Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• capology sitesine göre Lovik'in yillik maasi net 400bin€ + 100bin€ bonus

En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.

Yorum

• konudan bağımsız kargaların pastırmacılarla maçını izledim de şu rezil takımdan 10 kişi kalmasa sahamızda fark yiyecektik.
      En son MehmeTS_ADANA tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.
      Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• Lovik maaş verileri doğruysa uygun. Serie A da Parma gibi dar kadro düşük bütçeli takımdan bu kadar çabuk diskalifiye olması (gözden çıkarılması anlamında) şüpheli bana göre ama yine de peşinen karşı durulacak hamle değil elde patlamaz yani. Başarılar.
        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• güzel abicim siteyi düzelttiniz eyvallah da benim mesajdan ne istediniz, tek silinen benim mesaj oldu. Kesin dini bir resim koydum olay çıkmasın diye sildi bunlar. Aman neyse Agusto gidecekse şu Norveçli gelmesin isteimyorum, Savic ve Nwakaeme dururken ne Agusto su. İki Japon sol kanat Keito Nakamura ve ortasaha Taichi Fukui yazılıyor. Bir de İngiltereden ortasaha Guastavo Hamer var.

Yorum

• Solbek için asıl istenen Jacques Ekomie idi. Kulübü oyuncunun bonservisini 7 taksitte ödeme önerimizi kabul etmeyince Lovik getirildi, hayırlısı olsun. Olaigbe Pİna ile güzel anlaşıyordu, Mustafa ile anlaşamıyor solbeke adam lazımdı.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              güzel abicim siteyi düzelttiniz eyvallah da benim mesajdan ne istediniz, tek silinen benim mesaj oldu. Kesin dini bir resim koydum olay çıkmasın diye sildi bunlar. Aman neyse Agusto gidecekse şu Norveçli gelmesin isteimyorum, Savic ve Nwakaeme dururken ne Agusto su. İki Japon sol kanat Keito Nakamura ve ortasaha Taichi Fukui yazılıyor. Bir de İngiltereden ortasaha Guastavo Hamer var.

Futbol forumuna uygun bir dünya haritası olabilirdi şimdiye kadar gelmiş geçmiş Trabzonspor’un yabancı oyuncuları ve ülkeleri?
              Ben bu fotoğraf olayını değişik algıladım ( fotoğrafı olmayan mesaj gönderemez gibi)

Yorum

• İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fatih Tekke'nin maaşına zam yapılmış.

Bu yönetimin neden ayarı yok.

Geçen sene yıllık 30 milyon TL alıyordu ve bu gerçekten düşük bir maaştı. Bugün ise 3 kat artış ile 90 milyon TL'ye çıkarmışlar. Şimdi de 2 milyon Euro'ya yakın bir bedel ile yüksek bir maaşa döndüler bı anda.

Yani 30 milyondan 50 milyona çıkar yetersizse bir anda ne oldu da biz fedakar hocamıza 2 milyon euro vermek durumunda kaldık?

Sus payı mı bu fahiş artış. Tekke'nin özverisinden şüphem yok bugün gerekirse maaş dahi almadan yapar bu işi ama yönetimin her hareketi şaibe içeriyor. Bu da bariz bir örnek.
                Bu maaş tüm ekibinin maaşı mevzuyu çarpıtmayın

Yorum

• Dün gece Elche-Sevilla maçını izledim. Mendy kafayı verseydi çok başka olurduk dün çok iyi oynadı Sevilla’nın almama ihtimali çok düşük kaleciden sonra en iyi oyuncunun Mendy olduğunu düşünen taraftarlar var
                  Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Courage
                    Courage yorum yaptı
                    Yorum düzenleme
                    Mendynin eski kulübüne ne kadar pay verilecek sonraki satıştan ?

• İlk olarak turgut kasap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

O da biliyor bunu ama yeter ki algı olsun

Yorum

• Chelsea’nın sürekli sağa sola kiralık verdiği karagümrükteki fofana çok iyi topçu. Kanatlarda da oynayabiliyor. Satarlar mı acaba. Yaşı da genç

Yorum

• İlk olarak turgut kasap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Aynen öyle. Fatih hoca veriyor yardımcılarının maaşını.
                      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• sol bek ile birlikte transferi kapattık bence. benim bildiğim trabzonspor daha oyuncu alamaz. hem yabancı kontenjanı doldu, yerli oyuncu desen anadolu kulüpleri çok para istiyor. son güne kadar o geldi bu gidiyor haberleri olur. bu saatten sonra transfer beklemiyorum. olursa büyük sürpriz derim. vakayeme, visça, saviç'ten kurtulduğumuz gün doğru yolda olduğumuz gündür. bu üç oyuncu şuan takıma çok gereksiz yere yük. hem maliyet olarak hem kontenjan olarak gereksiz yere yer kaplıyorlar.
                        En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

O da biliyor bunu ama yeter ki algı olsun
                          Aga orası öyle de, kaçı ekibe gidiyordur ? 500bin'i bile değildir kendimizi kandırmayalım...
                          hani birileri 2 milyon sdce hocaya gidiyor algısı yapıyorsa yanlış, ama yarısı ekibe dağıtılıyor gibi bir algı yapmaya da kimse kalkışmasın....
                          Ayrıca ekipten kasıt tam olarak ne, sdce yardımcı hocalar mı, idâri menajer falanlar da içinde mi değil mi, neyi kapsıyor tam olarak belli dğl

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Aga orası öyle de, kaçı ekibe gidiyordur ? 500bin'i bile değildir kendimizi kandırmayalım...
                            hani birileri 2 milyon sdce hocaya gidiyor algısı yapıyorsa yanlış, ama yarısı ekibe dağıtılıyor gibi bir algı yapmaya da kimse kalkışmasın....
                            Ayrıca ekipten kasıt tam olarak ne, sdce yardımcı hocalar mı, idâri menajer falanlar da içinde mi değil mi, neyi kapsıyor tam olarak belli dğl
                            itibardan tasarruf olmaz.
                            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Ağusto gitmek istememiş Yönetim zorda. Yabancı kontenjanı ve para gelmeyecek. Transfer olmaz.
                              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim