İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
zaniola istenmeyen adam. Eğer eren alacağı hatta üzerine küçük bir mebla ile karlı olur bizim için. Ancak hepsi o kadar. Başka herhangi bir pazarlığa girmeye gerek yok.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
hem zaniola hem savarino alalım o zaman. Savarino kanatlara alternatif olur. Bu durumda mendy kalır cham gönderilebilir.
6 : salih,mendy,okay
8 : folcarelli,oulai
10 : zaniola,savarino
kanat : zupkov,olaigbe,savarino
iyi bir rotasyon diye düşünüyorum. Bu adamları mental hazırlamak önemli.
ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
ÖZEL | Nicolo Zaniolo’nun babası Igor Zaniolo ile konuştum. Transfer süreciyle alakalı olarak “Galatasaray’da kalmamız yabancı sayısı ve yapılacak transferlere bağlı. Trabzonspor’un ilgisinden haberimiz yok. Ancak Udinese bir teklif yaptı” dedi (Yakup Çınar)
gs, udinese ile pazarlık yapıyor bizi de fiyat arttırmak için haber yaptılar büyük ihtimal.
- Beğen 1
Yorum
-
Zaniolo genç bir oyuncu olmasına karşın son 4 senede aldığı süreler çok kısıtlı.
6saray'dan net olarak 2.75 milyon euro para kazanıyor .
Öncelikle bize gelmesi için bu ücreti ve ya daha üstünü vermemiz gerekir .
Benim beğendiğim bir futbolcu değil , aldığı süreler ve maaşı da göz önünde bulundurulduğunda faydalı bir transfer olmayacaktır diye düşünüyorum .
Yorum
-
Umut güneş kadar bile katkısı olmaz Allahtan fabrizio hemen sildi..İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaniolo genç bir oyuncu olmasına karşın son 4 senede aldığı süreler çok kısıtlı.
6saray'dan net olarak 2.75 milyon euro para kazanıyor .
Öncelikle bize gelmesi için bu ücreti ve ya daha üstünü vermemiz gerekir .
Benim beğendiğim bir futbolcu değil , aldığı süreler ve maaşı da göz önünde bulundurulduğunda faydalı bir transfer olmayacaktır diye düşünüyorum .THE NORTH REMEMBERS
- Beğen 1
Yorum
-
80 az, en az %99.9'unun duymadigi adam alacaksinİlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaniolo falan hikaye. Bize, taraftarın %80'inin adını ilk defa duyduğu adamlar lazım.
Nwakaeme > Sturridge
Ekuban > Gervinho
Edgar Ie > Bartra
liste uzayip gider...Yahsi Bati 51:28
- Beğen 4
Yorum
-
İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
80 az, en az %99.9'unun duymadigi adam alacaksin
Nwakaeme > Sturridge
Ekuban > Gervinho
Edgar Ie > Bartra
liste uzayip gider...
listeye ek
eskihellaçTEKKEBALL
- Beğen 1
Yorum
-
Kesinlikle.İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
listeye ek
eskihellaç
Eren gol attı bilmem ne, gram pişmanlık yok, yemin ediyorum 3 tane Eren e değişmem Mustafamızı.
Yorum
-
daha transfer döneminin başında çok fazla oyuncu geliyor bize, menajer önermesi scout önerisi falan, benim için oyuncuyu kimin önerdiği değil iyi olması önemli dedi. 300 tane futbolcu izledim dediği kendisine bu menajerler ve scout tarafından önerilen isimleri whyscout ve geniuescout uygulamalarindan izleyip kimisini veto ediyor kimisini onaylıyor. Zaten daha önce de demişti veto ettiğim isimlerin alınması kesinlikle mumkun değil diye. Yani istemedigim boş adamları bana kitleyemezsiniz demişti.İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLokonga bağıra bağıra menajer transferiyim diyor Mendy gönderilecekse bi nebze makul görülebilir ama yabancı kontenjanı belli 10 no kanat bekliyoruz merkeze alakasız bi topçu daha. Geçen hafta Renato Sanches alıyorlardı şimdi bambaşka profil.. sorsan 300 topçu izlediler
Yorum
-
Geçen gün Safacan Sheffieldden Hama ve menejer önermesi Arsenalden Fabian Vierayı söyledi, keşke gücümüz yetse ikisinede.İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledaha transfer döneminin başında çok fazla oyuncu geliyor bize, menajer önermesi scout önerisi falan, benim için oyuncuyu kimin önerdiği değil iyi olması önemli dedi. 300 tane futbolcu izledim dediği kendisine bu menajerler ve scout tarafından önerilen isimleri whyscout ve geniuescout uygulamalarindan izleyip kimisini veto ediyor kimisini onaylıyor. Zaten daha önce de demişti veto ettiğim isimlerin alınması kesinlikle mumkun değil diye. Yani istemedigim boş adamları bana kitleyemezsiniz demişti.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Listenin başına Pina ve Folcarelli.İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
listeye ek
eskihellaçNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Aynen öyle. İsimli diye aldığımız neredeyse hiçbir topçudan verim alamadık. Hala bunları istememiz de enteresan.İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
80 az, en az %99.9'unun duymadigi adam alacaksin
Nwakaeme > Sturridge
Ekuban > Gervinho
Edgar Ie > Bartra
liste uzayip gider...Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Oğuz ZEYTİN
- My
- Mert Oğuzlu61
- Mehmet Fatih Yavuz
- Ertan1982
- Nazim Can
- Turgay Atalay
- Antonio
- Numan Yerlikaya