İlk olarak Antonio tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
23 yaş altında kadroya alınmış sanırım ilk 11 oynamamış. Faslilar Messi diyor neden kadroya sonra almadınız diyor 😅İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bouchari'nin Fas milli takımı ile 1 maçı bile yok. Nasıl Messi, Modric diyorlar Faslılar buna?hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
- Beğen 1
Yorum
-
bir ara alt yapıdan peş peşe abdülkadir ömür, hüseyin türkmen, yusuf yazıcı, uğurcan çakır çıkmıştı. hatta meşhur fotoğrafları var yan yana röportaj verirken. bizim alt yapı belli bir dönem iyi oyuncular çıkarıyor. ama devamlılık yok. en son ahmetcan kaplan piyasaya sürüldü. onun dışında daha kimse ortalıkta yok. eskiden beri de böyle. halbuki trabzon da o kadar amatör, profesyonel takım var, sayısız oyuncu var bu kadar oyuncunun arasından hiç mi yetenekli oyuncu çıkmıyor. harbi enteresan bir olay araştırılması lazım. bursaspor ve altınordu'dan kaç tane genç oyuncu alındı herkes hatırlıyordur onlar bile tutmadı bizde. geçen seneyle beraber genç oyuncu işinde avrupa'ya yöneldiler. bu sefer de hatrı sayılır paralar harcayıp avrupa'dan genç oyuncu transfer ediyoruz. onların da hepsi tutmuyor. sikan, olaigbe, gidişata bakılırsa benjamin de bunların arasına girecek gibi. alt yapıya fazla bel bağlamamak lazım malesef buradaki oyuncuların çoğu hayatlarına genel olarak anadolu takımlarında ve alt liglerde devam ediyor. yıldız adayı topçu yetişmiyor. diğer takımlarda da aynı.İlk olarak hızligonzalaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
hocam bu adamları zamanında alacaktık. al oynatmazsan kirala. şimdi adam 6-7 istiyor. bu paralar gerçekten çok. sen elindeki yerlilere bi fırsat ver önce. elindeki genci 93. dakikada 4-1 olmuş maçta oyuna sokuyorsun. altta deniz tuncer diye bir genç var. sen ozanı sol bek oynatıyorsun. evet yerli futbolcu alınmalı ama zamanında alınmalı. zamanında arda okanı alıp alanyaya kiralasak kim ne derdi. gençlerdeki çocuk mesela gayet iyi. al oynat seneye. biz oyuncuyu alıp futbol hayatını bitiriyoruz. bu şartlarda kimse Trabzona gelmez.
Yorum
-
Hocam 7-8 iyi yerli fenerde gsde var mı tartışılır. Mevcut yabancı kuralı ile anadoluyu ve alt ligleri iyi tarayıp sivrilmeden potansiyelken yakalamamız lazım yerli oyuncuyu. Eskisi gibi yerli oyuncu için rekabet yok.İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
10 M.Euro'ya stoper alındı "ya tutarsa"mı diyeceğiz.Bu öneri Oğuz Aydın alınmasın görüşünü desteklemez maalesef.Yönetim ve Tekke'de bu kafada değil.
Oğuz Aydın yeterli görülmüyor.Ozan.Okay,Cihan,Serdar,Baniya yerine 7-8 iyi yerli kimler olacak?
Oğuz'a gelince sahaya 11 yabancı sürebiliyorsam neden Oğuz'a 6 milyon bayılayım? En geç bi dahaki sene Oğuz'un fenerdeki kariyeri biter zaten. Sağa sola kiralanır ya da bedelsiz postalanır.
Git sol açığını al ondan sonra elin güçlenmiş şekilde pazarlığını yap. Gelirse gelir.
