Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
-
Geçmişte fenere yazılmış, bjk'ye yazılmış. Menajer işi görünüyorYorum
-
Devre arası satılması hata olmuş, sezon sonu beklenmeliydi, hem takımın hedefi var hemde sezon sonu daha iyi teklifler kesindi, Klasik Erto işte..En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 03.12.2025, 08:52.I am not in danger , I am the danger..Yorum
-
Batagov'u 20 milyon ustune satarim bu kulup anca bu sekilde yaşar.Ha ama tek sartla nasil Malheiro gitti 2 gunde yerine Pina geldi ayni sekilde muadilini bulacaksinOyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...Yorum
-
4-5 sene önce oyuncu satışını önemserdim, artık önemsemiyorum.Bu tip işler planlı,programlı kulüplerde hatta ülkelerde yararlı olur.Bugüne kadar oyuncu satışından kasaya giren paraların daha fazlası şimdi liste yapsam yarım saatimi alacak hiçbir faydası olmayan menajer itelemesi futbolculara ve çoğunlukla da oyuncudan kurtulmak için fesih bedeline ödendi. Joaqin Fernandez sakatken,İspanya'ya Betis maçı izlemeye gidiyordu mesela.Bu örnekler çoğaltılabilir.
Şimdi bu sene daha mantıklı bir transfer politikası izlenmiş gibi görünüyor ama bu böyle mi devam edecek hiç birimiz bilmiyoruz.Eğer oyuncuyu belli bir projeye ikna edersen,ücretine zam yaparsan,oyuncu isteyerek kalacaksa 20 M.Euro gibi bir rakama Batagov'un satılmasını doğru bulmuyorum.Hele de yarışın içindeyken.Uğurcan gibi astronomik bir teklif gelir o zaman bakılır.En son Larking tarafından düzenlendi; 03.12.2025, 13:40.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.Yorum
-
bu kafayla en fazla samsun, göztepe oluruz. oyuncu satma işini normalleştirdiler. para geliyor diye stadı da rakip takım taraftarlara açalım onlar da gelsin bizle maç izlesin nasıl olur.Yorum
-
Batagov 30 ve üstüne ( sonraki satıştan pay da almak kaydıyla) gidecekse devre arası satalım. Aksi takdirde zaten stoperde savic sürekli sakatlanırken batagovu devre arası ederine satmak büyük hata olur. 2 tane direk oynayacak stoper alman lazım, bunların ikisinin de tutması lazım. Direk tutacak adamlara da vereceğin aşağı yukarı para 20leri bulur yine. Devre arası uğurcanda olduğu gibi astronomik teklif gelmedikçe satış olmamalı.Yorum
-
Dünya futbolu bambaşka bir yere gitti. Oyuncular ve takımların eskiden belli bir ayırt edici kimliği vardı, şu an hepsi birbirinin kopyası, benzer oyuncu tipleri ve boş boş paslaşıp gol arayan sözde milyonluk takımlar.
Ama burası Türkiye ve burada yazılı olmayan kurallar hala geçerli. Sen eğer bu ülkeye A kalite 10 ve forvet getirirsen zirveye yakın yerlerde dolanırsın.
Eğer bunlara ek olarak kanatlarında da yaratici ve skorer birer oyuncu varsa, defansin ve kalecin çok kötü olmadigi sürece sampiyon olursun.
10 numaranin modası bu ülkede asla bitmez. Scoutlar Jaja profili birini getirsin sola da Waka profili çilingir kanat bulsun, bu takım şampiyon olabilir.
Oyuncu yok diye bir şey yok ortalık oyuncu kaynıyor, sen scoutlara 'bana Jaja, Waka profili benzer tip sol kanat ve 10 bul' dersen ona göre oyuncu izler. Bonservisleri tabii ki ucuz olmaz ama bi zahmet şu kadroya 2 tane A kalite oyuncu alsınlar.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"Yorum
-
-
Rakam tatmin edici ise hemen yerine izdüşümünü Kiev'den Taras Mykhavko'yu fiyat olarak yoklamak lazım.
Taras Mykhavko - Spielerprofil 25/26 | Transfermarkt
Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum