Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Devre arası szymanskiyi alacakmışiz.
    Bence zajc işi gibi olur , gelmez yada zorluk çıkarıp vermezler.

Zaten bana göre alınması gereken profil puertas. Kendisi transfer yapti diye biliyorum ama bize cok uygun adamdi. Hakemle dahi durdurulamaz bu takım öyle birini bulabilirsek.
    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Koşusunu bilmiyorum. Öne mi koştu, geriye koşup rakip mi kovaladı... Fakat bu çocuk dikine pasör. Şimdi Oulai iki maç iyi oynadı diye, Benjamin'den beklenti yükseldi. İnşallah o da iyi oynar.

Hâlbuki sakat geldiği için sövülüyordu, çocuğun kabahati ne? "Lyon niçin almadı" diye kızılıyordu. Transfermarkt'taki asist sayısı beğenilmiyordu. Temelsiz kızıp, iki günde aşık olabiliyoruz. Çok doğal...

Temmuz ayında sakatlığını bilmeden şunu yazmıştım:

Bu arada Ponceau, Vallodolid'e gitti.

Uğurcanın satışı sonrası tabiki beklentiler yükselmişti, Bouchauri nin sakat sakat alınması artı hocanın çıkıp oyuncu için özel bir basın toplantısı yapmasıda gergin olan taraftarı daha da gerdi, ama taraftarın tepkisi oyuncuya değil başkan ve hocayaydı, bu arada Boucharinin sakatlığı nükseden bir sakatlık değilmiş sadece 5-6 ay iyileşme süreci olabiliyormuş.
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

9 taksit, taksitler 2 ayda bir. 3 milyonluk bonus onumuzdeki sezon basinda. Anlasma boyle galiba. Var mi bir sorun
        taksıtle alındıgını bılıyorum tabi sozlesme detayını bılemem tabi.

mesele eksık yattı dıye haber olunca yada soylem olunca para eksık odenmıs algısı olusturuyor. ondan dolayı

odemelerımızı taksıtle alıyoruz o yuzden hepsını toplu alamıyoruz paranın demek farklı

para cok taksıtle yatıyorsa bız bu parayı hemen alamıyorsak o paraya satmanın cok da bır karı yok bıze aslında

bır celsede parayı alsak daha ıyıdı tabi

Yorum

• Devre arası için;

Muci iade, Tony, Visca gönder, Zubkov satış, Sikan kiralık/satış,
          Onuachu'nun arkasına skor gücü yüksek 3-4 adam öncelik olmalı.
          Geri 6'lıda iyi kötü bir rotasyon oluştu, stopere, beke, merkeze sezon sonu bakılır.
          Sol kanat, sağ kanat, forvet arkası ve santrafor acil ihtiyaçlar.

Kanat için; https://www.transfermarkt.com.tr/ant...spieler/798687
          Santrafor için; https://www.transfermarkt.com.tr/pat...s/0?saison=ges

Derby alt ligde kötü durumda, Agyemang rahat alınır. Anthony de elde olmayan fizikli kanat profili. Bir tane de Onuachu'yu besleyecek bir SS alırsan skor gücün dengelenir.

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

taksıtle alındıgını bılıyorum tabi sozlesme detayını bılemem tabi.

mesele eksık yattı dıye haber olunca yada soylem olunca para eksık odenmıs algısı olusturuyor. ondan dolayı

odemelerımızı taksıtle alıyoruz o yuzden hepsını toplu alamıyoruz paranın demek farklı

para cok taksıtle yatıyorsa bız bu parayı hemen alamıyorsak o paraya satmanın cok da bır karı yok bıze aslında

bır celsede parayı alsak daha ıyıdı tabi
            Bizimkiler vadeli cek almislardir muhtemelen. Bir celse de verilecek sekilde istesek o rakamlara cikamazlardi.

Yorum

• Güney Mergen, geçen akşam Tivibu'da şunu dedi:

"Puertas'ı biliyorum. Trabzonspor'un bu oyununu bozardı. Ama Bouanga olsa harika olurdu."