- Beğen 1
Yorum
-
Maestro gün gün değerlendi. Zamanında alın diye yazınca. Adana demirden oyuncu mu alınır diyen çok bilmiş beyinsizler vardı. Taraftarın çoğu böyle. 30+ lık adamlarla oley çeken akılsızlar. Sorun çok büyük.. Takımın hocası dahil transfer işinden anlamıyor.Ali yazar Veli bozar
- Beğen 2
Yorum
-
Gerçi rennes squatlari da bu olaigbeyi Liverpoola satarız yeni Salah olur diye almışlar 50 ye satarız demişler ama bize 5 en bıraktılar. Boucharinin yorumlari ilginç ama bu adam için sabredilmeli bir şeyler var. Faslı Messi ve modric yorumlari çok fazla.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
hocam bizim kadro böyle kalmaz. şuan transfer yapılıyor ama lig bittiğinde ilk 11 den gidecek oyuncular var bana göre. onana kesin gidiyor, muçi desen belirsiz, batagov ve oulai takımda kalırsa mucize olur, olaigbe-vakayeme'nin olduğu kanada kesin transfer yapılır orası da değişir. şuan yine kalan maçları idare edecek kadro oluşuyor. şimdi olmasa bile en geç sezon sonu takımdaki yabancılarından bazıları ile vedalaşılır. yabancı oyuncu işini bir türlü döndürüyoruz ama asıl sıkıntı yerlilerde. yerli oyuncu konusunda uzun yıllardır bu kadar kötü olduğumuzu hatırlıyorum. okay-ozan da yaşlandı artık bunların da bizdeki misyonu bitti bana göre. elde bir tek doğru düzgün oyuncu olarak mustafa var. bizim öncelik yerli oyuncu transferi olmalı. ondan oğuz moğuz tarzındaki oyuncuları almak takımı rahatlatır.İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Olcay 6, 7 milyona degil 200 bin euro ya orta sıralarda takılan hedefsiz takima geldi, tecrubesiyle de katkı verdi, o dönemin şartlarına göre yorumlarsak benzer bir durum değil. Şu an vites artırıp yarismaci takim kurma pozisyonuzdayiz. A kalite transfere ihtiyaç var.
Bu taraftar 2. Devre sonuna kadar yarisacak takim isteyecek, en azindan 3. lük isteyecek. Stopere 10 milyon verip kanatta Cihan, Oguz, Yusuf bilmem kim oynatamazsin, bunlarla kapanan Anadolu takimlarini açamazsın.En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 4 hafta önce.
Yorum
-
Yusuf sarı ismi gündemden neden düştü bu adam elimizdeki tüm kanatlardan iyi. Abdulkadir ömür ve Yusuf yazıcıyi da kazandıririm takıma. Elin oguzunun fenerin ağız kokusunu çekip durmasınlar.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
3 gün önce aldık, sene sonuna kadar karşıyaka da oynayacak denilen oyuncunun transferinde şimdi araya başka kulüpler girmiş. hasan güldürme adami ya. çıkıp ben ertuğrul doğan'ın maaşlı çalışanıyım de kurtul bu ızdıraptan.
yönetim kesin az para vermiştir yada alamamıştır. hepsi bahane bunların. araya başka kulüpler girdi diye transfer iptal mi olur. fenerbahçe gidiyor samsunspor'a sormadan musaba'yı alıyor. adamın maddesi var parayı ödedi aldı. bunda anormal bir şey yok. bunlar beceremedik demiyor da kendilerini kandırıyor. kardeşim beceriksizsiniz kabul edin bunu. olaigbe, sikan gibi adamları alıyorsun bunu da al dene tutmazsa yollarsın.
En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 4 hafta önce.
- Beğen 2
Yorum
-
Nwaiwu bence nokta atışı, adam tabiri caizse hayvan stoper sınıfnda, ayrıca nijeryalı Onuachu reisin klanından
yavaş falanda değil , ayağı topla çıkışları falan bence bizim için ideal.
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf sarı ismi gündemden neden düştü bu adam elimizdeki tüm kanatlardan iyi. Abdulkadir ömür ve Yusuf yazıcıyi da kazandıririm takıma. Elin oguzunun fenerin ağız kokusunu çekip durmasınlar.
Ömür ve Yazıcı için şaka yapıyorsun galibaYalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.
Yorum
-
yusuf sarı da şaka. bunlar futbolcu falan değil. hep aynı isimlerin etrafında dönmemiz normal değilİlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ömür ve Yazıcı için şaka yapıyorsun galibaEn son hızligonzalaz tarafından düzenlendi; 4 hafta önce.
- Beğen 1
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Oğuz ZEYTİN
- Mert Oğuzlu61
- Mehmet Fatih Yavuz
- Ertan1982
- Nazim Can
- Turgay Atalay
- Antonio
- Numan Yerlikaya