Lazio'da Lazzari var herif tam bir atlet seri ve çevik 32 yaşında sağ bek ve kanatta da oynayabiliyor..Son durumuna göz atıp gözüm kapalı transfer ederim..Pina ceza ve sakatlık durumunda sağ beke çekersin Zubkov'dan daha seri ve akıllı olduğu için açığa kanada koyar geçiş maçlarında Pinanın önünde oynatır sağ tarafı ateşlersin...Sol tarafta hiç macera arama..Suudilerden Vargas'ı al hatta bizim bu adamı herkesten önce Çin'den almamız gerekiyordu..Yedeği de Waka..Sağ ve sol tamam..Mesele bu kadar basit..İlla genčtaze cevher bulacaksın diye bir şey yok sonra sırf genç olsun çamurdan olsun bizim olsun kafasına girersen mancınıkla postalamak istediğin Kazım Olaigbeler geliyor buraya..
Yazdığım adamlar kimsenin tanımadığı adamlar değil ve yaşları 25 üstünde ama takıma 5 6 sene faydalı olacak adamlar..Rize'den Olauvin'i al Antep'ten Kamara'yı Kozlowski'yi al hatta Kevin Rodriguesi bile alabilirsin..Almazsan sonra zırlayıp duruyorsun gs maçında niye Ozan sol bek oynuyor diye..Yine Arif gibi kazma bir adama şans vereceğibe Rizede joker gibi bir oyuncu Mithat var onu al..Harmanla ve iyi bir takım kültürü oluştur..Zor değil bu işler Tekke..Gidip Umut Nayir gibi bir adamı isteme Allah'ını seversen..Saçmalama Tekke..10 numara mı arıyorsun git Eyüp'den Kerem'i al..Ayağına topu yapıştıran top tekniği var olan bir adam...Hiç scout işlerine girmeden 6 7 topçu yazdım bilinen aldır bunları postala buşariyi kazımı sikanı onu bunu..
Bu kulüpte neden kadro mühendisliği planlama gibi işler rayına oturtulamıyor hiv anlamıyorun..Kardeşin yabancı sınırı varsa aynı mevkiye niye 3 tane forvet alıyorsun anlamıyorum..Before Elvis There was Nothing
John Lennon
- Beğen 1
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Oğuz ZEYTİN
- Mert Oğuzlu61
- Mehmet Fatih Yavuz
- Ertan1982
- Nazim Can
- Turgay Atalay
- Antonio