Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• boga ve wooh icin de bekleyis suruyormus
    En son jpositve tarafından düzenlendi; 25.07.2025, 23:22.

Yorum

• Arthur melo kim gs’li melonun amcaoğlumu, niye bilindik kendini kanıtlamış bi adama gitmiyorlar ortasahada hiç..misal bayern’li leon goretzka, bayern satışa koymuş diyorlar, en azından talip olsalarda bikaçgün hayal kursak..
      THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• enis destan sonraki satistan %50 pay ve ilk alimda oncelik bizde olmak uzere belese Hull city ye gidiyor. Lundstram da Hull city ye gidiyor, Lundstrama herhangi bir odeme yapmayacakmisiz. Braga Banza yi alirken Serdar saatciyi de bize kitlemisti. Banza icin mecbur Serdari da almistik. Simdi de Lundstrami gonderebilmek icin Enis destani Acuna peskes cektik. Ozan tufani 2 milyona almistik transfer taksitinden 1.4 milyon kalmis bari Hull city ondan vazgecse.

Neyse Enis destan sakatlik, hoca degisimi, annesinin acimlamalari, evlilik falan derken futboldan baya uzaklasmisti. Ayriligina pek uzulmedi iyi oldu diyecem de bu sekilde de oyuncu gonderilmez. Iyi kotu cocugun piyasasi var. Guzel sekilde para kazanacak sekilde sat adami.

Yorum

• Faslı guya 8 ama bizim istediğimiz 8 le alakası yok,
          Melo gündemdeymiş guya takım 6 çöplüğü olmuş biz daha 6 peşindeyiz.

Üstte renktaşların da dediği gibi,
          Yok mu dünyada 2 tane ortalamanın az üstü 8 no, alın takım az canlansın,
          Bir de kanat bulun hepsi bu.

Benjaminmiş, Meloymuş rezilsiniz rezil 😡

Yorum

• Felipe Augusto basin toplantisina baktim biraz, yuzu gulen adami seviyorum. Bunu esirgeyenleri de gorduk. Insallah yolu acik olur, cok daha iyi takimlarda oynar.

HEP
            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Yine tamamlayıcı adam alıyorlar, eleman hareketli, enerjik atletik ama orta sahada oyunu çekip çevirecek, oyunu açacak tempoyu ayarlayacak birisi değil, çok teknik de değil zaten, yine yanlış adamlarla kadroyu dolduruyorlar, yok abi bu başkan gitmeden bu takıma başarı haram.
              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hakan Yoloğlu Benjaminde Trabzonspor yetkililerine soruyorum tamam diyorlar diyor. Cirona, Saint Etienne'le anlaşmış futbolcuyla anlaşmaya çalışıyorlar diyor. Furbolcuya telefon açıyorum yakınıyla konuşuyorum doğruluyorlar, Trabzonu bekliyoruz onlara sözümüz var diyorlar diyor Adamın da kafası karışmış ne yapıyoruz neyi bekliyoruz inanın ben anlamadım diyor 😅
                hakan yoloğlu’nun sorduğu yetkililer kim .başkan , başkanın dayısı,kuzeni,eniştesi herhalde çünkü yöneticilerin büyük çoğunluğunun transfer işinden bir biilgisi olduğunu sanmıyorum asbaşkanda dahil..millet artık sportif direktöre topçudan çok para verirken biz eş dost akraba zihniyeti ile yönetiliyoruz…

THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Bir cacık olmayacak adam almaya doymadılar, Ziya Doğan olsa yeter a.q takımda sürüsüyle 6 no var derdi.
                  Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Anthony martial bize yazilmis ama bana hic inandirici gelmiyor. Yunanistanda hep sol kanatta oynamis. Bu sezon 1591 dakika 17 tane 90 dakika oynamis 9 gol 2 asist.
                    Güncel performans bilgileri Anthony Martial (CF Monterrey) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalar

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bir cacık olmayacak adam almaya doymadılar, Ziya Doğan olsa yeter a.q takımda sürüsüyle 6 no var derdi.
                      lunstram gidiyor, ozan gidebilir, mendy yi satmaya calisiyorlar olmasa kiralayadabilirler ki elimizde kalsa bile her mac takimi sabote ediyor. Kim kaldi Folcarelli, Okay kazmasi ve Salih malkocoglu. Salihi de stoper oynatiyordu insallah yeni sezonda oyle seyler yapmaz. Demek ki neymis takimda suruyle 6 numara yokmus.

