Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

vakayeme oynayabiliyor diye biliyorum. dondurulduğuna dair resmi bir açıklama görmedim. eğer gözden kaçtıysa bilemiyorum. vakayeme'nin en kötü hali bile olaigbe'den iyi malesef.
    Onana
    Pina
    Savic
    Batagov
    Oulai
    Folcarelli
    Zubkov
    Muci
    Olaigbe
    Sikan
    Onuachu
    Augusto
    Visca

On üç etti.

Ya Nwakaeme olmayacak ya da Bouchouari... Bouchouari için bu kadar uğraşıldığına göre, Nwakaeme dondurulmuştur.

Gerçi geçen gün hoca Nwakaeme'nin yokluğundan epey dert yandı.
    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 02.10.2025, 21:40.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ulan şu boga'yı forumda skor katkısı yapamıyor diye kötülemiştim. olaigbe'yi top diye oynarmış. bu adamın peşinde gitmek lazım. devre arası yada sene sonu belki alabiliriz. süper ligde vakayeme etkisi yapar. bayağı etkili eleman.
      İyi topçu ama bonservisi yüksek. Onuachuya 20 asist falan yapar ama 😅
      En son Antonio tarafından düzenlendi; 02.10.2025, 22:38.
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Kıytırk samsun bile avrupada maç kazanıyor, biz de bi maç iyi oynayan yeni transferi kim izledi diye tartışıyoruz

Yorum

• Ne zamandır yazacağım bir türlü fırsat olmadı. Boris Matic denilen çocuk Bjk'nin sol kanadını tek başına felç etmişti ve bjk oraya 6 milyona taylan ve Gökhan Sazdağ çekti. Gerçekten bizden daha kötü yönetilen bi kulüp. Bu uşağı biz bile düşünebiliriz. Sadece sağ bek değil solda bile oynayabiliyor. Acayip etkilendim.
          Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Musaba gibi kanat bulamadık kıçı kırık Samsun bulmuş. Adam. 2000 doğumlu daha bedavaya almışlar.
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Bu takım eskiden Gökdeniz falan çıkarırdı bir tane Gökdeniz yok mu? Kahveye gider Gökdenizin çalışmalarını izlerdim küçükken. Alt yapıda böyle adamlar çıkmıyor artık. Bir tane Fatih Gökdeniz Şimek yok mu?

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu takım eskiden Gökdeniz falan çıkarırdı bir tane Gökdeniz yok mu? Kahveye gider Gökdenizin çalışmalarını izlerdim küçükken. Alt yapıda böyle adamlar çıkmıyor artık. Bir tane Fatih Gökdeniz Şimek yok mu?
                eskiden gökdeniz'i, fatih tekke'yi oynatacak cesaretli hocalarımız vardı. şimdiki gtünden korkuyor. durup dururken beni kovduracaktınız diyen adamdan ne beklenir.

Yorum

• Yusuf Erdoğan bile çıkmıyor ne Gökdeniz'i
                  Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak hızligonzalaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

eskiden gökdeniz'i, fatih tekke'yi oynatacak cesaretli hocalarımız vardı. şimdiki gtünden korkuyor. durup dururken beni kovduracaktınız diyen adamdan ne beklenir.
                    Evet Gaziantep'te 1 tur attıktan sonra oynatıyolardı.
                    Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Oleksandr Pyshchur, 21, aus Ukraine ➤ ETO FC, seit 2025 ➤ Mittelstürmer ➤ Marktwert: 250 Tsd. € ➤ * 24.01.2005 in Chernigiv, Ukraine

Eren Mert bunu izliyormuş bizim için,
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Kayseri’de ikinci yari oyuna giren Burak kapacik fb kiralık ortaları onauchu tarzına uygun bir oyuncu gibi?

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          https://www.transfermarkt.de/oleksan...spieler/925045

Eren Mert bunu izliyormuş bizim için,
                          Bende gördüm 2.04... Onuachu'dan sonra işimizi görebilir.

Olur bu çocuktan da hemen kapmak lazım.
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• Fas U20 de fena gitmiyor o grupta 6 puan topdilar.Brezilya ,Ispanya Meksika.Fas oyuncularini fazla sevmem ama belki ucuza 1 tane kapariz.
                            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Evet Gaziantep'te 1 tur attıktan sonra oynatıyolardı.
                              Fatih tekkeyi altaya antepe gönderen adama kızıp etmiştik ama o kadar haklıymışki. Valla eline sağlık o hocaların

Yorum

• İlk olarak hızligonzalaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fatih tekkeyi altaya antepe gönderen adama kızıp etmiştik ama o kadar haklıymışki. Valla eline sağlık o hocaların
                                Sebep?

Yorum

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim