İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
İrfan da fena olmaz ama palazlanmış yerli sorun çıkarmaya meyillidir hep. Maaşı da var.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İrfancanı da aradan çıkarsak keşke, İsmail+İrfancan+18 bence gayet karlı bir iş yapmış oluruz.
Oğuz hem Tekke'nin öğrencisi hem de daha seri bi profil. Bu sene de yedek oturacak aklını çelip dahil etsek keşke.
O değil Uğurcan daha geçen maç ipten aldı takımı. Yeri nasıl dolacak büyük soru işareti
Yorum
-
Oğuz ve üzerine bir miktar bonservis güzel olur. Aksi durumda oyuncu almanın bir mantığı yok. Fenerbahçe şark kurnazıdır. Cengiz, Emre Mor, Becao falan önerir ilk tur. Tavrımızı net koymak lazım. Ya direkt yüksek bonservis ya da Oğuz artı bir miktar bonservis.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
- Beğen 2
Yorum
-
fb maçlarını takip ederim sıklıkla sonradan girdiği maçlarda izledim,dünde son 20 dakka falan oynadı leş attı yine.ismail kartal dönemi ile alakası yok,rehabilitasyon merkezi olmayalım diyorum.oğuz veya yüksek iyi olur ama oğuzu kolay bırakmazlar zamnederim ,hem 6.5 bonservis verdiler hemde genç milli oyuncu..İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bize faydalı olur olmaz ayrı mesele ama bitik olan Cengiz sen Cengizle karıştırdın, İrfancan geçen sene doğru dürüst oynamadıki.
THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
Oğuz olsa tadından yenmez onu anlaşmaya dahil etmezler diye demedim, bencede Uğurcan gitmeli, bizi her sene kaleci kurtaracaksa kapatalım dükkanı, Onuralp ve Ahmete güvenmeliyiz, ben özellikle Onuralpın denenmesini istiyorum, palazlanmış yerli oyuncu konusunda haklısın ama irfancan bence bir Bakasetas etkisi yapar, hem dominantlığı ile hemde futbolu ile adam yıllardır fenerde doğru düzgün oynayamadı, burda ilk 11 garanti ve yapı olarakta hırslı birisi.İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İrfan da fena olmaz ama palazlanmış yerli sorun çıkarmaya meyillidir hep. Maaşı da var.
Oğuz hem Tekke'nin öğrencisi hem de daha seri bi profil. Bu sene de yedek oturacak aklını çelip dahil etsek keşke.
O değil Uğurcan daha geçen maç ipten aldı takımı. Yeri nasıl dolacak büyük soru işaretiNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Abi dünki maçta doldur boşalttan başka oyun mu oynadı fener, zaten önünde Oğuz var ve de bir transfer daha yapacak oraya fener, bence kafa olarakta artık kopmuştur irfancan.İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
fb maçlarını takip ederim sıklıkla sonradan girdiği maçlarda izledim,dünde son 20 dakka falan oynadı leş attı yine.ismail kartal dönemi ile alakası yok,rehabilitasyon merkezi olmayalım diyorum.oğuz veya yüksek iyi olur ama oğuzu kolay bırakmazlar zamnederim ,hem 6.5 bonservis verdiler hemde genç milli oyuncu..No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
bence ortasahada eksikliğimiz ismailİlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaptanını sattıktan sonra gerisi boş. Sakatlığa meyilli İsmail'i alıp ne yapacaksın? Senin orta sahada eksiklğin İsmail mi? İrfan Can bizde kanat olmaz. Bu saatten sonra merkezde de işlemez. Geçiniz. O hikâyeden bize artı çıkmaz.
THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
Hocam irfanın orjini zaten 8 numara başakta öyle oynuyordu en azından,zaman zamanda 10 numara ama ekseriyeti 8 no.şu an 8 de folcamı irfanmı desen folca derim.kanat olarak hiç beğenmiyorum zaten ki bizde zaten onun olduğu sağ kanatta zubkov var.geriye bir tek 10 no kalıyor 10 içinde tercih edermiyim bilemedim..İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Abi dünki maçta doldur boşalttan başka oyun mu oynadı fener, zaten önünde Oğuz var ve de bir transfer daha yapacak oraya fener, bence kafa olarakta artık kopmuştur irfancan.
THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
Kendin diyorsun işte adam 8 orijinli 10 ve sağ kanatta oynuyor ki bizim en çok problem yaşadığımız 3 mevkiiİlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam irfanın orjini zaten 8 numara başakta öyle oynuyordu en azından,zaman zamanda 10 numara ama ekseriyeti 8 no.şu an 8 de folcamı irfanmı desen folca derim.kanat olarak hiç beğenmiyorum zaten ki bizde zaten onun olduğu sağ kanatta zubkov var.geriye bir tek 10 no kalıyor 10 içinde tercih edermiyim bilemedim..
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- yorumsuz6117
- Oğuz ZEYTİN
- Sefer A.
- Mehmet Fatih Yavuz
- gurur6134
- asilhamsi
- bahadır2561
- Ertan1982
- AyhanPe