​sitede gonderiye yorum yapma ozelligini kaldirmislar sanirim.
                      En son jpositve tarafından düzenlendi; 25.07.2025, 23:42.

Yorum

• Sky Deutschland'ın Cuma akşamı bildirdiğine göre, Ahmetcan Kaplan'ın Ajax'tan 1. FC Köln'e transferi kesin olarak iptal edildi. Bundesliga kulübü daha önce Türk defans oyuncusuyla kişisel bir anlaşmaya varmıştı, ancak Ajax ve Köln anlaşmaya varamadı. Amsterdam kulübü Kaplan için yaklaşık altı milyon avro almak istedi, ancak bu miktar yeni yükselen kulüp için çok yüksek çıktı.​

Yorum

• Forvetlerin üçe inmesi güzel bir gelişme. Onuachu - Sikan - Augusto. Lean kadro yapısı seviyorum.

Aynı zamanda John Lundstram'ın ayrılıp Benjamin Bouchouari'nin gelmesi de bize seviye yükselten bir gelişme olur.

Edin Visca ve Nwakaeme'den de çıkıp yerlerine iki genç kanat alsak çok güzel olurdu.

Orta sahada da Batista Mendy, Okay Yokuşlu ve Ozan Tufan'dan çıkmak ve orta sahaya Benjamin dışında 2 transfer daha yapmak lazım.

Bir de sağ bek almak lazım. (Tercihen yerli: Gökhan Sazdağı).
                          En son Gokhlayeh tarafından düzenlendi; 26.07.2025, 00:09.

Yorum

• Benjamin gelecekse Folcarelli as kadroda düşünülmüyor demektir. Mendy den bize hayır yok, özellikleri büyük takım için uygun değil 7 ve uzeri teklif varsa satıp gelen parayla çok kaliteli Sosa gibi 8 almalıyız.

Hoca 442 mi istiyor ne istiyor vallahi anlamadim bence kendisi de bilmiyor ama Benjamin geliyorsa A kalite 8 mutlaka gelmeli. Sosa gibi bir şey gelmezse Benjamin i ve tüm takimi olumsuz etkiler.

Salih, Boran varken yuksek maaşlı Ozan ve Okay'dan da kurtulmalıyız.​
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              lunstram gidiyor, ozan gidebilir, mendy yi satmaya calisiyorlar olmasa kiralayadabilirler ki elimizde kalsa bile her mac takimi sabote ediyor. Kim kaldi Folcarelli, Okay kazmasi ve Salih malkocoglu. Salihi de stoper oynatiyordu insallah yeni sezonda oyle seyler yapmaz. Demek ki neymis takimda suruyle 6 numara yokmus.

​sitede gonderiye yorum yapma ozelligini kaldirmislar sanirim.
                              Kaldırmışlar, yorum özelligi iyidi. Sürüsüyle yok diyosun potansiyel gidenlerden sonra 3 isim saydın.
                              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Anthony martial bize yazilmis ama bana hic inandirici gelmiyor. Yunanistanda hep sol kanatta oynamis. Bu sezon 1591 dakika 17 tane 90 dakika oynamis 9 gol 2 asist.
                                https://www.transfermarkt.com.tr/ant.../0?saison=2024

tarih olmuş bir oyuncu daha , bu tarz işlerden uzak durmak lazım

union royal antverp maçında niang dikkat çekti, sol açık , iyi bir asist yaptı ve sahanın her yerinde, bazen fazla topla oynuyor olumsuz yanını söylersem

oyuncuyu beğendim , riga dan almışlar 1,5 milyon avroya, scout transferi

Ousseynou Niang, 24, aus Senegal ➤ Union Saint-Gilloise, seit 2024 ➤ Linkes Mittelfeld ➤ Marktwert: 7,50 Mio. € ➤ * 12.10.2001 in Ziguinchor , Senegal

bizim union dan almamız yanlış olur ekonomik olarak,

dünyada iyi oyuncu kıtlığı yok aga, ama scout yapmıyoruz, millet yapıyor
                                En son jairzinho tarafından düzenlendi; 26.07.2025, 00:53.
                                TEKKEBALL

Yorum

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim