Estağfurullah. Bilinmedik bir oyuncu değil aslında. Ben Nice'i takip ettiğim için onun hakkında yazmıştım. Ama öncesindeki İtalya kariyeri daha da başarılıydı. İstanbul'daki fener maçında Forum'da yazılanlar olumluydu. Şuradan bakalım, ilk on dört haftayı minimum kanat katkısıyla geçirdik (Son maçtaki ikinci gol organizasyonumuz harikaydı bence). Kontra başlayıp bitirdiğimiz pozisyon sayısı da az. Boga hem kanattaki bire birleriyle, hem de iyi fiziğe sahipken topla driplingiyle fayfalı olur bence. Ama öyle 13-15 M verilmez bu haline... Galiba bu sezon AFCON da ligi etkilemiyormuş, o konu artı.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir. -
Jaja profili uzun bacaklı, üst düzey tekniği, sert isabetli şutları, bitiriciligi olan, kolay adam eksilten güçlü bir 10 / forvet arkasi bu ligde sıralamayi direkt etkiler.
Scoutlara ve yönetime buyuk görev düşüyor. Alacaklari A kalite birer sol kanat ve 10 numara oyuncusu belki de bizi CL ye goturur.
Yaşlıdan uzak duralım, genç olsun dinamik olsun bonservisi yuksek olsun ama özel yetenek olsun. Artık iskelet oluştu, şu dakikadan sonra maç kazandıracak isimlere gitmek zorundayız.
Takım Avrupa'ya gitse zaten verecegin parayı katlar kasaya koyarsin."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"Yorum
-
Dünya futbolunda artık öyle adamlar yok.Jaja profili uzun bacaklı, üst düzey tekniği, sert isabetli şutları, bitiriciligi olan, kolay adam eksilten güçlü bir 10 / forvet arkasi bu ligde sıralamayi direkt etkiler.
Scoutlara ve yönetime buyuk görev düşüyor. Alacaklari A kalite birer sol kanat ve 10 numara oyuncusu belki de bizi CL ye goturur.
Yaşlıdan uzak duralım, genç olsun dinamik olsun bonservisi yuksek olsun ama özel yetenek olsun. Artık iskelet oluştu, şu dakikadan sonra maç kazandıracak isimlere gitmek zorundayız.
Takım Avrupa'ya gitse zaten verecegin parayı katlar kasaya koyarsin.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...Yorum
-
Yorum
-
X'de Batagov'u Napoliye 20+Bonuslara sattığımız bilgileri verenler var inşallah doğru değildir.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
-
Yorum
-
Yorum
-
batagovu stoper lazımken satmassın
batagovun satılmasına karsı degilim ama yerine daha iyisini daha pahalısını alacaksın o zaman
o zaman yaparsın hareketi
batagovu satmadan daha iyi stoperle anlasman lazım
simdi herseyi satalım benim icin sorun yok
ama asıl sorun sen nokta atısı yapıyor musun?
kardesim senin 4 ortasaha transferi yapman lazım
batagovu satarsan iki stoper transferi yapmak zorundasın
parayı da harcarken yüklü miktarda transfer yapman sart kalite meselesi
yanlıs olan satmak değil satıp yerine daha iyisini koymamak
yani biz para eden adamları yolluyoruz okay peki kimi alıyoruz.?
bizimkilerin transfer planı olmadıgına eminim
her seyi son ana bırakırlar
bakın iyi paraya sattıgımız adamlardan daha iyisi gelmedi bize
hep boyle oldu farkındaysanız
geldiyse bile bulana kadar canımız cıktı bir sorlothu sattık ama daha iyisi gelmedi
sonra onachu buldular onu da hemen bulamadılar zaten
abiciğim planın olacak satmadan onceEn son erenslash tarafından düzenlendi; 03.12.2025, 00:42.Yorum
-
Yorum
-
-
senin zaten takımın zayıf eldeki iyi olan ederi oyuncuları yerine koymadan satman ve düzgün almayacaksan satman hem klube ve taraftara ihanet olur .
batagov gibi adam aslında satılamaz. satılmamalı.
bu cocuk cok genc sahane bir stoper
peki sen batogov veya ondan daha iyi bir stoperi aynı yaslarda genc olacak 25 milyon euro verip alamıyorsan satmıcan abi
hata bu zaten
uruguaydan stoper genc oyuncular bulabilirler bu ayrı mesele bunu ekstra yaparsın zaten.
biz hazır genc oyuncudan bahsediyoruz vereceklerse aldıkları tüm parayı devre arasında stopere baskan satarsın okay.
ama biz hazır yetismis ve genc bir oyuncudan bahsediyoruz bu yüzden satılması aptallık tekrar ediyorum
soyle aptallık olur sen o aldıgın paranın hepsini stopere gommek zorundasın genc oyuncu alacaksın onunla aynı yaslarda o zaman okay yapmassan o zaman sacmalık olur.
parayı aldıgın parayı parcalarsan transferlere boluk borcuk edersen aptalca is yapmıs olursun cunku eldeki hazır oyuncuyu yuksek bonservise kapamak zorundasın aslında hazır nokta atısı genc oyuncu alman lazım hocam.
ben gene 5 lik adam alayım diyorsan abi kaliteli bulman lazım onun yetismesi takıma oturması var
daha iyisini al maliyeti dusunmeyeceksen sat
23 milyon euroya 20 milyon euroya genc bir stoper alsınlar o zaman abiciğim madem satıyorlar
bu cocugun ederi 35 milyon aslında. az bile .
simdi bazılarınız diyecek gene Trabzon parası yok.
olm ugurcan var bak bu var + bayern de alırsa kasaya para gelecek eee gelecekce kadro yok?
olm sürekli sat yerine koyma? kadro cop abi farkında mısınız?
abi o zaman neden batagovu satıyoruz? kapatalım klubu gidelim harbi klup kafayı yedi iyiceEn son erenslash tarafından düzenlendi; 03.12.2025, 01:40.Yorum
-

Yorum