Bouanga, MLS'deki kanat forvetti galiba.

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Güney Mergen, geçen akşam Tivibu'da şunu dedi:

"Puertas'ı biliyorum. Trabzonspor'un bu oyununu bozardı. Ama Bouanga olsa harika olurdu."

Bouanga, MLS'deki kanat forvetti galiba.
                Evet o, ağırlık sol kanat oynuyor,
                transfer sezonu ilk başladığında ismi düşmüştü, benim sol ön için Gürcü uşak ve bu içime sinmişti ama ikisininde sonrasında hiç esamesi okunmadı.

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Devre arası için;

Geri 6'lıda iyi kötü bir rotasyon oluştu, stopere, beke, merkeze sezon sonu bakılır.

Derby alt ligde kötü durumda, Agyemang rahat alınır. Anthony de elde olmayan fizikli kanat profili. Bir tane de Onuachu'yu besleyecek bir SS alırsan skor gücün dengelenir.

Zubkov ve Sikan hariç dediklerine katılmakla birlikte,

Hem gitsin dediğin, hem alınsın dediklerinin hiç birisi olmaz, beşeremezler

Sadece Sikan da bi gelişme olabilir o da hocanın çocuktan gıcık kaptığı için.

Yorum

• İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Zubkov ve Sikan hariç dediklerine katılmakla birlikte,

Hem gitsin dediğin, hem alınsın dediklerinin hiç birisi olmaz, beşeremezler

Sadece Sikan da bi gelişme olabilir o da hocanın çocuktan gıcık kaptığı için.
                    Ben hocanın oyuncuyla kişisel bir takıntısının olduğunu sanmıyorum, Serdar Bali'nin bir videosuna denk geldim 2-3 özelliğini saydı ve Trabzonspor için yetersiz dedi. Ben Sikan'ın kötü olduğunu düşünmüyorum ama perde arkası göremediğimiz başka şeyler olabilir.
                    Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Devre arası bir kurşunumuz olacak gibi Visca dışında göndereceğimiz bir yabancı oyuncu yok belki birde Sikan

Yorum

• [QUOTE=champions;n11387475]Devre arası için;

Bunların olması için takımın birinci yarıyı çok kötü bitirmesi lazım takım maçtan maça iyi sinyaller veriyorsa oyun sistemi gelişmeye devam ediyorsa fazla transfer takımın kimyasini bozabilir 1-2 nokta transfer olabilir

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Devre arası bir kurşunumuz olacak gibi Visca dışında göndereceğimiz bir yabancı oyuncu yok belki birde Sikan
                          Onuachu gibi bir sol kanat 10 no oynayabilen ligin üstünde bir adam alırsak bence yeterli 1 oyuncu, artı 1-2 de yerli oyuncu almalıyız, çok fazla yabancıya karşıyım, sezon sonu Savic gider stoper alırsın, gerçi o da bu sene baya iyi oynuyor,
                          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• devre arası sol kanat alacaklarını düşünüyorum. eğer bonservis kazanacakları bir oyuncu gidişi olursa orta sahaya da bir adam alırlar. gerçi ihtiyaca göre stoper de alınabilir orta saha yerine.

Yorum

• Gerçek bir kelepir transfer”

İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Mendy’nin Sevilla’daki performansı büyük beğeni topluyor. Haberde, “Batista Mendy, Sevilla’nın sezonun en büyük hamlesi olabilir. 7,5 milyon euroluk satın alma bedeli, bu performans karşısında adeta bir şaka gibi duruyor.” ifadeleri kullanıldı.
                              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Sol kanat ta, 10 numara da Hocanın beğendiği oyunlardı ki alındı, bence bu 2 mevkiye de transfer olmaz bana göre.

Bukari iyileşecek diye orta saha da alınmaz.

U19 un esamesi okunmadığına göre,
                                Stoper ve Bek alsınlar bari.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim