Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İrfancan bitik istemez
    Bize faydalı olur olmaz ayrı mesele ama bitik olan Cengiz sen Cengizle karıştırdın, İrfancan geçen sene doğru dürüst oynamadıki.
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İrfancanı da aradan çıkarsak keşke, İsmail+İrfancan+18 bence gayet karlı bir iş yapmış oluruz.
      İrfan da fena olmaz ama palazlanmış yerli sorun çıkarmaya meyillidir hep. Maaşı da var.

Oğuz hem Tekke'nin öğrencisi hem de daha seri bi profil. Bu sene de yedek oturacak aklını çelip dahil etsek keşke.

O değil Uğurcan daha geçen maç ipten aldı takımı. Yeri nasıl dolacak büyük soru işareti

Yorum

• İsmail iyi topçu ama çocuk injury prone.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Uğurcan konusunda hiç düşünmeden verin gitsin kafası burda değil surat beş karış adamda. Onun işi bitti bir daha bu kulübün kapısından içeri girmesin.

Yorum

• Oğuz ve üzerine bir miktar bonservis güzel olur. Aksi durumda oyuncu almanın bir mantığı yok. Fenerbahçe şark kurnazıdır. Cengiz, Emre Mor, Becao falan önerir ilk tur. Tavrımızı net koymak lazım. Ya direkt yüksek bonservis ya da Oğuz artı bir miktar bonservis.
            İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
            Karl Marx
            анархія-мама

Yorum

• Kapatin külubüde kurturalim.ugurcan da giderse yaziklar olsun...altyaptidan cikip sikebahce ye hangi yüzle gidersen...
              Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

Bize faydalı olur olmaz ayrı mesele ama bitik olan Cengiz sen Cengizle karıştırdın, İrfancan geçen sene doğru dürüst oynamadıki.
                fb maçlarını takip ederim sıklıkla sonradan girdiği maçlarda izledim,dünde son 20 dakka falan oynadı leş attı yine.ismail kartal dönemi ile alakası yok,rehabilitasyon merkezi olmayalım diyorum.oğuz veya yüksek iyi olur ama oğuzu kolay bırakmazlar zamnederim ,hem 6.5 bonservis verdiler hemde genç milli oyuncu..

THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İrfan da fena olmaz ama palazlanmış yerli sorun çıkarmaya meyillidir hep. Maaşı da var.

Oğuz hem Tekke'nin öğrencisi hem de daha seri bi profil. Bu sene de yedek oturacak aklını çelip dahil etsek keşke.

O değil Uğurcan daha geçen maç ipten aldı takımı. Yeri nasıl dolacak büyük soru işareti
                  Oğuz olsa tadından yenmez onu anlaşmaya dahil etmezler diye demedim, bencede Uğurcan gitmeli, bizi her sene kaleci kurtaracaksa kapatalım dükkanı, Onuralp ve Ahmete güvenmeliyiz, ben özellikle Onuralpın denenmesini istiyorum, palazlanmış yerli oyuncu konusunda haklısın ama irfancan bence bir Bakasetas etkisi yapar, hem dominantlığı ile hemde futbolu ile adam yıllardır fenerde doğru düzgün oynayamadı, burda ilk 11 garanti ve yapı olarakta hırslı birisi.

Yorum

fb maçlarını takip ederim sıklıkla sonradan girdiği maçlarda izledim,dünde son 20 dakka falan oynadı leş attı yine.ismail kartal dönemi ile alakası yok,rehabilitasyon merkezi olmayalım diyorum.oğuz veya yüksek iyi olur ama oğuzu kolay bırakmazlar zamnederim ,hem 6.5 bonservis verdiler hemde genç milli oyuncu..
                    Abi dünki maçta doldur boşalttan başka oyun mu oynadı fener, zaten önünde Oğuz var ve de bir transfer daha yapacak oraya fener, bence kafa olarakta artık kopmuştur irfancan.

Yorum

• Kaptanını sattıktan sonra gerisi boş. Sakatlığa meyilli İsmail'i alıp ne yapacaksın? Senin orta sahada eksiklğin İsmail mi? İrfan Can bizde kanat olmaz. Bu saatten sonra merkezde de işlemez. Geçiniz. O hikâyeden bize artı çıkmaz.

Yorum

• Uğurcanı verelim yükseki alalım gelen paranın tamamınıda 19 luk bebe-kamada ve hızlı bir stopere gömelim…
                        THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kaptanını sattıktan sonra gerisi boş. Sakatlığa meyilli İsmail'i alıp ne yapacaksın? Senin orta sahada eksiklğin İsmail mi? İrfan Can bizde kanat olmaz. Bu saatten sonra merkezde de işlemez. Geçiniz. O hikâyeden bize artı çıkmaz.
                          bence ortasahada eksikliğimiz ismail

THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• şuan elimizde mendi, okay, folcarelli, ozan varken ismail yüksek'i ne yapacağız. ismail yüksek + para olayı olursa tarihin en büyük transfer kazığını yeriz. irfan can kahveci + para olursa çok iyi olur.
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Abi dünki maçta doldur boşalttan başka oyun mu oynadı fener, zaten önünde Oğuz var ve de bir transfer daha yapacak oraya fener, bence kafa olarakta artık kopmuştur irfancan.
                              Hocam irfanın orjini zaten 8 numara başakta öyle oynuyordu en azından,zaman zamanda 10 numara ama ekseriyeti 8 no.şu an 8 de folcamı irfanmı desen folca derim.kanat olarak hiç beğenmiyorum zaten ki bizde zaten onun olduğu sağ kanatta zubkov var.geriye bir tek 10 no kalıyor 10 içinde tercih edermiyim bilemedim..
                              THE NORTH REMEMBERS

Yorum

Hocam irfanın orjini zaten 8 numara başakta öyle oynuyordu en azından,zaman zamanda 10 numara ama ekseriyeti 8 no.şu an 8 de folcamı irfanmı desen folca derim.kanat olarak hiç beğenmiyorum zaten ki bizde zaten onun olduğu sağ kanatta zubkov var.geriye bir tek 10 no kalıyor 10 içinde tercih edermiyim bilemedim..
                                Kendin diyorsun işte adam 8 orijinli 10 ve sağ kanatta oynuyor ki bizim en çok problem yaşadığımız 3 mevkii

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim