pellegrini, zielinski aynı anda alınırsa bu rezillikler bi nebze azalır
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
Oradan fatih olarak çıkacak.İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni mazlumu da ilan etmis oldular bu transfer ile. Allah yardimcisi olsun Onana kardesimin, en zor deplasman da basliyor isine. Insallah ordan direkt cikip Manchestera geri gidim demez.
- Beğen 1
Yorum
-
Bu akşam forumda şov var jfjahahhahİlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
15 milyonluk adamlara bakalım.Sakat olurlarsa 5 milyona gelirler ahahah
- Beğen 2
Yorum
-
Elimizde 2 tane stoper var,diğerlerini saymıyorum.Stoper için öncelikli olarak doğru pozisyon alma ve topa mühahale becerisi önemlidir.Savic kaliteli stoper ama ağır ve ayakları kötü.Batagovun savunma becerisi iyi,ortalama hızda ve ayakları iyi.İlk olarak Sig Sauer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Hocam bu durumda yani stoperler geniş alana açılarak oynadığında belli bir atletizm gerekmez mi? Bizim stoperler bu atletizm için uygun mu sizce?
4 lü savunma ile oynayan takımlarda 2 stoperden birisinin mutlaka atletik olması beklenir.Gs de mesela Davinson Sanchez var.Bizde o kalitede bir adam yok.Savunmayı ortasaha çizgisine yaklaştırarak önde yoğun pres yapma düşüncesi de riskli hale geliyor.Dolayısıyla biz 4 lü savunma ile oynarken daha kontrollü,daha garanti paslarla,savunmayı çok öne çıkarmadan oynamaya çalışıyoruz.
3 lü savunmada ise kenar stoperlerin çok atletik olması beklenmez.Ağır olmamaları,ortalama hızda olmaları yeterlidir.Top kaybında hızlı kanat-beklerin çok seri bir şekilde geriye doğru koşmasıyla savunmada 5 li bir dizilim yaratmış oluyorsun.Bu nedenle ciddi bir açık vermezsin.Merkez ortasahaların ve diğer oyuncularında savunmaya katılım sağlıyor zaten.Takım halinde kompakt oynarsan savunmada kolay kolay gol yemezsin.
İnter 3-5-2 düzeni ile Cl de finale çıktı.İtalyan milli takımı geçmişte bu sistemi kullanarak katı savunmalar yaptılar.Roma,Atalanta,Juventus gibi takımlarda bu sistemi kullanıyorlar.İtalyanlar dışında 3 lü savunma oynayan büyük takım sayısı çok az.Genelde 4 lü savunma ile oynanıyor.
Sistem önemli,sisteme uygun oyuncular önemli,en önemlileri belli bir yetenek,fizik kalite ve zeka da gerekiyor.Fantezi uğruna üçlü oynayayım diye oyuncuları uygun olmayan yerlerde oynatırsan sistem çöker,başarılı olma şansın sıfıra iner.
2000 den öncesini bilmemekle birlikte 2000 den sonra süper ligde 3 lü savunma ile oynayıp da şampiyon olan takım daha önce görmedim.
- Beğen 1
Yorum
-
bunları gönderip yerine aldıkları oyuncularla upgrade yapacağımıza downgrade olduk biri cezalı diye oynamıyor diğer sakat muçi jkda yapamadı bizde nasıl yapacak inanılmaz bi acemilik dönüyor yönetimdeİlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecham ve mendy yi alıp bonservis verip beleşe birilerine kiralayan bir yönetimden bişey beklememek lazım
durumu tek kelime ile açıklarsak : çürümüşlükEn son pablosantos tarafından düzenlendi; 07.09.2025, 20:31.
Yorum
-
Insallah, United taraftari cok yukleniyor da affedersin kendilerinin de bir bok yedigi yok. Muci ve Onana transferlerini benzer goruyorum, iki oyuncuda sayisiz teknik adamla calisip teknik direktor yiyen takimlarda calistilar. Onceki performanslari cok iyi diyebiliriz.İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Oradan fatih olarak çıkacak.
United taraftari Maguire in sirtina binmisti, sonra bu guc komple Onana ya yuklendi. Niye ? United in harcadigi oyunculari, Greenwood, Sancho, Antony, Rashford, Garnacho, Hojlund, McTominay. Gitsinler onlari oynatamayinlarin pesine dussunler.
HEP DESTEK TAM DESTEK
- Beğen 1
Yorum
-
Aslında yok eskiden daha çok atardım böyle 4'lüler ama uzun bir aradan sonra ilham geldi atayim dedim 😆İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Adam senelerdir transfer çilesi çeke çeke en sonunda erip şair oldu 🤣🤣🤣
- Beğen 4
Yorum
-
Yok artıkİlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Jacobs a göre, Onanaya verecegimiz ücret ManU daki ücretinden fazlaymis...:O
oha
ama bu hainlerden bekleniiirr
Eğer bu doğru çıkarsa, en az yönetim kadar Tekke istifâ
Yorum
-
ben boyle karakterı yetenegı kadar buyuk olan oyuncu ısterım takımda
- Beğen 1
Yorum
-
X'te Serdar: "Perşembe günü geleceğine dair bilgi aldım. Ayrıca maaşı da 4 Milyon Euro'nun üzerinde olacak. Tabi KAP ne kadar yazılacak , hep beraber göreceğiz." / X
bu bilgi doğruysa ayrı bi skandal Trabzonspor tarihinde hangi kaleci 4 milyon euro almış iş garip noktalara gidiyor
- Beğen 1
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Oğuz ZEYTİN
- My
- Mert Oğuzlu61
- Mehmet Fatih Yavuz
- Ertan1982
- Nazim Can
- Turgay Atalay
- Antonio